хочу corrado action... а варто???)

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Романів
* * *
Стать:чол
хочу corrado action... а варто???)

Повідомлення Романів » 17.7.11 21:25

стандартно__ хочу двухподвес за невеликі гроші)
ссылка удалена. ваш модератор

MaD_CameL

Re: хочу corrado action... а варто???)

Повідомлення MaD_CameL » 18.7.11 00:57

не варто.
самі дешеві двопідвіси з якісними рамами(і при цьому слабеньким обвісом) коштують десь від тисячі доларів. з більш-менш пристойним обвісом - півтори-дві тисячі американських грошей.
а цей корадо - звичайнісінький ашанбайк
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Романів
* * *

Повідомлення Романів » 18.7.11 09:45

ардіс 2к цей коррадо 4к....якась різниця тай мусить бути...

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.7.11 10:36

ардіс почне люфтити та скрипіти через 100 км, а цей через 200.
насправді в цього велосипеда просто обвіс трохи кращий, але рама не якісна. за 4 тисячі можна купити нормальний хардтейл і катати в своє задоволення.
про те, що скупий платить двічі чули? це якраз та ситуація. якщо потрібен двопідвіс, то треба вдвічі більше грошей(але я б сказв втричі, бо за 8 тисяч буде якісна рама і слабенькі компоненти. краще хардтейл хорошого рівня). а якщо є 4 тисячі і хочеться якісний велосипед, то треба брати хардтейл
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Nostromo81
* * *

Повідомлення Nostromo81 » 19.7.11 17:39

Коррадо лучше Ардиса, но хуже Команча. Лучше уж Команч подыщите. И да! За 4к можно найти много вариантов, которые принесут радость от катания, а не гимор от настройки и ремонта.
Ударим роком по этой дыре!

Petrovka_38
* *

Повідомлення Petrovka_38 » 19.7.11 18:01

Как вариант пообщайся с http://www.velokiev.com/forum/memberlis ... le&u=40207, он недавно купил себе такой вел.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей