при таком росте - это как раз идеальная для Вас высота рамыСкажіть, чи підійде на мій зріст 184см велосипед Kellys SCARPE 19,5''?
:smt102
можно сказать только одно...спросите, а есть ли у консультанта в магазине размер 19,5без міряння консультант запевнив, що Kellys SCARPE 19,5'' малуватий, натомість пропонує Kellys Quartz з розміром рами 21,5",
єдине вірне рішення.єдине, що мені на думку спало, це піти до них з розрахунком на 4к... але ще приміряти собі SCARPE, а якщо справді не підійде, тоді вже Quartz...
З вище написанного, я так зрозумів шо купили все-таки Кварц?велосипед купив.
рама на перший погляд трошки велика, але звикнути можна)
дякую усім, хто намагався допомогти)
так, його. скарпа вже не було, коли прийшов. може й добре, що так усе сталося)З вище написанного, я так зрозумів шо купили все-таки Кварц?
Вітаю! Вел зачьотний.....так, його. скарпа вже не було, коли прийшов. може й добре, що так усе сталося)З вище написанного, я так зрозумів шо купили все-таки Кварц?
Можна, але не обов'язково. Скажем так, у більшості випадків це роблять на більш дорогих вилках.до речі, а на вилку варто надіти захист у вигляді гармошки щоб бруд не набивася?
Ну по-перше треба обов'язково придбати "бортировки", щоб було легше міняти камеру. Для дому я купив набір звичайних шестигарнників, а для того щоб взяти з собою, невеличкій набір (схожий на швейцарській ніж) який можна придбати майже в кожному веломагазині, у деяких є вижимка ланцюга і головки. Інструмент можна купити на любий смак.Ok! дякую.
до речі, якісь інструменти й болотники можете порадити?
Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей