Kellys SCARPE vs Quartz

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

n4speed
* * * *
Стать:чол
Re: Kellys SCARPE vs Quartz

Повідомлення n4speed » 3.4.11 14:46

1) інколи камера може кататись кілька років без проколів, а інколи за день декілька проколів за короткий проміжок часу
2) наявність "бортировок" більше спрощує життя при розбортуванні коліс ніж їх відсутність :) до речі вони досить таки компактні
Точно сказано... у самого було так. Ну і для велосипедиста мати бортировки, це майже те саме шо для автомобіліста мати "балонний ключ" для колеса.
а на скільки важливо й потрібно мати вижимку ланцюга?
Ну по-перше якщо у тебе на ланцюгу нема "замочка", то коли тобі буде потрібно помити ланцюг, немаючі "вижимки" прийдеться трохи помучатися. Ну і в загалі якщо плануєшь деякий ремонт проводити сам, то вона стане в пригоді, коштує не багато, але у потрібний час її наявність є дуже доречною. Якщо з будь якого питання ремонту будешь звертатися в майстерню - то вона більш за всього тобі не потрібна.
— Ваши недостатки?
— Неразговорчив.
— Ваши достоинства?
— Неболтлив.

engine
*

Повідомлення engine » 3.4.11 15:17

Ну по-перше якщо у тебе на ланцюгу нема "замочка", то коли тобі буде потрібно помити ланцюг, немаючі "вижимки" прийдеться трохи помучатися.
Пользуюсь мойкой для цепи. Всё удобно, аккуратно, и цепь снимать не нужно.

n4speed
* * * *

Повідомлення n4speed » 3.4.11 22:56

Ну по-перше якщо у тебе на ланцюгу нема "замочка", то коли тобі буде потрібно помити ланцюг, немаючі "вижимки" прийдеться трохи помучатися.
Пользуюсь мойкой для цепи. Всё удобно, аккуратно, и цепь снимать не нужно.
Через это тоже проходил. Ни одна цепемойка, как по мне, не сравнится с тем, если ее снять и мыть отдельно. ;-)
— Ваши недостатки?
— Неразговорчив.
— Ваши достоинства?
— Неболтлив.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 4.4.11 13:45

1. запаска. тільки потрібно купити потрібного розміру(на покришках пишуть їх параметри, наприклад 26х2.1, що значить діаметр колеса 26", діаметр покришки 2.1" і камеру на таке колесо відповідно треба таку) та з потрібним типом ніпеля(преста - тонкий велосипедний та шредер - автоніпель)
2. велоаптечка(латки для камер)
3. мультитул. звичайно, замість нього можна возити викрутки та шестигранники окремо, але зручніше, коли все в одному мультитулі. їх є багато різних, є й з вижимками. і з лопатками для бортування і ще купою різних штук. чи треба воно - кожен вирішує сам.

3. лопатки для бортування.взагалі, без них можна обійтись, але з ними набагато зручніше, та й коштують вони небагато.

для перевезення всього цього можна купити ще сумочку

4. насос

Мити ланцюг можна різними методами, десь на форумі є холівар на цю тему. тут кожен вирішує сам, чи треба йому мийка ланцюга. Також кожен сам вирішує. чи мити ланцюг спецалізованим дегризером, чи звичайними побутовими миючими засобами, чи вайтспірітом.

Мастило. також на форумі можна знайти багато різних думок стосовно того, чим змащувати ланцюг - хто мастилом для годинників та швейних машин. хто різними автомобільними. особисто я вважаю, що краще купити спеціалізоване, хоч пробував різні методи.

5. Шолом. кожен вирішує для себе сам, але моя думка, що шолом потрібно купувати разом з велосипедом. можна почитати ще цю тему

під час катання на велосипеді людина багато потіє, тому потрібно багато пити. якщо планується їздити не лише в місцях, де всюди є вода, то потрібно возити її з собою. витягувати пляшку з рюкзака не дуже зручно, тому краще купитигідратор або флягу і тримач для неї.

якщо є любов збирати статистичні дані, то можна взяти ще велокомп'ютер

6. якщо планується катання в темний час, то обов'язково потрібен ліхтарик та мигалка

ну і ще одне, у велоодязі кататись набагато комфортніше, ніж у звичайному.

жирним я виділив те, що на мою думку, обов'язкове. все інше просто додасть зручності та комфорту
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

ANDREW-LVIV
*

Повідомлення ANDREW-LVIV » 4.4.11 21:02

Покришки у Quartz явно не файні. після трьох поїздок по місту заднє шина стерлася трошки (а причина наступна - при гальмуванні заднє колесо треться об асфальт). тепер при гальмуванні (зупинці) заднього колеса, велосипед проїжджає ще близько метру, а от коли затиснути переднє колесо - до 10-15 см.
звідси висновок - це перший мінус комплектації, прийдеться потім змінити.

ще до невеличкого мінусу можу віднести фору й не практичний матеріал, з якого виготовлене СІДЛО. по-перше, дуже мажеться (на світлих місцях), особливо до джинсів, а також трошки заднє місце болить.

також у мене є запитання щодо швидкостей. чому мені майже не реально їхати на 1-6 передачі? педалі кручу як дурний і не відчуваю зчеплення?

о. і ще. РУЛЬ дуже легко крутиться. якщо їхати й відпустити руки, то можна гепнутися... це нормально?

набір інструментів у вигляді швейцарського ножика придбав (11 комбінацій).
ще треба болотники купити, щоб усіляка нечисть не чіпалася велосипеду й мене).

п.с. я пишу сюди свої враження і роздуми, може у майбутньому це комусь згодиться. а якщо ви ще долучитеся, це безперечно й мені буде у користь)) :Yahoo!:

п.п.с. MaD_CameL, дуже тобі дякую за такий обширной допис, та зрештою усім, хто пише))

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 5.4.11 00:09

Покришки у Quartz явно не файні. після трьох поїздок по місту заднє шина стерлася трошки (а причина наступна - при гальмуванні заднє колесо треться об асфальт). тепер при гальмуванні (зупинці) заднього колеса, велосипед проїжджає ще близько метру, а от коли затиснути переднє колесо - до 10-15 см.
звідси висновок - навчитись правильно гальмувати обома гальмами.
хоча якщо їздити по місту, то краще купити спеціалізовані покришки для асфальту, наприклад такі
ще до невеличкого мінусу можу віднести фору й не практичний матеріал, з якого виготовлене СІДЛО. по-перше, дуже мажеться (на світлих місцях), особливо до джинсів, а також трошки заднє місце болить.
болить, бо не звик ще до вела. ще кілька виїздів болітиме а потім стане норм. у велоодязі болить менше.
а взагалі сідло - річ індивідуальна, у кожного дупа своя і те, що одному підходить - іншому не дуже.
стосовно практичності - так біле модне й гарне, але мажеться :) стане брудним і можна не звертати на це уваги
також у мене є запитання щодо швидкостей. чому мені майже не реально їхати на 1-6 передачі? педалі кручу як дурний і не відчуваю зчеплення?
звідси висновок - навчитись правильно користуватись передачами. 1-6 використовувати не бажано - перекос ланцюга. якщо там же увімкнути 3-8, то буде крутити куди важче :)
але треба так вибирати передачі, щоб і не надто важко і не в холосту.
о. і ще. РУЛЬ дуже легко крутиться. якщо їхати й відпустити руки, то можна гепнутися... це нормально?
а як ще? щоб повернути, вижати руками сотню кг? :)
п.с. я пишу сюди свої враження і роздуми, може у майбутньому це комусь згодиться. а якщо ви ще долучитеся, це безперечно й мені буде у користь)) :Yahoo!:
для цього є інші розділи форуму. тут все-таки про вибір велосипеду.
рекомендую і для почитати і для попитати
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гість