Оголошуємо набір волонтерів на велосипедне свято у вересні

anna_kaisa
* * * *
Стать:жін
Оголошуємо набір волонтерів на велосипедне свято у вересні

Повідомлення anna_kaisa » 1.8.11 15:34

Оголошуємо набір волонтерів на участь у Європейському тижні мобільності!

З 16 по 22 вересня міста Європи святкують Європейський тиждень мобільності - тижневе свято велосипедів, пішоходів та громадського транспорту. Городяни цілий тиждень їздять тільки на велосипедах або роликах, ведуть відео-блоги про пригоди в громадському транспорті, фотографуються та розважаються. Мерії міст закривають центральні вулиці тільки для двоколісних та пішоходів, і свято продовжується! На перекритих вулицях грають в настольні та "наземні" ігри, встановлюють ігрові майданчики, лавочки та горщики з квітами, відкривають безкоштовні прокати велосипедів та роликів.

Цього року до ЄТМ збирається долучитися і Київ. Уже досягнута попередня домовленість із владою про перекриття кількох вулиць міста для розваг немоторизованих городян. Активісти готують інші сюрпризи: Велопарад у святковому одязі, конкурс на визначення кращого офісу для велосипедистів, всеукраїнський Bike to Work (Велосипедом на роботу), запрошення для депутатів та міністрів приїхати на роботу на велосипеді...

У впровадженні цих заходів нам дуже потрібна допомога волонтерів: студентів, транспортників, дизайнерів, журналістів, громадських діячів - простих городян, які хочуть зробити місто зручнішим для життя.

Ознайомча зустріч запланована у середу 3 серпня та п"ятницю 5 серпня, обидва дні о 19:00. На зустрічі ми розкажемо вам, що таке ЄТМ, які заходи ми плануємо та що можете зробити ви!

Про точне місце зустрічі запитуйте особистим повідомлення або листом на isbondarenko@gmail.com. Ми не публікуємо місце для того, щоб ви підтвердили свою участь - це важливо для нас, щоб розрахувати кількість місць!

Довідка:

У Києві вже вчетверте 22 вересня святкують День без авто - цей день зазвичай завершує Тиждень мобільності. Але цього року пропонуємо святкувати увесь тиждень! До зустрічі у місті, зручному для людей!

За додатковою інформацією звертайтеся до Іри Бондаренко, 097 699 10 38, isbondarenko@gmail.com

Посилання на сайти Європейського тижня мобільності та Дня без авто (українського):
Востаннє редагувалось 7.9.11 09:46 користувачем anna_kaisa, всього редагувалось 1 раз.

Yaros
Стать:чол

Re: Оголошуємо набір волонтерів на велосипедне свято у верес

Повідомлення Yaros » 1.9.11 00:25

Какие улицы закроют?
От улыбки станет всем светлей и лосю и даже маленькой улитке.
Поделись запаскою своей и она к тебе не раз еще вернется!

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 1.9.11 00:56

містя Європи
Чо?
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

krip
*

Повідомлення krip » 1.9.11 02:15

Какие улицы закроют?
наверно что-то из серии Ранетной, Раисы Букиной и Квитневой улиц :duma:

Velur

Повідомлення Velur » 1.9.11 07:36

надо перекрывать Добрый Шлях, - для пущего символизма
"...запишите эти простые, но, в то же время, великие слова" (с) ДМБ

alt402
* *

Повідомлення alt402 » 2.9.11 20:59

А если я и так езжу на работу на веле, мне уже можно начинать праздновать? Или подождать до 16 сентября, а пока поездить на машине? :grin:

Порадовала тетка без шлема на улицах города - многому можно научиться. :dash2:

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 2.9.11 21:21

АВК не соромно показувати носа після того, як з їх ініціативи побудували такі прекрасні велодоріжки на проспекті Бажана?

F1-FAN
новичок
новичок

Повідомлення F1-FAN » 5.9.11 10:41

Подскажите, в каких именно веломагазинах можно получить стикеры B2W(предпочтительно в районе Академа или Куреневки)?
Сложение реакционных идей с революционными чувствами дает в результате фашистский тип личности. -Вильгельм Райх.

anna_kaisa
* * * *

Повідомлення anna_kaisa » 6.9.11 17:37

АВК не соромно показувати носа після того, як з їх ініціативи побудували такі прекрасні велодоріжки на проспекті Бажана?
а чим конкретно вам не подобається ВД на Бажана?
вона іде з обох боків вулиці, рівна, відділена від дороги фізично, має інший колір асфальту, щоб її помічали пішоходи.
недоліки, які ми помітили та попросили виправити: незанижені бордюри на стороні озера Вирлиця, один крутий поворот (ми поскаржилися на ці два пункти в ГУ транспорту, мають виправити), коротка (від метро Бориспільська до метро Харківська). Ви помітили інші недоліки?

anna_kaisa
* * * *

Повідомлення anna_kaisa » 6.9.11 17:38

Подскажите, в каких именно веломагазинах можно получить стикеры B2W(предпочтительно в районе Академа или Куреневки)?
Зараз ми їх друкуємо, потім розвеземо по магазинах, і тоді я зможу повідомити вам, де ви можете їх взяти.

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 6.9.11 17:46

недоліки, які ми помітили та попросили виправити: незанижені бордюри на стороні озера Вирлиця, один крутий поворот (ми поскаржилися на ці два пункти в ГУ транспорту, мають виправити), коротка (від метро Бориспільська до метро Харківська). Ви помітили інші недоліки?
Я перепрошую, а вам цього мало? :shock:

Ще з недоліків - велодоріжка проходить між зупинкою громадського транспорту та будкою зупинки з кіоском. Відповідно, там постійний рух пішоходів перпендикулярно напряму руху велосипедиста.

anna_kaisa
* * * *

Повідомлення anna_kaisa » 6.9.11 17:55

Я перепрошую, а вам цього мало? :shock:

Ще з недоліків - велодоріжка проходить між зупинкою громадського транспорту та будкою зупинки з кіоском. Відповідно, там постійний рух пішоходів перпендикулярно напряму руху велосипедиста.
я уже написала, що ми ведемо роботу, щоб ці недоліки були виправлені.
У мене до вас інше запитання:
Як вважаєте, якщо ці недоліки будуть виправлені, це буде нормальна велодоріжка?
Сподіваюся, ви відповісте, що так, бо інакше у мене складається враження, що вам будь-яка велодоріжка не подобається. А в такому разі ніякої конструктивної розмови не вийде.

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 6.9.11 22:14

Гм.
Особисто я на них їздити не буду. Тут Ви правильно зрозуміли. :)

Але покатушки для чайників проводити на велодоріжці, на якій треба злазити з велосипеда і взагалі небезпечно їхати 20 кмч я не буду. А на нормальній велодоріжці - буду.

Сільверс дуже давно озвучив ідею, що Асоціація озвучує київській владі ефемерні вимоги. Звідси і маємо велодоріжки сорту "аби відчепилися".
Я радий, що на проспекті Перемоги ви критикуєте проект доріжок, а не самі доріжки.

anna_kaisa
* * * *

Повідомлення anna_kaisa » 7.9.11 09:52

Гм.
Особисто я на них їздити не буду. Тут Ви правильно зрозуміли. :)

Але покатушки для чайників проводити на велодоріжці, на якій треба злазити з велосипеда і взагалі небезпечно їхати 20 кмч я не буду. А на нормальній велодоріжці - буду.

Сільверс дуже давно озвучив ідею, що Асоціація озвучує київській владі ефемерні вимоги. Звідси і маємо велодоріжки сорту "аби відчепилися".
Я радий, що на проспекті Перемоги ви критикуєте проект доріжок, а не самі доріжки.
Я розумію вашу позицію. Серед нас теж є люди, які розділяють думку, що якщо по велодоріжці треба менше 20 км/г, то їздити по ній не будуть.
Але так само я розумію, що все робиться поступово. Мені теж не подобається, що у нас велодоріжки не одразу такі класні, як в Севільї або Берліні, але я розумію, що наші чиновники ні фіга в велодоріжках не шарять, тому їх треба вчити на їхніх помилках (вони ж думають, що самі дуже розумні, і не хочуть вчитися на європейських помилках). І хай вони ці помилки виправляють.
А взагалі, мені здавалося що Сільверс озвучує інші ідеї: не про ефемерні вимоги АВК, а про те, що АВК отримує гроші від мерії :)
"Ефемерні вимоги" з вуст Сільверса - це для нас, мабуть, навіть похвала... :)

anna_kaisa
* * * *

Повідомлення anna_kaisa » 16.9.11 10:32

Вот "Велосипедом на работу", кто спрашивал...
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 4&t=102973

olexande
* *

Повідомлення olexande » 23.9.11 12:31

У м. Вырлица на этой велодорожке "политиканы" взяли моду свои палатки ставить ...
Ученые утверждают, что человеческий организм растёт лишь до 25 лет, но об этом, вероятно, не знает ни живот, ни жопа

2014+2015 = 1611km
2016 = 822 km

anna_kaisa
* * * *

Повідомлення anna_kaisa » 24.9.11 10:44

У м. Вырлица на этой велодорожке "политиканы" взяли моду свои палатки ставить ...
Блин, они что, раздают там информацию о своих партиях? Да кому они там нужны, если там раз в день один человек выходит?
Но попробую что-то сделать. Не так много тех велодорожек, чтобы на них все, кому ни попадя, становились...

SITH
*

Повідомлення SITH » 24.9.11 13:37

А может на них, это, "случайно" наехать?

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 9.10.11 22:18

Да, этот сайт мы в этом году решили не брать,
у нас не один День без авто, а целая Неделя мобильности, поэтому
mobilityweek.org.ua
Зря

там прикольные медсестры
Зображення

Но поскольку на mobilityweek вы в очередной раз *забыли* упомянуть ВК, то тема уезжает в архив :cool:
Зображення

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей