Велодень 2015

*DuDe*
* * * *
Стать:чол
Велодень 2015

Повідомлення *DuDe* » 6.3.15 14:46

Вітаннячка :friends:

Не знаю, чи то всі читачі гілки форуму "Голосієво" вже заходили на сторінку нашої колони, де ми плануємо обговорення нагальних питаннь, то ж дублюю і раджу всім хто бажає прийняти участь у Велодні періодично її відвідувати. Навіть більше, не просто відвідувати, а долучатись до організації, поширення інформації і активо допомагати у реалізації цього проекту.

Тих з вас хто минулого року став власником красивого зеленого прапору Велодня, я сердечно запрошую знов на роль прапороносців. Кілька прапорів в мене є, то ж запрошую і нові обличчя.

Ті з Вас хто ще ніколи не приймали участь - запрошую! Ну і звичайно буду радий бачити вже знайомих учасників.

Також, в якомусь моменті в майбутньому (може наступного року, а може через рік) я буду змушений відійти від організації руху, і зосередитись на справах, де я буду більш корисним, то ж хоч і з біллю в душі, але маю передати справи "молодим (не обов'язково) і перспективним", ну і головне тим, хто реально хотів би цим займатись.

*DuDe*
* * * *

Re: Велодень 2015

Повідомлення *DuDe* » 18.3.15 13:29

До Велодня оголошено конкурс дитячих малюнків.
Більше подробиць за посиланням - viewtopic.php?f=33&t=151802

yuurez
новичок
новичок

Повідомлення yuurez » 22.3.15 23:01

[quote="*DuDe*"]До Велодня оголошено конкурс дитячих малюнків.
можно поподробней???

yuurez
новичок
новичок

Повідомлення yuurez » 22.3.15 23:02

слышал, что для детей будет отдельная велоколонна???

*DuDe*
* * * *

Повідомлення *DuDe* » 23.3.15 11:34

До Велодня оголошено конкурс дитячих малюнків.
можно поподробней???
Звичайно!

Тема конкурсу: «Мій Велодень» (велодень очима дітей, яким вони його бачать)

Мета Конкурсу: збір коштів для допомоги онкохворим дітям.

До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 5 до 14 років.
Учасники конкурсу розподіляються за такими віковими категоріями:
- від 5 до 7 років;
– від 8 до 11 років;
– від 12 до 14 років.

На Конкурс приймаються роботи дитячого образотворчого мистецтва, а саме: картини та малюнки (у форматі А2, А3, А4).
Кількість робіт від однієї дитини – не більше 3-ох.

Прийом робіт на участь у конкурсі здійснюватиметься з 25 березня до 25 травня 2015 року включно за адресою:
м. Київ, вул. Комбайнерів, 3-А, Велосипедний магазин «Велокиїв».

Більш детально за цим посиланням

*DuDe*
* * * *

Повідомлення *DuDe* » 23.3.15 11:45

слышал, что для детей будет отдельная велоколонна???
Так. Батьки і діти, які їхатимуть з нами від ВДНГ будуть їхати попереду Голосіївської колони до Європейської площі.
На Європейській площі дитяча велоколона буде формуватись на лінії старту і їхатиме по "малому колу": Європейська пл. - Бессарабська пл. - Європейська пл.

Далі діти з батьками спускаються на Труханів острів де на них буде організована невеличка розважальна програма із оголошенням переможців конкурсу малюнків.

Це так воно має виглядати 30 травня. Зміни можливі, але сподіваюсь лише в гарну сторону :good:

yuurez
новичок
новичок

Повідомлення yuurez » 26.3.15 00:03

на том же месте, в тот же час?
Вітаннячка :friends:

Не знаю, чи то всі читачі гілки форуму "Голосієво" вже заходили на сторінку нашої колони, де ми плануємо обговорення нагальних питаннь, то ж дублюю і раджу всім хто бажає прийняти участь у Велодні періодично її відвідувати. Навіть більше, не просто відвідувати, а долучатись до організації, поширення інформації і активо допомагати у реалізації цього проекту.

Тих з вас хто минулого року став власником красивого зеленого прапору Велодня, я сердечно запрошую знов на роль прапороносців. Кілька прапорів в мене є, то ж запрошую і нові обличчя.

Ті з Вас хто ще ніколи не приймали участь - запрошую! Ну і звичайно буду радий бачити вже знайомих учасників.

Також, в якомусь моменті в майбутньому (може наступного року, а може через рік) я буду змушений відійти від організації руху, і зосередитись на справах, де я буду більш корисним, то ж хоч і з біллю в душі, але маю передати справи "молодим (не обов'язково) і перспективним", ну і головне тим, хто реально хотів би цим займатись.

*DuDe*
* * * *

Повідомлення *DuDe* » 6.5.15 14:37

#crazy_pilot Ага

*DuDe*
* * * *

Повідомлення *DuDe* » 6.5.15 14:37

До речі, хлопці і дівчатка, а чи є бажаючи допомогти у розповсюджені листівок щодо Велодня?

Бо я все ніяк не виберусь це зробити, а час спливає ...

*DuDe*
* * * *

Повідомлення *DuDe* » 22.5.15 17:16

Цікаво, а тут як із активістами?
Хлопці і дівчатка - хто хоче допомогти ів організації руху Голосіївської колони до Європейської площі?
Завдання важливе. Сам я не справлюсь. Головне забезпечувати безпечний проїзд колони. Через перехрестя, наприклад. Голосіївську площу, Деміївку та Либідськую. Все інше надпросто - їхати поруч із колоною і слідкувати аби не було ЧП.
Наразі ваша допомога є критично важливою ...

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей