Одразу до справи.
Суть питання ось в чому. Нещодавно заморочився з вибором велосипеда, довго відкладав все "у довгий ящик", збирався придбати хороший екземпляр, та ось не склалось. Якось раптово проїжджаючи повз Борщагівський ринок побачив там досить приємного, як на мене Ардіса. Воно то наче і китай (виправте, якщо помиляюсь) 2600 грн ціна, але на перший погляд все добре, не сказав би що страшне лайно, рама дуже сподобалась, усе навісне обладнання з часом планував змінити на хороше фірмове, але і це працювало чудово. Єдиний мінус - з ростовкою рами мене, як людину яка велосипеда під собою не відчувала вже років п"ять чи десять, банально надурили. Це стало зрозуміло лише через кілька днів "горбатої" їзди, навіть страшних мук, я б сказав) Не знаю, яка вона на цьому велосипеді, але однозначно маленька. Куди дивився? Не знаю. Спочатку здалося зручно. Сидіння підняв - поїхав. Під вечір хрозумів, що кермо дуже низько якось. Та і стоячи не поїздиш... Приїхав сьогодні на цьому лісапєді на Землю, думав винос керма поставити інший якийсь, а мені спороги - він маленький і нічого з цим не зробиш.
Прикро

Тепер по темі.
Порадьте будь ласка. На сьогоднішній день маю суму в 3000грн. Хочеться хорошого фірмового велосипеда для їзди по дорозі, а не так часто і по лісу (більше все ж з ухилом на катання по асфальту міста, але зі стрибанням по бордюрам та іншим міні-екстрімом

Буду безмежно вдячний!
Дякую!
п.с. На Ардіси і т.д. після вивчання форуму вже і дивитись гидко
Буду