Giant Rincon vs Specialized hardrock xc

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

jk
* * * *
Стать:чол

Повідомлення jk » 7.7.04 17:15

Чекаєш простої відповіді?

Її не буде :) .

Можна на кроскантрійному велосипеді без жодних негативних наслідків зістрибнути з висоти 1,5 - 2 метри.
Якщо мати техніку.

І в тому ж самому велосипеді дуже сильно зігнути обід при неправильному стрибку на брівку 10-15см.

А перестрибування чогось на дорозі - не проблема і для простого велосипеда. Тільки перешкоду справді треба перестрибнути...

VeryPoor
* * *

Повідомлення VeryPoor » 7.7.04 17:21

Всім дякую за допомогу у виборі байка. Для себе я вже практично вирішив.

Тільки от виникло питання: а що входить в межі дозволеного при використанні КК вела за 400-500 баксів (хай би той же Меджік)? Перестрибування колдо.бін на дорозі
/гілляк/коріння у лісі (банні, ніби)?
колдобины, бровки и коренья не препятствие даже для "Украины", а не то что для "Мэджика". ;)

VeryPoor
* * *

Повідомлення VeryPoor » 7.7.04 17:24

мысли вслух:
вот пришел человек на велокиев выбирать между джаянтом и спэшалайздом, а купит келлис. :D :D :D
вот это маркетинг! ;)

кстати, очень толковая машинка этот Мэджик. :^: (по своей акционной цене)

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 7.7.04 22:23

мне кажется "банни" - это немного другое
Мей бі я помилився з назвою, але є така штука не тільки в тріалі, але й в КК. Техніка перестрибування інша, певна річ (хоча в тріалі це скорше застрибування, так?). Швидкість теж.

Гаразд, прийду з дружиною. Покажете відео з тим щоб знав "что такое хорошо и что такое плохо" :)
мысли вслух:
вот пришел человек на велокиев выбирать между джаянтом и спэшалайздом, а купит келлис. :D :D :D
вот это маркетинг! ;)

кстати, очень толковая машинка этот Мэджик. :^: (по своей акционной цене)
Так отож! Дуже смачно виглядає обладнання на маджіку за 2444. Хочеш не хочеш, а подумаєш. Втім я ще не купив. ;)

el-Zorro
* * * *

Повідомлення el-Zorro » 11.7.04 15:48

Купив Келлис Меджік.

Особлива вдячність Тряму за гарні умови покупки!
Я ніколи нікому нічого, я ніколи нікому ні шо, тільки декому деколи дещо, а хіба ж це не можна чи що?

VeryPoor
* * *

Повідомлення VeryPoor » 12.7.04 09:11

Купив Келлис Меджік.
Особлива вдячність Тряму за гарні умови покупки!
ну вот, я же говорил! *oops* я же предупреждал... :D еще один Тряму в когтистые лапы. ;)

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 12.7.04 16:29

[quote="Specu"]to gaf (VeryPoor):
мне было достаточно сесть на Саламандер, и не проехав ни метра понять, что нужно брать именно его. Перед этим покатался на более дешевых Келлисах, и уже было принял решение не брать ничего (придти позже за более дорогим байком)

Нет, ну если исходя из соображений "более дорогой-более дешевый" то можно и на слух выбирать.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей