Потрібна допомога новачку

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

рoma
*
Стать:чол
Потрібна допомога новачку

Повідомлення рoma » 19.6.11 20:36

Вітаю всіх форумчан! Вирішив купити першого велосипеда.Трошки поцікавився параметрами на які варто звертати увагу при виборі ... Але всеж таки не достатньо компитентний в різних нюассах :duma: Спочатку розраховував на суму в 2500-3000 гр.,але а даній ціновій категорії комплектуючі самого простого рівня... Приглянувся ось такий Trek http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2011/ ... _disc.html Що скажите ? Вартує даний велосипед своїх грошенят,чи можливо за дану суму можна купити щось достойніше? На перед вдячний за відповіді !!!!

MaD_CameL

Re: Потрібна допомога новачку

Повідомлення MaD_CameL » 19.6.11 21:59

у рами цього велосипеда досить специфічна геометрія. багато людей беруть їх лише за раму. але декому не подобається. раджу спочатку трохи посидіти, чи навіть проїхатись на ньому до покупки.
яка ваша вага? бо там стоять одностінні ободи(хоч і досить високої якості) і для дуже важких велосипедистів вони не дуже підходять.
варіанти?
традиційний. дуже й дуже хороший велосипед. я його всім раджу
ну або такий трек
але, щоб вам щось більше порекомендувати, скажіть більше чого ви хочите - де і як збираєтесь катати. скільки? знову ж таки вагу. які вимоги до велосипеда.
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Volod Dolov
* * *

Повідомлення Volod Dolov » 20.6.11 08:18

Трошки доповню - специфiка рами в тому що вона бiльш "витягнута", а от же посадка байкера на ньому бiльш нахилена вперед анiж у iнших брендiв. Декотрим це подобаеться, а кому це просто необхiдно - якщо спину травмовано (як у мого колеги наприклад).

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 20.6.11 23:34

чи можливо за дану суму можна купити щось достойніше? !!
Смотря как и куда вы собираетесь ездить. :^:
Зображення

рoma
*

Повідомлення рoma » 21.6.11 22:08

у рами цього велосипеда досить специфічна геометрія. багато людей беруть їх лише за раму. але декому не подобається. раджу спочатку трохи посидіти, чи навіть проїхатись на ньому до покупки.
яка ваша вага? бо там стоять одностінні ободи(хоч і досить високої якості) і для дуже важких велосипедистів вони не дуже підходять.
варіанти?
ну або такий трек
але, щоб вам щось більше порекомендувати, скажіть більше чого ви хочите - де і як збираєтесь катати. скільки? знову ж таки вагу. які вимоги до велосипеда.
Вага 75 кг. Ріст 171 см. Кататись збираюсь - місто + грунтова дорога за містом.... Який розмір рами найбільш підходящий для моїх параметрів?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 21.6.11 22:46

треба приміряти велосипед, але на 95% вам потрібен 17,5"
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

рoma
*

Повідомлення рoma » 22.6.11 10:31

треба приміряти велосипед, але на 95% вам потрібен 17,5"
:shock: В магазині продавець-консультант радить брати 19-розмір . Можливо у Вас є зсилка на таблицю по класифікації розмірів велосипеда до розмірів велосипедиста? На перед вдячний за допомогу та увагу до моєї теми :drinks:

rebroff
*

Повідомлення rebroff » 22.6.11 11:30

Совершенство достигнуто не тогда, когда нечего добавить, а тогда, когда нечего убрать ©

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 22.6.11 12:38

можливо у вас руки дуже довгі і вам дійсно потрібен 19, а можливо консультант некомпетентний. а може в магазині 17 немає і він просто хоче продати те, що є.
я цього знати не можу.
можете скористатись калькулятором по лінку з попереднього поста і подивитись, який розмір ближче до тих. даних, які нарахує калькулятор.
а який магазин був? якщо землячка, то я схильний довіряти продавцю, бо там кваліфікований персонал. якщо якись інший, то не певен

рoma
*

Повідомлення рoma » 23.6.11 14:15

Дякую друже за корисну інформацію! :good: :drinks:

рoma
*

Повідомлення рoma » 23.6.11 14:29

варіанти?
ну або такий трек
Поясніть ще будь-ласка чим краща комплектація цьго Trek що ви радите http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2011/ ... /4300.html від того про який я запитував http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2011/ ... _disc.html. Ціна одинакова... Але на на тому що пропонуєте Ви звичайна тормозна система,а на іншому дискова....? Можливо у "вашого" є якісь дуже суттєві переваги замість дискових тормозів...? Поясніть ще по переключателях швидкостей (передніх та задніх). Чим вони відрізняються у цих двох моделях Trek http://www.trekbikes.com.ua/sravnenie.h ... re=535,407 :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 23.6.11 14:41

1. у них зовсім різна рама. у трека 4300 коротка, у адванса довга. взагалі вибирати краще по посадці ту, яка підійде
2. подвійні обода. якщо ви не збираєтесь серйозно їздити по бездоріжжю, то не важливо.
3. система та передня перекидка краще. не так щоб сильно, але краще

ну і ті дискові гальма, що на адвансі, працюють не краще, ніж вібрейки на 4300

рoma
*

Повідомлення рoma » 23.6.11 15:28

Вдячний вам за допомогу....!!! А що можите сказати по такій моделі ? http://www.trekbikes.com.ua/bikes/2011/ ... _disc.html

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 23.6.11 15:38

21 швидкість, а в іншому те ж саме. що й адванс

рoma
*

Повідомлення рoma » 23.6.11 15:45

21 швидкість, а в іншому те ж саме. що й адванс
Зрозумів... Рама такої самої геометрії що і адванс?

rebroff
*

Повідомлення rebroff » 23.6.11 16:13

Рама такої самої геометрії що і адванс?
Нет.

Я, конечно, продвинутый чайник, но даже мне понятно, что из этих трех брать нужно (если нет особого напряга в финансовом плане - уточняю имея в виду ваш первоначальный бюджет) Trek 4300. Но я бы, имея 4000 в кармане и потребность в горном веле, без раздумий взял бы Scarpe.
Востаннє редагувалось 23.6.11 16:26 користувачем rebroff, всього редагувалось 1 раз.
Совершенство достигнуто не тогда, когда нечего добавить, а тогда, когда нечего убрать ©

рoma
*

Повідомлення рoma » 23.6.11 16:20

Рама такої самої геометрії що і адванс?
Нет.

Я, конечно, продвинутый чайник, но даже мне понятно, что из этих трех брать нужно (если нет особого напряга в финансовом плане - уточняю имея в виду ваш первоначальный бюджет) Trek 4300. Но я бы, имея 4000 в кармане и потребность в горном веле, без раздумий взял бы Scarp.
А що це за Scarp? Я про такий не чув... Якщо не важко поділіться зсилкою... :duma:

rebroff
*

Повідомлення rebroff » 23.6.11 16:21

http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... 0%CD%DB%C9
Со скидкой будет ровно 4 000.

рoma
*

Повідомлення рoma » 23.6.11 16:30

http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... 0%CD%DB%C9
Со скидкой будет ровно 4 000.
Не подобається в келісах те що вони йдуть з тросами по верху рами... а не знизу... :smt102

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 23.6.11 16:31

а що в цьому поганого?

rebroff
*

Повідомлення rebroff » 23.6.11 16:37

Ну не знаю... Якщо вас турбує естетичний аспект, то все одно дизайн у Kellys'а не іде ні в яке порівняння з трековським (вже на цьому я точно розуміюся:))
Але все одно катати вам - беріть те, що до душі.

OversmokedShape
*

Повідомлення OversmokedShape » 23.6.11 18:56

Так, ЩЕ питання щодо вибору велоодягу (майка+шорти+шолом) - до 1200-300 гривень разом. Велосипед же орієнтовно червоний, відповідно що порадите за ціною\якістю? (важливий захист в шортах від простатиту). ДЯкую.
Правоверный не мыслит, не нуждается в мышлении. Правоверность - состояние бессознательное. (с) Дж. Оруэлл

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей