Присоединяюсь!в мене навіть є ідея прикольної оранжевої акції - попікетувати київську мерію з вимогами заборонити пішоходний рух у центрі міста й надати тротуарам офіційний статус паркінгів.

Присоединяюсь!в мене навіть є ідея прикольної оранжевої акції - попікетувати київську мерію з вимогами заборонити пішоходний рух у центрі міста й надати тротуарам офіційний статус паркінгів.
замечательно, я тебя не забуду!Присоединяюсь!в мене навіть є ідея прикольної оранжевої акції - попікетувати київську мерію з вимогами заборонити пішоходний рух у центрі міста й надати тротуарам офіційний статус паркінгів.Еще надо потребовать прекращения пешеходного движения по Пешеходному мосту, дабы пустить по нему автомобили.
в наступний раз буду просто падати на них.блін, мені б твою халепу! та я після такого негайно зкачав би з усіх моральну компенсацію. по-перше, номери телефонів. по-друге, шоколаду, або морозива, або фісташок там яких пару кілограм. по-третє, здибався б з тими, шчо мені сподобались. як написав живий класик - "іноді по черзі, а іноді так". і звичайно ж, після такого інціденту на дорозі будь-які їхні спроби викинути відомий дівочий номер - "вибач, я не можу, моїй подрузі терміново потрібна моя допомога у виготовленні бомби" - легко нейтралізуюцця.буквально сьогодні, півгодини назад.
їду додому, пряма дорога, швидкість ~30-35.
у другому ряді поряд іде жигуль 06.
попереду перехрестя, якраз нам увікнувся зелений.
і перед самим носом нам на перехресті вилізає толпа дівчат студентського віку в кількості 9 чоловік і не звертаючи ніякого уваги на червоне, на бібікання жигуля і мої злобні зиркання спокійно так собі переходять дорогу.
тормозити прийшлось юзом. жигуль теж ледве втормозив.
ну ровер уже не раз і не два допоміг (бо був засобом) у знайомстах з представницями прекрасної більшості.можлива і така школа думки. але в цьому варіанті доведецця трохи потренуватися, щоб виходило добрев наступний раз буду просто падати на них.
блін, відкрити окрему тему велосипедних ноу-хау для знайомств, чи шо?
я відкрив-таки нову тему... а logrus її одразу й закривну ровер уже не раз і не два допоміг (бо був засобом) у знайомстах з представницями прекрасної більшості.
150 чего, прости?1."Грубо говоря: На скутере ты можешь проехать в свое удовольствие 150км и вечером доставить радость своей девушке, окружить ее вниманием и нормально перемещаться по квартире... "
а я могу и 150 и на байке и вечером =)
...погоняться по среднестатистической киевской дороге...2." Предлагаю погоняться по среднестатистической киевской дороге. Ты -- на любом веле, я -- на своем дырчике. Расстояние -- любое. Погодные условия -- любые.
Мой дырчик идет 65 км/ч, о времени разгона до этой скорости я вообще не говорю.
Гоняемся?"
хех , раздолбанная бетонка, грязь и дырчик уходит в кювет =)
Признаться, о граммах коньяка. Как-то не налазит на голову 150-ти километровая ВЕЧЕРНЯЯ покатушка на велике...to Nick : КМ конечно , а ты что подумал ?!
Все дело в том, что мотороллер и НЕ ПРЕДУСМАТРИВАЕТ езду по плохим дорогам, бровкам, рельсам, брусчатке и т.д. Для этого есть специальные мотоциклы, велосипеды, джипы, ноги, вертолеты, парашюты и т.д и т.п......................а я не хочу средне- . я хочу че нить необычное =)
о - апхилл и даунхилл по брусчатке в одном интересном месте (виляющий подъем с фрунзе на лукъяновку )
а бетонка есть - проезд с дамбы труханосвкой в с. Троещина
все дело в том , что скутерщики как раз по ХОРОШИМ дорогам ездят.
по бровкам\рельсам не прыгают
так вот, товарищ Top Cat не всю правду говорит. вы тока представьте, как клёво :smt023 ездить с тем же стерео :smt020 на двух колёсах, пролетая пробки со свистом и гиканьем!! я на следующий сезон обязательно себе на вел поставлю!Ну раскошелишься еще на стерео и все будет ок
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей