Перехідник USB 2.0 to SATA

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Коля
* * *
Стать:чол
Перехідник USB 2.0 to SATA

Повідомлення Коля » 27.10.10 23:36

наразі виникла проблема з переміщенням даних з робочого вінчестера на новопридбаний нутбук, тому змушений просити про допомогу:
1) чи є у когось з веложителів даний девайс?
2) якщо є то я б взяв у короткочасне користування за винагороду

якщо знаєте до його можна придбати за помірну ціну теж можна повідомити :)

буду вдячний за любу допомогу

ще зразу у модераторів попрошу вибачення (можливо не в той розділ тему вліпив)

foxman
* * * * *

Re: Перехідник USB 2.0 to SATA

Повідомлення foxman » 28.10.10 08:28

есть USB карман под SATA ноутбучный винт.

Коля
* * *

Повідомлення Коля » 28.10.10 13:00

...зараз тоді точніше ситуацію опишу
є ПК на якому я зараз власне і працюю, і є ноутбук; на ПК стоїть вінчестер з САТА роз"ємом я хочу великий об"єм файлів перекинути з ПК на ноут, тому і шукаю такий прилад

є ще думка що можна якось під"єднати напряму комп-ноут через кабель мережі, я спробував це робити так як описано в тих стттях що знайшов у мене не вийшло (так я не Біл Гейтс) ящо ж це реально то можливо хтось мені пояснить "на пальцях" як це робиться

на ПК встановлено Windows XP а на ноуті Windows 7 можливо в цьому проблема, є також можливістьі та і там використати wi-fi бо у мене так теж не вийшло підключитись

chicago
*

Повідомлення chicago » 28.10.10 17:34

1. Якщо у вас були гроші на "нутбук", то невже у вас немає коштів (порядку 50-100 грн, тим більше, що це потрібна річ на ІТ господарстві) і часу щоб сходити на радіоринок і придбати інтерфейс SATA -> USB (+IDE)? Не вірю.
2. Ну і як варіант з "свіч" чи маршрутизатор + два пачкорди, якщо це вам про щось говорить.
3. Якщо така вже скрута... Можу позичити (звичайно через заставу) те що як ви називаєте "перехідник".
4. Як варіант, можете дати вінт, той що SATA і те куди перекинути "великий об"єм файлів" (до речі поняття "великий об"єм" доволі відносне, для мене це кілька терабайтів) і я вам "перекину" - чисто за пепсі. Я сьогодні добрий. :cool:

P.S.
Ну і щоб "під"єднати напряму комп-ноут" хочу вам сказати, що не обов'язково бути ні "Біл"-ом ні навіть "Гейтс"-ом. Це доволі прості і тривіальні речі, якщо в тому мати хоча б якусь тяму.

lach

Повідомлення lach » 28.10.10 21:06

А про банальный крос ни кто не вспомнил...
Пятая ходка, условный срок. UT3UGV

Коля
* * *

Повідомлення Коля » 28.10.10 21:18

часу щоб сходити на радіоринок
треба буде плюнути на все і всіх і зайти туди пошукати поки гроші зовсім не закінчились #diablo
а стосовно "мати тяму" то це трохи не за адресою, я ніколи тим не цікавився, все на дуже слабкому рівні ... тому "маємо те що маємо"© сивий мужик

mityaer
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення mityaer » 28.10.10 22:51

обожму нашару витую пару и расскажу по тел. как настраивать)))
чикаго, а зачем при комп-комп свич или тем более роутер?
лач, а шо таке "крос"??
Лучший воспитатель - Безысходность. Лучшая среда обитания - Одиночество
"Как верили, что главное придет, Себя считали кем-то из немногих, И ждали что вот-вот произойдет Счастливый поворот твоей дороги"

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 28.10.10 23:38

кросс-кабель — витая пара, обжатая комп-комп
Зображення

chicago
*

Повідомлення chicago » 28.10.10 23:41

Людина ж сказала, що не "біл" і що таке "крос" та як його відрізнити від "не крос" думаю не варто питати, а тим більше щоб мову вести про крос його треба мати, вміти зробити, дістати, вкрасти і тд. Короче, я так розумію людина можливо працює десь в офісі, де є якась інфраструктура (мережева) тому простіше на ніч чи на вихідні попросити в адміна чи самому витягнути два шнурки і свіч (полюбе є) і все дома зробити. Вернути все як було на ранок в офіс і не парити...
чикаго, а зачем при комп-комп свич или тем более роутер?
Якщо дуже цікаво принось покажу.

Це вже не суттєво, автор сказав, що "плюне". І правильно зробить, перехідник-адаптер не завадить на господарці.

mityaer
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення mityaer » 29.10.10 00:42

кросс-кабель — витая пара, обжатая комп-комп
гы, никогда не слышал)) познавательно на велосипедных форумах нынче))))
на ніч чи на вихідні попросити в адміна чи самому витягнути два шнурки і свіч (полюбе є) і все дома зробити. Вернути все як було на ранок в офіс і не парити...
я бы очень и очень не порадовался таким действиям сотрудников)) Забавно, что в стольном граде ещё есть такие конторы, где люди думают про реальность таких действий - взять свич (эта ж полезть в серв. шкаф, или на потолок, или отковырять из стены)!! пачкорды - тем самым нарушить возможную 24/7 онлайн работу сервисов и т.д, о которых юзверь порой и не может догадаться :shock: :p
Веселая организация сети :grin:
"Как верили, что главное придет, Себя считали кем-то из немногих, И ждали что вот-вот произойдет Счастливый поворот твоей дороги"

shapirus

Повідомлення shapirus » 29.10.10 01:24

это хорошо если гигабитный линк выйдет. а если 100-мегабитный, то переливка даже сотни гиг окажется затеей долгой. хотя, впрочем, наверное, будет все равно быстрее и проще, чем мутить usb-переходники, особенно с учетом того, что usb -- еще то тормозное гавно.

mityaer
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення mityaer » 29.10.10 02:58

это хорошо если гигабитный линк выйдет. а если 100-мегабитный, то переливка даже сотни гиг окажется затеей долгой. хотя, впрочем, наверное, будет все равно быстрее и проще, чем мутить usb-переходники, особенно с учетом того, что usb -- еще то тормозное гавно.
ээмм.. вообще-то если там файлы по 1-5-20 Гб, то при 100Мбит будет качаться со ск. 20+ Мбайт/сек (с практики). А вот еси много малюсеньких файликов.... НО учитывая шо это домашний комп, езернет - хороший выход, быстрее чем стрелять всякие переходники.

(аррр!!! какие мы тут все умные :grin: )

VRP
типа остроумный
типа остроумный

Повідомлення VRP » 29.10.10 04:58

особенно с учетом того, что usb -- еще то тормозное гавно.
Ага, особенно 3-й ;-).
- Ты высыпаешься ночью?
- Куда высыпаюсь?
- Понятно..

x: как ты себя чувствуешь?
y: я чувствую себя так, как будто бы хочу торт

Сплю всегда с ножом под подушкой, на всякий случай, вдруг кто-нибудь с тортиком придет

shapirus

Повідомлення shapirus » 29.10.10 10:35

при 100Мбит будет качаться со ск. 20+ Мбайт/сек (с практики).
такая практика бывает только в наркотических снах. теоретический предел 100mbit ethernet линка -- это 12.5 МБ/с. на практике не бывает больше 10 МБ/с.

mityaer
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення mityaer » 29.10.10 13:23

такая практика бывает только в наркотических снах. теоретический предел 100mbit ethernet линка -- это 12.5 МБ/с. на практике не бывает больше 10 МБ/с.
и то правда :grin: шото я ваще туплю
че-то значь у меня не сотка была.

dsncorp
* * * *

Повідомлення dsncorp » 28.11.10 00:29

А усб 2.0 даёт честных 33 пиковых мб/сек, и около 27 средних при копировании 300 гиг среднестатистического барахлишка с винта на винт.
Люди никогда не запомнят, что вы говорили или делали, но обязательно запомнят, как они себя чувствовали рядом с вами (с)

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 231 гість