1. Принаймі на одному сайті зазначені і ціна до 10 000 грн. (не знаю чи актуальна), і це просто як приклад.1. а вони є в україні? я щось не пам'ятаю, щоб бергамонти до нас СХ возили
2. круті підйоми і убитий асфальт це де?
3. циклокрос це все-таки для грунту велосипед. для асфальту все-таки або шоссейний, можна пошукати щось типу спешиалайзед рубе, трек домейн чи інших, які розроблювались спеціально для убитого асфальту, або кросовий, типу такого.
3. 60 км 4 рази на тиждень це не дуже багато, тому спеціальні турингові не раджу
Підтримую!А я бы брал таки циклокросс
Ну про тріпл - це я про всяк випадок, щоб потім людина не матюкала нас, коли буде мучитися на затяжному підйомі. Раптом фізичної підготовки не вистачить. Це вже таке, нехай вже сам вирішує. Просто мені як ледачому матраснику інколи не вистачає третьої зірки.та блін, шосери їздять на даблах, зараз більшість КК гонщиків теж на них перейшли. нашо той тріпл, якщо планується їздити лише по дорогах?
як на мене, то краще взяти недорогий шосер, тільки вибирати той, на який можна поставити максимально широкі покришки, і поставити такі - додасть комфорту.
а дороги на прикарпатті такі, що я там обираю МТВ
ну так тим більше краще циклокрос, ніж шосер, бо якщо там такі дороги, то циклокрос надійніший буде, бо рама міцніша.а суслокрос все-таки заточений на каталово по багну
циклокрос - спортивний агрегат, і на них зазвичай немає кріплень для багажника.А щодо недорогого шосера, то просто я не знаю, чи є шосерні рами з кріпленням для багажника. Якщо велосипед обирається не суто для спортивних тренувань, то можливо колись знадобиться й багажник встановити. Щоправда не знаю, чи на всіх циклокросах передбачене кріплення для багажника. На це також варто звертати увагу при купівлі.
а хто сказав, що там рама міцніша? чи багато ламають шосейних рам? навіщо для поїздок по дорогам велосипед, призначений для змагань у багні?ну так тим більше краще циклокрос, ніж шосер, бо якщо там такі дороги, то циклокрос надійніший буде, бо рама міцніша.
это и называется турингом, например у трека такой, известная шурли, поначалу только на таких и специализировалась. а потом уже пошли всякие фетбайки, но все равно они наиболее известны именно турингами. у того же руслана ма туринг на шурле собран. но это уже для тех, кому надо именно туризм, а для 60 км это явно не надо1
2. НО, если хочется действительно далеко, до ещё и для туризма - то, например, вот такой гибрид с вот таким рулём. В заводском исполнении таких велов не встречал, но собрать самому, если ручки стоят - не большая проблема.
![]()
є сенс зачекати ще трохи , і купувати велосипеда з знижкамиВсе ще не придбав велосипеда
Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 43 гостей