Звідки вонідло

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
lisapedist
* * * * *
Стать:чол
Звідки вонідло

Повідомлення lisapedist » 19.8.16 15:10

Не знаю як хто, а я давно вже задаюся питанням, звідки періодично з"являється дикий сморід.

Як правило, ввечері десь о 10 неможливо відчинити вікно бо вонідло стоїть дике.
Вранці у під"їзді смердить так що я двічи викликав сантехників з ЖКК, бо думав що у підвалі прорвало все що тільки можливо.
Навіть якщо на декілька хвилин відчинити вікно авто в цей час, а потім залишити його на ніч, то вранці відчувається що весь салон пропах цим вонізмом.
На "зальотні" запахи з Вирлиці та сміттєвого заводу не схоже, бо по-перше раніше взагалі ніколи вончака не було (живу поблизу оз. Сонячне, туди ніколи не доносить), а по-друге - смердить іншим чином.

Нарешті, відповідь знайдено:
http://censor.net.ua/video_news/402395/ ... idan_video

До речі, появлення цього смердіття приблизно співпадає з жорстокішим забрудненням того ж озера Сонячне (бо ще десь до 2009 р. воно було чистим і в ньому можна навіть було класно купатися), а воно ж "вот оно что, Міхалич", оз. Гарячка знаходиться буквально через дорогу і явно бруд звідти забруднив грунтові води.

Я, нажаль, ще не знаю, навіть приблизно, як з цим РЕАЛЬНО боротися, але все ж як вже заїбали люди і компанії які таке творять.
І люди мають знати хто це.
Мэнэ не цикавыть миныстерство туризму,
Я сам сэбэ турыст, я маю харызму!

alex-SKORPION-
* * *

Re: Звідки вонідло

Повідомлення alex-SKORPION- » 20.8.16 06:13

- Доброго времени суток! - С такой же проблемой сталкнулись мы жители южного голосеева ( отравлен жуков остров, оз. Конык, горит пироговский полигон мусора). Собирали коллективные протесты, писали не одиночные а коллективные письма... - В ответ только отписки от" Баксера" в законе... - За последние 2 года, мне как мульти путешественнику по украине, беларусси и молдове. Бросаеться в глаза только что в у нас просто никому не выгодно эко, и благосостояние и главное здоровье народа! - В последние 2 года, вывезено леса с Украины, только смотрите на ур. Голосеева, ур. бычок, ур. галерный, жуков, ирпень, фасов, переяслав, балыко щученка, бучак. ..... Ну про Закарпатье... особенно с. деловое, с. дземброня, вдоль белой тисы- помянем.... - У нас просто .... " хозяев" есть ооочень дохера - панов!
- Вот в Бресте построили " мусоросжигающий" экозавод( 70 млн е))). За 25 лет " незаможности- в Украине только = зеро...... - Патриотизм, и прочее, для пароноиков- Украину, обворовывают даже сейчас - долько делают Еврокосметический ремонт!

BlackFire
* * * *

Повідомлення BlackFire » 20.8.16 09:07

- Доброго времени суток! - С такой же проблемой сталкнулись мы жители южного голосеева ( отравлен жуков остров, оз. Конык, горит пироговский полигон мусора). Собирали коллективные протесты, писали не одиночные а коллективные письма... - В ответ только отписки от" Баксера" в законе... - За последние 2 года, мне как мульти путешественнику по украине, беларусси и молдове. Бросаеться в глаза только что в у нас просто никому не выгодно эко, и благосостояние и главное здоровье народа! - В последние 2 года, вывезено леса с Украины, только смотрите на ур. Голосеева, ур. бычок, ур. галерный, жуков, ирпень, фасов, переяслав, балыко щученка, бучак. ..... Ну про Закарпатье... особенно с. деловое, с. дземброня, вдоль белой тисы- помянем.... - У нас просто .... " хозяев" есть ооочень дохера - панов!
- Вот в Бресте построили " мусоросжигающий" экозавод( 70 млн е))). За 25 лет " незаможности- в Украине только = зеро...... - Патриотизм, и прочее, для пароноиков- Украину, обворовывают даже сейчас - долько делают Еврокосметический ремонт!
И сюда политику ватную приплели.

Wityk

Повідомлення Wityk » 20.8.16 17:21

Не знаю як хто, а я давно вже задаюся питанням, звідки періодично з"являється дикий сморід.
Да все задаются вопросом откуда смрад. Ты не один.
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 243 гостей