Однофорумчане, дайте совет!!!

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

fosgen_07
* * *
Стать:чол
Однофорумчане, дайте совет!!!

Повідомлення fosgen_07 » 13.11.12 00:04

Есть желание попробовать поездить на шоссере, думаю для начала взять этот ссылки на ворованное запрещены, а если попрет, буду что то нарядное искать.
Человек пишет про такие параметрі NORTA
Розмір підседільної трубки: 62 см
Розмір горизонтальної трубки 61 см
Шатуни: 20 см.

MaD_CameL

Re: Однофорумчане, дайте совет!!!

Повідомлення MaD_CameL » 13.11.12 09:13

1. ссылка битая.
2. ссылки на всякие барахолки запрещены правилами форума.
3. велосипед 99% ворованный. дальше решайте сами, хотите ли ездить на краденом. инфы ваще нет - по тому, что вы указали не ясно вообще ничего, кроме того, что размер рамы на очень большого человека. 200 шатуны это вообще по ту сторону добра и зла. и то, что автор не знает, что же он продает - еще один повод подумать о том, что вел краденый
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 13.11.12 09:35

Шатуни: 20 см.
Хто ж на такому їздив ? Вже пофіг той лінк і саме питання..
притягніть в тему фоту тих шатунів і нам буде про що поговорити ..

177.5 мм - шатуни для людини зростом 195-198 см

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 13.11.12 09:58

вадим, я думаю, що просто той гуцул, який їх з європи привіз, просто взяв лінійку й поміряв приблизно. а там воно між 15 та 20 см, але ближче до 20, то й округлив
або лінійка в нього була така :)
Spoiler
Show
phpBB [video]
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість