У них це "пока" як мінімум з 2000 рокуПродают - БайкПроСпорт, но ассортимента у них пока не очень и цена похожа на скоттскую

може я й брешу - я усюди ділєтант. просто, коли я вибирав, я порівнював велосипеди Келліс, Трек і Фішер. Це звісно я робив по прайсам Велолюкса, але я зробив висновок, що на велосипедах однакової цінової категорії і келліс і трек програє по комплектації ГФ. Причому Келіс - більше. Ну от наприклад порівняйте Kellys Quartz і трошки дешевший ГФ Wahoo.Здається Амам таки бреше![]()
У Келлиса с комплектацией все нормальноНа такой же обвеске велы Трек и др. стоят дороже
в стоимость рамы входит не только стоимость алюминия, а и то, сколько человек работало над разработкой этой рамыВи забуваєте шо в комплектацію вела рама теж входить і в трека вона теж дорожче
Это тоже один из видов маркетинга
У них це "пока" як мінімум з 2000 року
сегодня гуляя с малым случайно нашла магазин с Треками на Оболони, ул. Мате Залки 1/12- странный магазин:) пол магазина секонд-хенд, а половина велосипедыОй, а где на Оболони магазин?![]()
Я ж и спрашиваю потому, что хочу на это посмотретьна сайте я таких не нашла
![]()
Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість