Ну ось і пережили ми зиму знову - а ЩО з нами станеться... Втім - ХТОСЬ і не пережив, наприклад мій двоюрідний брат Вітя 1967 року народження... Нехай царствує... От ЩО значить НЕ кататися на вєліку... Ну досить про печальне!
Недовго думаючи, я придбав квитки на потяг № 40 Київ-Севастополь до Бахчисарая на 29 квітня 2012 у плацкартний вагон № 9, 13 і 14 місця. Оскільки спортивні велопоходи мені якось остопротивіли - мало бачиш і багато потієш - ЦЕЙ ВП планується коротким, 6 травня поїдемо назад - хто захоче. Хто НЕ захоче - залишиться в Криму хоч би і на всеньке літо!
Основною метою походу бачу дихання на повні груди кримськими свіжими вітрами, відвідання печерних міст Чуфут, Ескі, Мангуп, Киз, Ялти, Нікіти, Мармурової печери ну і всього, що трапиться по дорозі.
Повідомив про придбання квитків двох Алл, Галю, Катю, Аню, Вову К, нехай думають...
Ну і ви теж думайте!!!
Квитки тепер почали продавать за 90 днів - УкрЗалізниці сподобалось довгострокове кредитування населенням Укрзалізниці - можливо скоро будемо оплачувати майбутні поїздки за півтора-два року ДО поїздки - а чому би і ні!!! - то місць на кримських поїздах на травневі свята УЖЕ НЕМАЄ - так що покваптесь не встигнути і пропустить насолоду субтропічним кліматом весною 2012 року.