Гірськи вел - їзда на работу + пррррригоди

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Бендер З. Родрігез
*
Стать:чол
Гірськи вел - їзда на работу + пррррригоди

Повідомлення Бендер З. Родрігез » 21.10.12 09:57

Привіт велокієв :lol:

Передісторія
Все своє дитинство і юність я провів на велосипеді, маю (власне, мав, але формально ця річ ще десь лежить) привезений з Чехії напівциганський вел на якому де тільки не був. Потім було навчання і інтернатура, потім життя у квартирі, коротше обставини не дозволяли мати велосипеда.
Нарешті я переїжджаю за місто (місто Рівне якщо це комусь цікаво) і тепер матиму: 1) місце для зберігання та обслуговування вела; 2) можливість щодня їздити ним на роботу і назад.

Що мені треба
Гірський велосипед (нашо дороги + на шляху круті підйоми та спуски) для їзди щодня на роботу (туди назад десь 15 км.), надійний, не надто дорогий, 26 чи більше колесо? - хз, з перспективою апгрейду самого вела і його продажу за адекватні гроші якщо за рік-два вирішу пересідати вищий клас.

Де буду їздити
Поганою дорогою щодня
і лісами-полями щовихідних

Бюджет
ну тисячі 4
ще ж купа барахла потрібна - від мигалки до шолома

Мої життєві принципи :roll:
Скажу відверто цей форум читати досить смішно і ось чому - холівори-холівори на тему каретка хрензнашо пз 3 чи всракуносом хйвр 4 дуже нагадають війни музикантів (а я сам трошечки музикант) "флойд" чи ні, товщина струн чи там на 3 чи 4 болтах має крітпитися гриф. А практика довела - вирішує на цей дроч а вміння грати. Техніка, звичайно, поегшує місцями життя, але вирішує людський фактор. При мені чувак пляшкою з під кока-коли в якості слайдера на Філ Про за 70 баків давав такої жизні яка не снилася задротам у яких навіть медіатори сігнатурні.

Нащо я це писав ?
Щоб людина яка вирішить витратити час і щось мені порадити знала - приорітет для мене хороша річ а не назва бренда.

Дякую.
З вовками в степах, з птахами в небесах
Зі співом стріл у далеких боях!

Оля-ля :)
абориген
абориген

Re: Гірськи вел - їзда на работу + пррррригоди

Повідомлення Оля-ля :) » 21.10.12 21:09

Привіт велокієв :lol:
Що мені треба
Гірський велосипед (нашо дороги + на шляху круті підйоми та спуски) для їзди щодня на роботу (туди назад десь 15 км.), надійний, не надто дорогий, 26 чи більше колесо? - хз, з перспективою апгрейду самого вела і його продажу за адекватні гроші якщо за рік-два вирішу пересідати вищий клас.

Де буду їздити
Поганою дорогою щодня
і лісами-полями щовихідних
"В Ровно, не так уж и ровно" (с) Toni Parker ;)

Почну рекомендувати ТРЕК.
Але потрібні вхідні дані, приблизна вага "від - до", та зріст "близько...м" :friends:
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for. Chalmers
Odometr: since 2006 for 2017 = 24.467km; in 2018=1025km

Бендер З. Родрігез
*

Повідомлення Бендер З. Родрігез » 21.10.12 21:53

мій зріст 185 см
не товстий - 75-80 кг

до речі
я планую мати 2 гуми і 2 шоломи - слікоподібне щось і фулфейс на кожен день (відрізок дороги яким їздитиму дуже живий і не надто пристосований для вела), і відповідно "звичайний" шолом і шиповану гуму на болото. ем ай райт?

Оля-ля :)
абориген
абориген

Повідомлення Оля-ля :) » 21.10.12 22:09

мій зріст 185 см
не товстий - 75-80 кг
Почнемо з того, що потрібний розмір рами 19,5"-21". Чи є побажання за коліром рами?
Зла (всепрохідна) гума стоїть одразу на велосипеді, комплект слікової (для асфальту) придбати можна згодом.
Фул-фейс чи звичайний шолом - вирішувати Вам, можна обрати щось універсальне типу Freeride. У фул-фейсі будете добре захищені, але може бути гаряче. Звичайний шолом добре провітрюється, але у морози потрібно вдягати балаклаву або Buff.

Далі? ;)
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for. Chalmers
Odometr: since 2006 for 2017 = 24.467km; in 2018=1025km

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 21.10.12 22:37

там, де потрібен дійсно фулфейс нічого робити на велосипеді за 4 тис грн. так що беріть один звичайний шолом і не морочте собі голову.
як на мене, то вам потрібно щось типу такого або такого, якщо вони ще є в наявності. ну й нам обіцяють, що скоро вже будуть келліси 13 року
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 22.10.12 09:59

Я так понял, автор решил сразу пояснить нам, кто есть ху. Зря он так решил. Когда просишь совета на форуме, нежелательно заходить на него жо задней частью вперед, глаголя истины. Лучше передом, молча и с улыбкой.

По существу. Мантра «вирішує не дроч а вміння грати» сразу сводит на нет какой-либо выбор. Ну собственно, берете самое дешевое из. Не хлам, инфа 100%. Либо максимум по бюджету. Все что в промежутке — повод для инсинуаций и холиваров в заявленной системе ценностей. Вместе с тем (а лучше даже вместо) имеет смысл принять во внимание следующее: 1) наличие рамы в нужном размере, 2) приятность глазу и согласие со внутренним чувством прекрасного и 3) (опционально) наличие официально торгующего магазина поблизости.

Фулфэйс, как уже сказано, не в кассу. Основное достоинство насоветованного «фрирайда» — оболочка из жесткого пластика, делающая шлем многоразовым. Его и рекомендую и сам использую. На первое время вам понадобятся: шлем, мигалка, запаска, насос (с учетом того, что хоть какие-то инструменты и смазка в вашем хозяйстве уже имеются). А значит, из общего бюджета нужно вычесть 350-400 грн.

Chumachok
* *

Повідомлення Chumachok » 22.10.12 14:26

Слава Україні, братіш!

Як дружина, як козак?

Ось що я тобі скажу. Це буде твій перший "нормальний" велосипед, який стане тобі другом і буде виручати та приносити задоволення багато років. Я прихильник того, що у будь-якій ситуації річ потрібно брати якісну і таку, яка б служила довго і безпроблемно.
Так, як твій бюджет - 4к, це означає, що за ці 4к тобі треба взяти вел і ще необхідних прибамбасів, тому сам вел має коштувати десь 3 кілогривні.
За ці гроші я б розглядав: TREK - 3500
Що у ньому мені подобається: простий, нідійний, без зайвих свистоперділок, вел. Хороша рама. Нормальні перемеикачі швидкостей. Колодочні гальма.
Що мені не подобається: задня касета (простенька і 7 шв) - при заміні на адекватну треба буде замінювати всю втулку, але то не скоро буде. Нема щитка на передньому шатуні - ноги брудні будуть.
Загалом збалансований велосипед за такі гроші. Я це велосипед порекомендував двом моїм знайомим і вони дуже щасливі за такий вибір.
- задній амортизатор. Вважаю, що тобі не потрібний, бо він ускладнює конструкцію і робить вел важчим, та і нормальний задній амортизатор коштує дорого, тому ціна за вел буде висока. Та і з багажником тоді непросто, я полюбляю походи з велобаулом, а залній аморт робить це неможливим.
- дискові гальма. За 6 років експлуатації велосипеда у пісках, пилюці, дощах, каміннях. трасах... проблеми виникали лиш у зимовому криму, коли ві-брейки просто позамерзали і не гальмували. З іншого боку я ніколи при транспортуванні не переживаю, що погнуться диски, бо тоді гайки взагалі. Тобі на поч рівні буде досить і в-брейків.

До велосипеда обов"язково потрібно придбати: шолом, насос, набір ключів, ремнабір, 1-2 запасні камери, викручувалку для золотніка, крила, фару і мигалку.
Не обов"язково, але бажано: окуляри, рукавички, бортувалки, дзеркальце, мастило для ланцюга, роз"єднувальну ланку у ланцюг (і одразу її загнати у сам ланцюг, щоб чистити і мити його було простіше), баф (дуже корисно).
Поприколу: фляга з підфляжником, велокомп"ютер, різні там примочки.

Поправте, як щось не все вказав.

Отака моя думка,можете покритикувати

Ромко і Волик

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 22.10.12 17:38

викручувалку для золотніка
wtf?
на 80 кг я б вес-таки радив щось з касетною втулкою та подвійним ободом. той же вайпер 4.0 чи 5.0(ну якщо вібрейки не подобаються). обидва влізуть в бюджет з урахуванням знижки. а якщо брати 4.0, то ще й на шолом-ремкомплект залишиться.

а стосовно того, що ми тут багато про каретки ітн говорим, то я не знаю, як у музикантів, але я знаю, що таке катапультуватись в дерево на великій швидкості, коли гальма відмовили. і хочу сказати, що приємного мало. також мало приємного, коли клинить та сама каретка десь в горах бозна за скільки км від цивілізаціх і ще багато такого іншого.
а ще я знаю, що на неякісній вилці в мене болять лікті - відбиває суглоб. і ще можна говорити довго.
хоча майже всі велосипеди за 4 тис більш-менш однакові, повний шлак зазвичай коштує дешевше, а серйозні агрегати для спорту чи екстриму коштують разів у 3-5 дорожче як мінімум
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

dimadorokhov
* * *

Повідомлення dimadorokhov » 22.10.12 22:07

викручувалку для золотніка
wtf?
Почему? Если имеется ввиду колпачок на ниппель с выкручивателем, как на картинке — очень удобная и практичная вещь. Можно за пару секунд спустить камеру. Да и компактно её сложить, не выкрутив золотник, почти нереально.
Вкладення
image.jpg
image.jpg (34.92Кіб)Переглянуто 3227 разів

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 22.10.12 22:24

ну вот я не понял, что имелось в виду. к тому же иногда бывают и дешевые велики с престой

Бендер З. Родрігез
*

Повідомлення Бендер З. Родрігез » 23.10.12 18:50

Дякую всім хто відгукнувся - це дуже приємно; на більшості форумів де я бував раніше такого теплого прийому не буває.

Ромко, окремий привіт! Героям слава! Козак вже сильніший за мене, росте добре, справжній український хлопака!

Тепер по темі розмови:
власне 4 тис це бюджет велосипеда, ну і сотня друга в той чи інший бік не є такими принциповими
я так розумію що за мої гроші можна розраховувати на адекватний хардтейл
амортизовані вилки - це вже розкіш, я правильно розумію?

вичитуючи форум знайшов тему "апгрейдити чи купувати новий" де автору пропонують другий варіант як більш прийнятний для бюджетного вела.
яка "продаваємість" вела мого класу? знову ж в інструментах діє правило "новий -30%", а тут?

Фулфейс.
Причини чому я на них дивлюся 2:
1 і головна - кажуть на них кобіти ведуться
2 - по характеру роботи майже кожна роздвобана голова області проходить через мої руки, точніше мозок. Лицевий череп ламається легко а зростається довго і болюче.
де я не правий?
ну і про армор на коліна та лікті для початк я теж подумую...
Востаннє редагувалось 23.10.12 19:01 користувачем Бендер З. Родрігез, всього редагувалось 1 раз.

Бендер З. Родрігез
*

Повідомлення Бендер З. Родрігез » 23.10.12 18:56

Я так понял, автор решил сразу пояснить нам, кто есть ху. Зря он так решил. Когда просишь совета на форуме, нежелательно заходить на него жо задней частью вперед, глаголя истины. Лучше передом, молча и с улыбкой.
Та нє ))
Просто не всі люди можуть адекватно знаходити суть питання при його простій викладці українською (в даному разі) мовою.
Їм треба розжувати що нуб потребує порад чітких, стислих і без зайвих подробиць.
Отакоє
А так я хлоп нормальний. Інфа 100%.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 23.10.12 19:42

я так розумію що за мої гроші можна розраховувати на адекватний хардтейл
амортизовані вилки - це вже розкіш, я правильно розумію?
хардтейл і є велосипед з амо вилкою, але без аморту під 5 точкою.
але аморт буде такий... ну лише щоб був, хоча у випадках коли сильно трясе і він трохи допомагає.
вичитуючи форум знайшов тему "апгрейдити чи купувати новий" де автору пропонують другий варіант як більш прийнятний для бюджетного вела.
яка "продаваємість" вела мого класу? знову ж в інструментах діє правило "новий -30%", а тут?
продаваємість чудова - в основному беруть саме такі, особливо навесні(коли бажання понтуватись перед дівулями блискучим фулфейсом виростає сильно).
ну тут, на відміну від музики, ще може дуже сильно відрізнятись фізичний стан велосипеда. музінструмент може мати чудовий стан і після багатьох років, звичайно якщо власник не гатив тим інструментом по підлозі чи не зберігав його на балконі 2-3 роки :)
а от велосипед можна добре уграти, просто використовуючи його за призначенням. але, якщо стан нормальний, то ті ж самі 30%, але велосипед - штука сезонна, тому навесні 30 може претворитись на 15, а восени на всі 50
Фулфейс.
Причини чому я на них дивлюся 2:
1 і головна - кажуть на них кобіти ведуться
2 - по характеру роботи майже кожна роздвобана голова області проходить через мої руки, точніше мозок. Лицевий череп ламається легко а зростається довго і болюче.
де я не правий?
1. а як на то дивиться матір козака? та й брехня то все - інфа 100% ведуться вони на товстий прес, той що в гаманці, а фулфейс той їм до... ну до того самого
2.
2.1 в них дуже жарко. дх їдеться кілька хвилин, а потім фул знімають і провітрюють голову на кріселці. їхати довго та ще й вгору в фулі задоволення ще те. хоча, якщо любите варені мізки, то ніхто заборонити не може
2.2 імовірність поламатись в кізяк при звичайному катанні в кантрійному шоломі приблизно така ж, як і того, що на голову впаде цеглина в місті. зазвичай кантрійного шолома хватає більш ніж.
2.3 фул досить важкий і потім буде боліти шия. все-таки в фулах їздять в основному на відносно короткі проміжки часу.
2.4 якщо катати так. що потрібен фул, то треба зовсім інший велосипед. для катання звичайного один байк і кантрі шолом, для мочилова інший + фул і захист.
ну і про армор на коліна та лікті для початк я теж подумую...
додатковий захист також зло - парить, натирає і заважає.

тобто, або брати велосипед для міста та катання всюди та кантрійний(чи шосейний) шолом
або ж фул і м'ясистий тракторобайк. але він коштує інших грошей, та й на роботу на такому ну зовсім не зручно.

ну і на останок додам, при бажанні можете подивитись трішки фото-відео з кантрійних гонок хоч наших, хоч світових, щоб зрозуміти, що можна їздити в звичайному шоломі. а потім подумати, чи буде у вас катання зліше чи ні. а потім вже вибирати велосипед від потреб

Бендер З. Родрігез
*

Повідомлення Бендер З. Родрігез » 23.10.12 20:43

зачем вообще шлем. если ты катаешься с роботы домой.
ти неуважно читав
моя дорога до роботи - це дуже жива ділянка яка до того ж має один дуже страшний косогор із поворотом з нього ліворуч і 2 вузькі мости знову ж поганою видимістю
тобто це не пішоходним центром чи парком їздити

Бендер З. Родрігез
*

Повідомлення Бендер З. Родрігез » 23.10.12 20:45

.

да и глупо на это смотреть мне кажется ты весь такой босяк с фулламором шлеме за килогривну .. и галимый вел на V- брейках . такое .
до речі ще одне питання
а чому в-брейки відстій?
наскільки я розумію якщо не їздити по пояс у болоті і мати з собою запасні колоди і троси то це значно надійніше за диски

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 23.10.12 21:06

це не надійніше за диски. хороші дискові гальма коштують дорожче за ві. якщо бюджет тисяч 8, то тільки диски. якщо 6. то тут вже треба думати. якщо 4, то дискові гальма треба брати лише за умови, що планується потім апгрейд на хороші дискові гальма. і то як на мене це не варіант.
а ще серед піонерів поширена думка, що на дискові гальма
кажуть на них кобіти ведуться
але досвідчені велосипедисти знають, що
ведуться вони на товстий прес, той що в гаманці, а фулфейс той їм до... ну до того самого
це ж стосується і типу гальм.

bova
*

Повідомлення bova » 23.10.12 21:08

а чего мои сообщения трут собствено говоря?

тут форум . где каждый может говорить что ему нравится и каждая точка зрения имеет право на жизнь.

поясните мне что не так что я советовал дисковые - вместо в-брейка?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 23.10.12 21:22

в этом разделе можно советовать. но если совет некомпетентный, то он трется. в ваших советах было слишком много ерунды.
то, что вы недавно купили велосипед, еще не делает вас специалистом в велосипедах.

DOK-AV-ORT
*

Повідомлення DOK-AV-ORT » 23.10.12 22:02

......... Потім було навчання і інтернатура, потім життя у квартирі, коротше обставини не дозволяли мати велосипеда.
Прочитал как про меня написано,тоже долго учился, потом работа по разным больничкам, и только в мае этого года обзавелся велосипедом ,у меня кейлис Скарп, простенький, но надежный вел. Я на нем прошел уже 1500 км по разным трассам,при моем весе 110 кг ни одной проблемы за сезон не было,и вибрейков хватает с головой даже для спуска с крутой горки, у меня их в городе много(Бердянск),одно хреново стоковая резина полный отстой быстро протерлась и постоянно кололась,эту проблему я решил просто поставил китай с рынка Чаоянг по цене 50 гр... и нет проблем ни одного прокола а как гребет,одно заглядение .Так что Скарп могу рекомендовать смело ,с учетом скидок впишется в твой бюджет.

Бендер З. Родрігез
*

Повідомлення Бендер З. Родрігез » 24.10.12 07:00

так в чому ж перевага дисків?
настільки явна що хороші дискові гальма починаються на велах вдвічі дорожчих за ві-брейкові?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 24.10.12 08:08

у дискових гальм краща модуляція. тобто можна краще регулювати рівень гальмування.
дискові гальма потужніші за вібрейки.

АЛЕ все це не стосується дискових гальм, що стоять на велосипедах за 4-5 тисяч. там дискові гальма працюють не краще, а іноді й гірше за вібрейки.

ще деяка категорія людей вважає, що дискові гальма виглядають понтовіше. насправді це найчастіша причина вибору цього типу гальм на дешевих велосипедах.
дискові гальма краще гальмуюють в багнюці чи сніговій каші чи ще якихось аналогічних погодних умовах. ну й багно швидше забивається у вібрейки та починає заважати їхати, ніж це буває з дисковими гальмами.
Зображення
взагалі абсолютній більшості велосипедистів дискові гальма не потрібні - то вже для спорту чи екстриму чи просто в горах дуже важливо.
стосовно потертих постів - є люди, які тільки купивши велосипед вже вважають себе спецалістами в цьому питанні, що мають досить знань, щоб давати поради. знань цих немає і поради, відповідно, далеко не корисні. саме тому й були витерті

go0dboy
* * * *

Повідомлення go0dboy » 24.10.12 09:54

исходя из вашего бюджета порекомендую вам модель 13 года Trek 3700, из всех тут обговоренных вариантов будет не на много но лучше
ЗображенняЗображення
Рама Alpha Silver Aluminum
Вилка SR Suntour XCM w/30mm stanchions, coil spring, preload adjustment, 100mm travel
Кассета Shimano HG31 11-34, 8 speed
Система Suntour, 42/34/24
Передний переключатель Shimano Altus FD-M191
Педали Wellgo nylon platform
Задний переключатель Shimano Altus
Манетки Shimano Tourney, 8 speed
Покрышки Bontrager LT3, 26x2.0
Колеса Втулки Formula FM21/FM31; обода Bontrager AT-650 32-отв. двойн.
Тормоза Tektro alloy linear-pull v-brakes w/Shimano Tourney levers
Руль Bontrager Riser, 25.4mm, 30mm rise
Рулевая 1-1/8" threadless
Седло Bontrager Evoke 1
Подседельный штырь Bontrager SSR, 31.6mm, 12mm offset
Вынос Bontrager Approved, 25.4mm, 25 degree
Грипсы Bontrager SSR
Цена - 4045 грн.
Зображення

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 24.10.12 10:16

Разрешите снова вклиниться со своим бредом, изложенным русским (в данном случае) языком.

Дискачи ничем не хуже в той же степени, в какой вибряки ничем не лучше — независимо от бюджета, потому как вибряки тоже бывают откровенно дешевенькими. Дешевизна, собственно — главный и единственный их плюс. Ну хорошо, при некотором усилии над воображением выдавим еще чуть большую ремонтопригодность в военно-полевых условиях, ведь это же так важно! Из минусов: чувствительность к восьмеркам на ободе, износ того же обода, худшее поведение в говнах. Мощность опустим, ибо много всяких но и если. Минусы дискачей: дороговизна, нагрузка на спицы (что весьма условно). Но не стоит забывать и о специфическом их бонусе: возможность выбирать не только тип колодок, но и тип/диаметр собственно диска. И кстати, они реально понтовее. Стоит в конце концов принять тот факт, что вибряки — исчезающий вид: как паровозы, как самовары, как гужевые повозки. Они прекрасны, но индустрия двигается дальше.

А вообще, пора бы запилить в разделе ликбез на тему дисков/вибряков по типу «Все, что вы хотели знать, но мы вам не скажем стеснялись спросить».

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 24.10.12 10:41

Дискачи ничем не хуже в той же степени, в какой вибряки ничем не лучше — независимо от бюджета, потому как вибряки тоже бывают откровенно дешевенькими. Дешевизна, собственно — главный и единственный их плюс.
вот именно. они дешевле. поэтому на дешевых велосипедах они уместнее, тк при равной цене вел на вибрейках будет иметь лучше остальной обвес или при условно равном обвесе вел на ви будет дешевле вела на условно равных дискачах или при равной цене и равном обвесе вибрейки будут уровнем выше, чем дискачи.
Стоит в конце концов принять тот факт, что вибряки — исчезающий вид: как паровозы, как самовары, как гужевые повозки. Они прекрасны, но индустрия двигается дальше.
я думаю, что они еще очень долго не исчезнут, тк на определенном типе велосипедов дисковые тормоза не нужны в принципе(всякие ситибайки), а это громадный рынок. а раз выпускается все это для них, то и на дешевые МТВ будут ставить. то, что в велах чуть выше лоуэнда ви вымерли, как класс(и дисковая механика заодно), уже свершившийся факт.

еще один плюс ви - простота, поэтому изготовить качественный и дешевый ви проще, чем качественный и дисковый. соответственно даже дешевые вибряки тектро вполне себе ничего, а вот дешевые дисковые механические тормоза представляют вызывают больше нареканий.
А вообще, пора бы запилить в разделе ликбез на тему дисков/вибряков по типу «Все, что вы хотели знать, но мы вам не скажем стеснялись спросить».
ваще-то что-то подобное уже много лет висит в FAQ(хотя ясно, что статья устарела, тк дискачи гидра стала сильно дешевле, механика почти исчезла, и дорогие ви вместе с ней), но кто же его читает.
ну и я порывался попейсать, но все-таи вопрос довольно скользкий, вот даже мы между собой договориться не можем на эту тему, хоть и думаем одинаково. поэтому это может стать кормушкой для толстых и зеленых и причиной холиваров.
но в принципе зима длинная и до весны еще есть время, мож и запилю

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 24.10.12 10:47

исходя из вашего бюджета порекомендую вам модель 13 года Trek 3700, из всех тут обговоренных вариантов будет не на много но лучше

Цена - 4045 грн.
до речі, дуже цікавий варіант - в 13 році у треків 3х00 серії вже стоїть досить непогана рама та в цеї моделі непогана, як для лоуенд вилка. щоправда через це зекономили на трансмісії.
а взагалі, що є в рівному у магазинах? може під розпродажі вдасться купити щось краще за ті ж гроші.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей