Допоможіть вибрати велосипед

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Олег911
*
Стать:чол
Допоможіть вибрати велосипед

Повідомлення Олег911 » 21.5.14 13:58

Мені 35 років. Чоловік. Мій зріст 189, вага 70 кг. Допоможіть вибрати велосипед не дуже дорого. Придивляюся до Kellys або Trek. Деякі люди радять найнер..але на велику суму вище 6 000 гвн не потягну. Кататися буду:місто, парки..за місто...Може мені буде досить якогось Viper 20, 30 на V-brake....чи вибирати з гідравлічними гальмами?

MaD_CameL

Re: Допоможіть вибрати велосипед

Повідомлення MaD_CameL » 21.5.14 15:03

я б все-таки вам радив взяти найнер.
найнер за 6 тис, звичайно, буде послабший, ніж сикстер за цю суму, і моделі 2014 року за таку суму комплектують відверто слабкими вилками, та й самі дуже слабенькі.
але днями на землячці я бачив минулорічний ваху в 21 розмірі, який має вам абсолютно підійти і так як він минулорічний, то продають його за 6010 грн. як на мене, то це найбільш цікаве рішення
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Олег911
*

Повідомлення Олег911 » 21.5.14 16:11

Trek 2013 Wahoo дуже непогане рішення, але прочитав що встановлення багажника в ньому не передбачене...хотілося б запитати вас чи ви використовуєте взагалі багажник... чи це важлива деталь...крім того хотілося ще запитати зараз на велосипеди встановлюють крила для захисту від бризок води чи бруду від колес...

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 21.5.14 16:23

на деякі ваху можна встановити багажник, а на деякі ні - в 12 році ці рами випускали без кріплень для багажника, в 13 ранні партії були з такими ж рамами, а потім з отворами для кріплення багажника. тому, скоріше за все. багажник можна буде поставити(напевне зараз залишились рами з пізніших партій), але краще спитати в магазині.
я багажником не користуюсь, але є любителі баульного туризму, які завжди з ним. тут все залежить лише від ваших вподобань.
крила випускають, але ті, що закривають колеса повність, як було на радянських, не дуже підходять для гірських велосипедів, а ті, що для гірських не захищають від усього бруду з-під колеса
ну і ще вам варто подумати, може вам взагалі не гірський, а кросовий велосипед потрібен?
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей