Допоможіть вибрати гібрид

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Add.Mor.
* *
Стать:чол
Допоможіть вибрати гібрид

Повідомлення Add.Mor. » 19.6.14 08:40

Всім привіт! Потрібно підібрати гібрид для брата, його зріст 176см., вагу точно не знаю,думаю 60 з копійками кг. бюджет приблизно 4000 тисячі грн. Розумію,що бюджет на сьогоднішній день маловатий, але можливо є якісь варіанти. Використовуватись велосипед буде в Криму,в основному по асфальту і втоптаних стежках. Купити вел теж бажано булоб в Криму. Дякую!

MaD_CameL

Re: Допоможіть вибрати гібрид

Повідомлення MaD_CameL » 19.6.14 11:10

1. що зараз робиться в криму - важко сказати. щось ще їде з україни, а щось вже ні, тому важко вгадати з асортиметом
2. за 4 тис хіба що бу, бо якісний велосипед коштує все-таки дорожче.
з такою вагою він може взяти велосипед і на тріщотці, типу такого, але я б все одно радив, як є можливість, взяти більш серйозний на касетній втулці і з 24 швидкостями
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Add.Mor.
* *

Повідомлення Add.Mor. » 20.6.14 11:47

Дуже дякую! Сьогодні телефонував брат,вирішив таки підняти бюджет до 5 тис.грн. В Криму десь продають Келліси?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 20.6.14 13:36

до 16 березня були.і як зараз - не знаю
подивіться тут
наскільки я пам'ятаю, вони продавались в сімферополі, севастополі, євпаторії, ялті наче бахчисараї та ще десь. якщо хочете - можете спитати в брендменеджера келлісу
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Add.Mor.
* *

Повідомлення Add.Mor. » 23.6.14 14:17

Дуже дякую!

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 29.6.14 01:53

В Криму десь продають Келліси?
Симферополь
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей