Viva Brave - чи варто ризикнути?

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

olegk
*
Стать:чол
Viva Brave - чи варто ризикнути?

Повідомлення olegk » 16.9.12 12:51

Хочу собі зібрати велосипед. Якісний готовий для мене дорого, а щось за 1,5-2 тис. вживане не хочу, бо все одно більшість елементів доведеться міняти.
Тому і вирішив зібрати, почати хочу з рами. Попав на очі отакий варіант - дивіться фото. Знайшов сайт виробника,(http://www.viva-bicycle.com) але такої моделі там не виявив, може вже не виготовляють. Про раму знаю що алюміній і все, але при зустрічі можна все обдивитись. Може хто щось знає про даного виробника чи чув щось - поділіться інформацією. Крім того підкажіть як і на що звернути увагу при покупці рами, як перевірити її якщо велосипед ще в сборі. Наскільки я знаю на нормульну раму можна все решта спокійно навішати, чи треба мені якимось чином перевірити всі технологічні отвори (рульова, підсидільна, каретка), чи в принципі все там стандартно і все підбереться?
Вкладення
velosiped-viva-6.jpg
velosiped-viva-6.jpg (63.08Кіб)Переглянуто 2509 разів
velosiped-viva-5.jpg
velosiped-viva-5.jpg (85.36Кіб)Переглянуто 2509 разів
velosiped-viva-2.jpg
velosiped-viva-2.jpg (92.76Кіб)Переглянуто 2509 разів

MaD_CameL

Re: Viva Brave - чи варто ризикнути?

Повідомлення MaD_CameL » 17.9.12 11:23

я б не радив. не вартий цей брухт ні 2, ні 1.5 тисяч
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

olegk
*

Повідомлення olegk » 17.9.12 21:40

Я вже і сам зрозумів, що не вартий цей брухт уваги. Питання по виборі рами залишаються актуальними - на що звернути увагу і як перевірити. Щось закрадаються сумніви, що якщо збирати подетально ровер то вийде дешевше ніж такий самий по рівню але новий фірмовий. Думаю, багато хто збирав собі велосипед, поділіться досвідом - варто збирати по частинах чи збирати гроші на цілий новий.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 17.9.12 22:23

щоб зібрати самому недорого, треба бути дуже добре в темі. а взагалі велосипед коштує десь на 30-50% дешевше, ніж компоненти, з яких він зібраний.
звичайно, ті хто добре розбираються в велосипедах, не поспішають і моніторять всі барахолки, можуть знайти за зиму хороші компоненти на розпродажах і зібрати дешевше, але, повторюсь, треба бути в темі.
до того ж, є купа різних стандартів несумісних між собою. іноді можна їх сумістити, але дуже дорого, тому також треба розбиратись в матеріалі.
хороший новий байк коштує десь 3.5-4 тис. в кінці осені-зимою можна знайти хороший вживаний за півтори-дві
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей