Допоможіть вибрати вел.)

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

FELIKS14
*
Стать:чол
Допоможіть вибрати вел.)

Повідомлення FELIKS14 » 12.7.14 18:38

Слава Україні!!!!
Доброго дня друзі! Звертаюсь до Вас, за допомогою у виборі вела для туризму. Спочатку по Києву та області покатаюсь, подивлюсь, та і потренуюсь, а потім вже у Карпати хочу. Порекомендуйте хорошого та надійного "коня", оскільки Ви досвідченні профі. Я придивляюсь на 29" найнери. Наскільки правильно? Мій зріст 184, вага 83 кг. Рекомендумали мені такий вел: Mongoose Tyax Comp 29" Чи варто придивитись до такого варіанту? І до речі: важливо щоб на вел можно бкло встановити багаж або кофри для вантажу.
Дякую за увагу та вдячний за допомогу!

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Re: Допоможіть вибрати вел.)

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 12.7.14 20:23

Рекомендумали мені такий вел: Mongoose Tyax Comp 29" Чи варто придивитись до такого варіанту?
.
2. цим брендом торгують москалі, тому я їх не обговорюю.

...я також..... 8-)

Можу тiльки показати альтернативнi варiанти
http://kellys.com.ua/catalog/bikes.html ... =SPIDER+20
http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2014/ ... rmoza.html
Зображення

FELIKS14
*

Повідомлення FELIKS14 » 12.7.14 20:35

Вибачайте! І сам не знав, що то є москальска диковина)) А що можете казати про моделі фірми " Куб"? Що з них можно підібрати?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 13.7.14 07:31

куб якісні велосипеди, але задорогі
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

FELIKS14
*

Повідомлення FELIKS14 » 14.7.14 12:56

Ребят! Підскажіть...Брати 27,5 чи 29". Які плюси і мінуси кожного?

Що скажете або підскажете?) Дякую!

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 14.7.14 13:49

вже багато разів обговорювалось. чим більше колесо, тим воно краще їде по нерівностям, але тим воно важче, відповідно велосипед менш різкий на старті. 29 велосипеди не підходять дуже низьким гонщикам - руль виходить надто високо і посадка незручна тоді. 27.5 - це якраз компроміс. я за 29, але варто спробувати
пс
лінки на мазазини тут заборонені. кидайте або лінки на каталоги виробників, або ж вставляйте опис в текст повідомлення
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

FELIKS14
*

Повідомлення FELIKS14 » 14.7.14 13:51

Дякую!
Вибачте за лінки.

DRSG
* *

Повідомлення DRSG » 18.7.14 14:59

Берите велосипед с 29" колесами, для МТБ это лучший вариант, у меня два найнера и не жалею :good:
Ну а по маркам смотрите сами, хорошие найнеры делают Trek, Specialized, Cube, Bergamont, Merida, Kellys, Cannondale, а вот по навеске на них надо смотреть, тот же Cannondale дороговат, то же и с Cube, а остальные в принципе стоят своих денег :empathy
Слава Украине!
Bergamont Revox 5.4 (model 2014, XXL) blue/white/lime + Skoda Spaceback (model 2014) corrida red

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей