Який кращий?

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

andriy09
*
Стать:чол
Який кращий?

Повідомлення andriy09 » 7.5.12 13:29

Всім доброго дня.
Рішив собі після вчорашнього випадку купити велосипед так як мої два яким вже більше 5-ти років не дуже справні.
Коли вчора я з другом рішив покататися в лісу по болотах по горах я зрозумів що мені потрібен більш кращий і надійний велосипед тому я прошу вашої допомоги в виборі велосипеда.
Укажите ваш рост - 176
Укажите ваш вес - 75
Укажите, где вы живете - Тернопіль
Укажите сколько хотите потратить денег на велосипед - максимум 2500 грн
Какой у вас планируется стиль катания - не знаю як це правильно сказати, катання по лісах болотах ну і звичайно туризм далекі подорожі але в основному що би він був надійний, що би при спуску з гори він не розлетівся :)

MaD_CameL

Re: Який кращий?

Повідомлення MaD_CameL » 7.5.12 13:40

я б радив або збільшити ваш бюджет на тисячу, або вкласти ці гроші на доведення старого велосипеду до потрібного стану.
бо більш дешеві велосипеди призначені для прогулянкового використання, і можуть не витримати, якщо їх використовувати і в хвіст і в гриву.
ваш розмір 17-19", краще міряти
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 7.5.12 20:09

Коли вчора я з другом рішив покататися в лісу по болотах по горах я зрозумів що мені потрібен більш кращий і надійний велосипед тому я прошу вашої допомоги в виборі велосипеда.
Вот минимальный бюджет велосипеда от хорошего производителя ( акционная модель )
http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2012/ ... -disc.html
РоверБайк

Телефон: 068 501 7844
Зображення

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 8.5.12 12:15

я б радив або збільшити ваш бюджет на тисячу, або вкласти ці гроші на доведення старого велосипеду до потрібного стану.
бо більш дешеві велосипеди призначені для прогулянкового використання, і можуть не витримати, якщо їх використовувати і в хвіст і в гриву.
ваш розмір 17-19", краще міряти
Ну хай буде якщо я збільшу бюджет ще на тисячу то який ви порадите?

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 8.5.12 12:16

Вот минимальный бюджет велосипеда от хорошего производителя ( акционная модель )
РоверБайк

не поганий але хіба не кращий велосипед коли і взаді є амортизатор?

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 8.5.12 12:20

РоверБайк

Пише що він "Предназначен для неагрессивной езды в городских условиях и по укатанным грунтовым дорогам." А я їзджу зовсім по інших трасах) Де одні болота, каміння одним словом дуже погані дороги.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 8.5.12 12:26

велосипед з заднім амортизатором коштує від 10 тисяч. ну якщо зовсім простенький, то може за 7-8 вдасться знайти. а задній амортизатор за 2-3 тисячі - то не велосипед, а його макет.
http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... =VIPER+3.0
мінімально надійний велосипед для катання більш агресивного, чим просто прогулянки по парку та катання до магазину
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 8.5.12 13:26

велосипед з заднім амортизатором коштує від 10 тисяч. ну якщо зовсім простенький, то може за 7-8 вдасться знайти. а задній амортизатор за 2-3 тисячі - то не велосипед, а його макет.
мінімально надійний велосипед для катання більш агресивного, чим просто прогулянки по парку та катання до магазину
Чимось похожий на цей http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2012/ ... -disc.html
А взагалі велосипеди для "даунхилл" і "кросс-кантри" який з них кращий? І взагалі яка між ними різниця?
Я просто задумався їх купити.

Shtativ
* * * *
Звідки:Киев, БорщагоFFка, шестой бархан слева от третьей канавы

Повідомлення Shtativ » 8.5.12 14:36

А взагалі велосипеди для "даунхилл" і "кросс-кантри" який з них кращий? І взагалі яка між ними різниця?
Для даунхіла - краще вел для даунхіла. Для крос-кантрі - краще вел для крос-кантрі. Порівнювати їх - все одно, що порівнювати, скажімо болід формули-1 і далекобійний тягач. За швидкістю виграє один, за вантажопідьомністю - другий. Так і тут - це вели для різних задач, і порювнювати їх звичайно можна, але безглуздо.
Чимось похожий на цей ...
Звичайно схожий - обидва хардтейли.
ну вот почему, если как следует промочить ноги - то отказывает горло, а если как следует промочить горло - то отказывают ноги?
"Gib mir mein Fahrrad zurück!"

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 8.5.12 14:53

а ще велосипед для данхіла коштує десь 2500, але доларів. вживаний за тисячу можна знайти

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 8.5.12 15:08

Для даунхіла - краще вел для даунхіла. Для крос-кантрі - краще вел для крос-кантрі. Порівнювати їх - все одно, що порівнювати, скажімо болід формули-1 і далекобійний тягач. За швидкістю виграє один, за вантажопідьомністю - другий. Так і тут - це вели для різних задач, і порювнювати їх звичайно можна, але безглуздо.
Чимось похожий на цей ...
Звичайно схожий - обидва хардтейли.
Ну з цих двох який ви би краще порадили?
І може хтось продає б\у?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 8.5.12 17:28

ну я й порадив келліс - бо він краще. 24 швидкості і міцніші колеса

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 8.5.12 18:50

ну я й порадив келліс - бо він краще. 24 швидкості і міцніші колеса
А якщо велік купляти по запчастинам це дороще буде чи ні?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 8.5.12 19:03

вийде суттєво дорожче.
дешевше, якщо є купа часу і точно знаєш, що хочеш.
інакше вийде дорожче набагато. та й сумісність компонентів треба знати

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 8.5.12 19:04

вийде суттєво дорожче.
дешевше, якщо є купа часу і точно знаєш, що хочеш.
інакше вийде дорожче набагато. та й сумісність компонентів треба знати
Мені тут знакомий сказав що даунхіл вони дуже тяжкі і мають значно меншу кількість передач (від 12 до 20) а в крос кантрі 30 це так?
Якщо так то порядьте крос кантрі можна і б\у до 3000 грн

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 8.5.12 19:59

бу радити, не бачачи велосипед, дурне діло, тому не буду.
дх велосипеди важчі за кантрійні, так як призначені витримувати значні навантаження і повинні бути надміцними. а от про передачі дурниця - на дх також можна поставити хоч 30 передач. тільки велосипед з 30 передачами буде коштувати як мінімум тисяч 7-8, а за 3 в кращому випадку буде 24

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 9.5.12 15:10

Порядьте вел для крос кантрі ціна до 3000-3500

ВелоКиїв

Повідомлення ВелоКиїв » 9.5.12 15:25

Trek 3500 Disc "18" - 3290 грн.

Kellys Viper 3.0 "17,5" - 3640 грн.
Зображення

andriy09
*

Повідомлення andriy09 » 9.5.12 16:58

Trek 3500 Disc "18" - 3290 грн.

Kellys Viper 3.0 "17,5" - 3640 грн.
Ну перший точно ні тому що там навіть написано "Предназначен для неагрессивной езды в городских условиях и по укатанным грунтовым дорогам."а це не для мене.

ВелоКиїв

Повідомлення ВелоКиїв » 9.5.12 17:09

Оба эти велосипеда - горные кросс-кантрийные.
Зображення

Shtativ
* * * *
Звідки:Киев, БорщагоFFка, шестой бархан слева от третьей канавы

Повідомлення Shtativ » 10.5.12 08:12

Ну перший точно ні тому що там навіть написано "Предназначен для неагрессивной езды в городских условиях и по укатанным грунтовым дорогам."а це не для мене.
Мені здається, що поняття "агресивно" трохи відрізняється у тебе і у ТРЕКа. Якщо ти збираєшся їздити, навіть швидко, з невеличкими стрибками через лежачих поліцейських и звалені дерева, то тобі цього Трека вистачить. Якщо збираєшся стрибати з метрової висоти та перестрибувати трампліни - то і другий теж не для тебе (потрібен зовсім інший тип велосипеду). Чим агресивніше ти хочеш їздити - тим дорожчий буде велосипед.
На рахунок передач - навряд чи ти побачиш суттєву різницю між 24 та 30. Скоріш за все навіть половину з 24 ти не будеш використовувати.
Вживаний купляти - треба дивитись кожний екзепляр окремо, при тому, що ти маєш знати, куди дивитись. А в магазині доберуть новий, за зростом, за комплектацією та за ціною (не кажучи про гаратію :) )
Я би порадив тобі взяти щось просте, з закидом на те, що за перший рік-два ти точно визначишся зі стилем катання і будеш знати точно, на який байк збирати гроші.
ну вот почему, если как следует промочить ноги - то отказывает горло, а если как следует промочить горло - то отказывают ноги?
"Gib mir mein Fahrrad zurück!"

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 12.5.12 21:45

Порядьте вел для крос кантрі ціна до 3000-3500
Ваш бюджет подразумевает велосипед для прогулочного темпа и щадящего режима катания
А поскольку у вас бурлит кровь, то рекомендую либо увеличить бюджет, либо обратить внимание н адругие бренды
Тема закрыта
Велосипед надо выбирать в магазинах, а не на форумах
Зображення

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей