Чо?містя Європи
наверно что-то из серии Ранетной, Раисы Букиной и Квитневой улицКакие улицы закроют?
а чим конкретно вам не подобається ВД на Бажана?АВК не соромно показувати носа після того, як з їх ініціативи побудували такі прекрасні велодоріжки на проспекті Бажана?
Зараз ми їх друкуємо, потім розвеземо по магазинах, і тоді я зможу повідомити вам, де ви можете їх взяти.Подскажите, в каких именно веломагазинах можно получить стикеры B2W(предпочтительно в районе Академа или Куреневки)?
Я перепрошую, а вам цього мало? :shock:недоліки, які ми помітили та попросили виправити: незанижені бордюри на стороні озера Вирлиця, один крутий поворот (ми поскаржилися на ці два пункти в ГУ транспорту, мають виправити), коротка (від метро Бориспільська до метро Харківська). Ви помітили інші недоліки?
я уже написала, що ми ведемо роботу, щоб ці недоліки були виправлені.Я перепрошую, а вам цього мало? :shock:недоліки, які ми помітили та попросили виправити: незанижені бордюри на стороні озера Вирлиця, один крутий поворот (ми поскаржилися на ці два пункти в ГУ транспорту, мають виправити), коротка (від метро Бориспільська до метро Харківська). Ви помітили інші недоліки?
Ще з недоліків - велодоріжка проходить між зупинкою громадського транспорту та будкою зупинки з кіоском. Відповідно, там постійний рух пішоходів перпендикулярно напряму руху велосипедиста.
Я розумію вашу позицію. Серед нас теж є люди, які розділяють думку, що якщо по велодоріжці треба менше 20 км/г, то їздити по ній не будуть.Гм.
Особисто я на них їздити не буду. Тут Ви правильно зрозуміли.
Але покатушки для чайників проводити на велодоріжці, на якій треба злазити з велосипеда і взагалі небезпечно їхати 20 кмч я не буду. А на нормальній велодоріжці - буду.
Сільверс дуже давно озвучив ідею, що Асоціація озвучує київській владі ефемерні вимоги. Звідси і маємо велодоріжки сорту "аби відчепилися".
Я радий, що на проспекті Перемоги ви критикуєте проект доріжок, а не самі доріжки.
Блин, они что, раздают там информацию о своих партиях? Да кому они там нужны, если там раз в день один человек выходит?У м. Вырлица на этой велодорожке "политиканы" взяли моду свои палатки ставить ...
ЗряДа, этот сайт мы в этом году решили не брать,
у нас не один День без авто, а целая Неделя мобильности, поэтому
mobilityweek.org.ua

Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей