Не знаю як хто, а я давно вже задаюся питанням, звідки періодично з"являється дикий сморід.
Як правило, ввечері десь о 10 неможливо відчинити вікно бо вонідло стоїть дике.
Вранці у під"їзді смердить так що я двічи викликав сантехників з ЖКК, бо думав що у підвалі прорвало все що тільки можливо.
Навіть якщо на декілька хвилин відчинити вікно авто в цей час, а потім залишити його на ніч, то вранці відчувається що весь салон пропах цим вонізмом.
На "зальотні" запахи з Вирлиці та сміттєвого заводу не схоже, бо по-перше раніше взагалі ніколи вончака не було (живу поблизу оз. Сонячне, туди ніколи не доносить), а по-друге - смердить іншим чином.
Нарешті, відповідь знайдено:
http://censor.net.ua/video_news/402395/ ... idan_video
До речі, появлення цього смердіття приблизно співпадає з жорстокішим забрудненням того ж озера Сонячне (бо ще десь до 2009 р. воно було чистим і в ньому можна навіть було класно купатися), а воно ж "вот оно что, Міхалич", оз. Гарячка знаходиться буквально через дорогу і явно бруд звідти забруднив грунтові води.
Я, нажаль, ще не знаю, навіть приблизно, як з цим РЕАЛЬНО боротися, але все ж як вже заїбали люди і компанії які таке творять.
І люди мають знати хто це.