Передісторія
Все своє дитинство і юність я провів на велосипеді, маю (власне, мав, але формально ця річ ще десь лежить) привезений з Чехії напівциганський вел на якому де тільки не був. Потім було навчання і інтернатура, потім життя у квартирі, коротше обставини не дозволяли мати велосипеда.
Нарешті я переїжджаю за місто (місто Рівне якщо це комусь цікаво) і тепер матиму: 1) місце для зберігання та обслуговування вела; 2) можливість щодня їздити ним на роботу і назад.
Що мені треба
Гірський велосипед (нашо дороги + на шляху круті підйоми та спуски) для їзди щодня на роботу (туди назад десь 15 км.), надійний, не надто дорогий, 26 чи більше колесо? - хз, з перспективою апгрейду самого вела і його продажу за адекватні гроші якщо за рік-два вирішу пересідати вищий клас.
Де буду їздити
Поганою дорогою щодня
і лісами-полями щовихідних
Бюджет
ну тисячі 4
ще ж купа барахла потрібна - від мигалки до шолома
Мої життєві принципи

Скажу відверто цей форум читати досить смішно і ось чому - холівори-холівори на тему каретка хрензнашо пз 3 чи всракуносом хйвр 4 дуже нагадають війни музикантів (а я сам трошечки музикант) "флойд" чи ні, товщина струн чи там на 3 чи 4 болтах має крітпитися гриф. А практика довела - вирішує на цей дроч а вміння грати. Техніка, звичайно, поегшує місцями життя, але вирішує людський фактор. При мені чувак пляшкою з під кока-коли в якості слайдера на Філ Про за 70 баків давав такої жизні яка не снилася задротам у яких навіть медіатори сігнатурні.
Нащо я це писав ?
Щоб людина яка вирішить витратити час і щось мені порадити знала - приорітет для мене хороша річ а не назва бренда.
Дякую.