Из виденного:
Червоноградский водопад (там вообще местности очень красивые, можно целыми днями бродить).
...
В Яремче замечательный музей писанки (в форме огромного яйца).
Водоспад записую, а музей писанки - то в Коломиї, але теж дякую.
Да, дороги там ужасные. И к водопаду подъезд-спуск жуткий. Но мы аккуратно везде прокрались на аутландере =)
На жаль джипа з моцною підвіскою під рукою немає. Тому дорога потрібна не гірше гарної грунтовки. На крайняк можна і пішки прогулятися, якщо не надто далеко.
Могу порекомендовать на участке
Солотвино-Мукачево зацепить с пяток древних деревянных церквей, асфальтные подъезды к ним нормальные.
Навскидку пока не скажу какие, дома если найду время отпишусь, так как нужно сверяться с треками.
Дополнение после Кременца с учетом того, что проезд на авто.
Кременец-(Тараканов-Дубно-Острог-Изяслав)-Чуднов-(Бердичев-Червоное-Андрушевка)-Киев
Дополнение возле Староконстантинова - Самчики
Все точки гуглятся.
Церквушки приймаються, поради Кременець-Київ теж, якщо надумаємо покататися ще день-два. Наскільки я собі уявляю маршрут і в цьому вигляді має бути досить насиченим. Тому насамперед цікавить все, на що варто звернути увагу у перелічених пунктах, або безпосередньо вздовж нитки маршруту (як от Самчики).
Я ніколи нікому нічого, я ніколи нікому ні шо, тільки декому деколи дещо, а хіба ж це не можна чи що?