vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
vile.gnus
Стать:чол
vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Повідомлення vile.gnus » 31.10.13 00:24

Ти будеш здивований тому скількі підйомів вони можуть боротися - ЯК ЗА ОСТАННІЙ..
Покажи этих борющихся в протоколах соревнований. Ну тех, кто был взрощен на твоей методе, чтобы приехать куда-то и занять хоть какое-то место?
Тыне думал, почему на ОФП на МТБ пн.ср.тп. не приезжают ребята, которые тусуются в 10-ке "гоночек по лесу для офисного планктона", а если приезжают, то вырезают все финиша?

Попробуй проанализировать этот вопрос, а в теме про китайкарбон нужно завязывать

Своими попытками взять на слабо ты скорее утомляешь. Был я раз на твоем ОФП, не был впечатлен контингентом.
Хочешь посоревноваться - приезжай на соревнования, туда народ готовится и едет в режиме соревнований. А на тренировках нужно тренироваться. Тебе подходит стиль жизни "херачить с пульсом 185 в 11 часов вечера" 3 раза в неделю. А мне - не очень. Так как еще час добираться домой, потом еще часа 2 хрен заснешь от этих гонок, а утром нужно вставать в 6 утра независимо от того выспался или нет.

В конце концов, улучшите уже кто-то этот КОМ. http://www.strava.com/segments/5362154 пол года висит, по 3 раза в неделю дрочите этот подъем, а толку - ноль. Или этот, http://www.strava.com/segments/3806590 я не говорю про AntonioXP, мой или Тоши результат сложно улучшить что-ли?
Востаннє редагувалось 31.10.13 00:42 користувачем vile.gnus, всього редагувалось 1 раз.

Vadim Bus

Re: ОФП на МТБ пн.ср.пт

Повідомлення Vadim Bus » 31.10.13 00:40

Ти будеш здивований тому скількі підйомів вони можуть боротися - ЯК ЗА ОСТАННІЙ..
Покажи этих борющихся в протоколах соревнований. Ну тех, кто был взрощен на твоей методе, чтобы приехать куда-то и занять хоть какое-то место?

Тыне думал, почему на ОФП на МТБ пн.ср.тп. не приезжают ребята, которые тусуются в 10-ке "гоночек по лесу для офисного планктона", а если приезжают, то вырезают все финиша?

Попробуй проанализировать этот вопрос, а в теме про китайкарбон нужно завязывать
Гнус , я ж не бог і навіть не Тігор, і бавитися з чайниками в пасочки не маю бажання.. Я не вчитель щоб формувати нові методики .. Режим змагальної боротьби як на мене найшвидший шлях до функціонального росту, і в деякій мірі і тактичного і психологічного. А те що Токарь пару раз заїхав і показав що він сільон... Прекрасно, флаг в рукі і медаль на шию .. Але вибач ми збираємося, не для понти колотити, ми працюємо З НАДЗУСИЛЛЯМИ і те до чого ТОкарь йшов 7-8 років пацани пройдуть значно скоріше.
А хто там ще приїжджав ? І що вони нарізали.. Гнус ти мислиш як хом'як -мідалхантер.. Ми не "вирізаємо" фініша.. Ми використовуємо одне одного - ДЛЯ СТВОРЕННЯ , УМОВ РЕАЛЬНОЇ БОРОТЬБИ - що в цілому і складає змагальний метод тренування.. При цьому кожен думає своєю головою, і намагається вписувати участь в ОФП підготовці в свій загальний план.
Не треба мене запрошувати на МТБ гонкі.. Це надто травматичний вид діяльності. Змагатися на МТБ трасах з хорошою функціональною підготовкою і відповідними амбіціями, без відповідної технічної підготовки вважаю ознакою - немудрості. Так само як і участь новачків в МТб гонках , котрі досить ніфігово травмуються.
Не троль мене , бо я тебе пошлю нах.. І відсижу за це в бані.

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 31.10.13 00:54

Гнус , я ж не бог і навіть не Тігор, і бавитися з чайниками в пасочки не маю бажання..
Вот отлично, мы пришли к главному.
Попытайся уважительно относиться к тому, как другие люди строят программу своей подготовки. У тебя все, кто не херячат ОФП 3 раза в неделю - ленивые тупые ублюдки. Все кто катают в лесу - тупой офисный планктон и тп.
Мир велоспорта гораздо шире и красочнее, чем может показаться на первый взгляд.

Мне вот тоже не очень понятно, зачем нужны любителю тренировочные сборы в горах в начале ноября, но я не лезу в чужой монастырь со своим уставом. Едете и отлично
Свои 10-12 часов в неделю в нынешнее межсезонье я и в броварах накатываю, плавно подводясь к главному старту в июле 2014. Если начну херячить ОФП , выйду на пик в январе и буду долго думать, что с ним делать и на июль не подведусь. уже проходили )))
Не треба мене запрошувати на МТБ гонкі.. Це надто травматичний вид діяльності. Змагатися на МТБ трасах з хорошою функціональною підготовкою і відповідними амбіціями, без відповідної технічної підготовки вважаю ознакою - немудрості. Так само як і участь новачків в МТб гонках , котрі досить ніфігово травмуються.
внезапно то же самое можно сказать про ОФП, только в лесу можно травмироваться по двум причинам:
1) твою траекторию изменили насильно (толкнули/подрезали и т.п.)
2) сам дебил, не смотрел, куда ехал / не расчитал скорость и т.п.
За редкими исключениями подобные ситуации на гонках заканчиваются испугом/ссадинами/растяжениями

Контакт с автомобилем на ОФП - дело времени. И там последствия могут быть куда печальнее. Чем больше ты играешь в рулетку, тем раньше сорвешь джекпот "и больше никогда не сможешь ходить на работу" (с)

Водители вас не видят и это - главная проблема. Дай бог, чтобы разминались с ними как можно дольше.

Когда я говорю "не видят", это значит "вообще не видят". в городе маячки/мигалки до жопы, они теряются в иллюминации, а черный силуэт на черном фоне увидеть просто невозможно.
А когда у тебя еще пульс 185, темнеет в глазах и звенит в ушах, вероятность контакта возрастает в разы, так как не только машина не видит тебя, но и ты не видишь машину
Востаннє редагувалось 31.10.13 01:21 користувачем vile.gnus, всього редагувалось 2 разів.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.10.13 01:03

Мне вот тоже не очень понятно, зачем нужны любителю тренировочные сборы в горах в начале ноября, но я не лезу в чужой монастырь со своим уставом. Едете и отлично
Успіхів... АРІВЕДЕРЧІ! Якщо будеш обганять можеш навіть не здоровкатись )))

дякую за піар.. і незмінну увагу до всього що я роблю.. Я вже давно зробив висновок що, все що по справжньому заслуговує на увагу, рано чи пізно починає бути регулярно обсираємим Петровичами і кодлом його жополизів..
Ти в цьому виді спорту непервершений, з чим я тебе і вітаю..

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 31.10.13 01:07

Успіхів... АРІВЕДЕРЧІ! Якщо будеш обганять можеш навіть не здоровкатись )))
Самое печальное в данной ситуации - осознание бессмысленности последнего потраченного часа в этой жизни.

Зображення
і незмінну увагу до всього що я роблю..
По-настоящему было интересно, как ты кинешь пару минут Петренке и компании. После всех лучей поноса разбросанных в интернетиках.
За остальным наблюдать как-то вяло и не особо интересно.

Кстати, учитывая твою любовь к Петровичу, можешь хорошо поставить его на место, выиграв несложное пари стоимостью 10.000 уе. Всего то нужно проехать 50 км за час с разворотом.
Жаль, что этого мы тоже не увидим никогда.
Ну или просто приедь на ВЧУ и обгони его, делов то )))
Востаннє редагувалось 31.10.13 01:19 користувачем vile.gnus, всього редагувалось 1 раз.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.10.13 01:15

выиграв несложное пари стоимостью 10.000 уе. Всего то нужно проехать 50 км за час с разворотом.
це надто серйозна сума і серйозна пропозиція, такі речі потребують оформлення у нотаріуса або авторитетного суддівства (НЕЗААНГАЖОВАНОГО) , а не бути знятими з язика блазня, особливо враховуючи те як Петрович любить "вигравати".. БУв я свідком як на ЧУ одесити розвели його по класиці, після чого наш герой з піною намагався опротестувати результат Краснова , ніби той поїхав у фінішний відрив за суддівською машиною.. Петрович тоді просто не зміг всидіти на колесі. Тобто, ти рви собі дупу, а він скаже що ти за тою маршруткою підсижував)) Єдем снова))) Тю .. блін.. Я 3 роки вивчавбіблію філософію аферизму. В наперстки не граю.
Кстати, учитывая твою любовь к Петровичу, можешь хорошо поставить его на место, выиграв несложное пари стоимостью 10.000 уе. Всего то нужно проехать 50 км за час с разворотом.
Це у тебе Юра перед Петровичем раболєпіє неприховане.. Я не страждаю на комплекси, і не хочу нікому нічого доводити. Регулярно катаю тести з реверсами і без , по вітру і проти , і прекрасно оцінюю динаміку свого росту..
Про 50 кеме я ніде не анонсував тому потролити тут теж ніяк не вийде..
як казав хтось з мудрих дэдушок з під мосту, - Я люблю отсасывать молча! (с) Чого тобі, Юра, бракуэ..

[
За остальным наблюдать как-то вяло и не особо интересно.
Хлопает дверью (уходить прочь)
Занавес!

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 31.10.13 10:33

Хлопці, хлопці, палєхчє :)

Регулярно катаю офп уже більше двох місяців, тому "імєю сказать".

За два місяці відчутно підтягнув свою форму. Тут все просто, можна глянути мій профіль на бп - ще всередині сезону я відсасував по любителях, уже на Пущі я приїхав 16-м в абсолюті, в Гайку приїхав в десятку по любителям (яким точно поки не знаю, орги туплять з протоколом).

Діма Блонський, який так само другий рік на веліку і перший сезон ганяє, уже заїзжав на подіум і в Гайку 4й по любителях. Я вважаю, що це непогано для першого року.

Про Страву - її з усіх "завсєгдатаєв" офп вмикаю тільки я. Треба, щоб хтось з швидших хлопців накатав трек. Кстатє, вчора зробив КОМ на Хмельницького. На старій, 12,5 кг меріді. :blum

Звісно формат ОФП може підходити не всім. І можливо з певного рівня фізухи і поставлених цілей потрібно переходити на більш точне тренування строго по пульсу* і ватомірці, як практикує Гнус. Але поки для мене ОФП працює і крім того чудово проводжу час, тому продовжую.

Багато хто їздить нерегулярно - комусь справді далеко додому повертатись, а в когось не вистачає сили волі перетерпіти перший місяць. Звісно що так ніяких результатів не буде.

*теж їзжу "з головою", контролюю пульс. На більшості гірок стараюсь не заходити за анаеробний поріг, окрім 10-20 секунд фінішного спринту. Дозволяю собі відірватись і загнати пульс в 195-200 тільки на кількох гірках. Імхо, такий формат дуже добре тренує фосфатну (спринтерську) систему, та швидкість виведення молочної кислоти. І взагалі, він добре відвторює рваний темп кантрійних гонок.

П.С.: Пропоную всім принаймні публічно ставитися з повагою до колег.
Top Fuel RSL / Stumpjumper HT / Diverge

!! Розшукую викрадену в 2014 році Merida TFS 100, сіра, вібрейки, мавіки, рекон. НАГОРОДА 2000 ГРН !!

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 31.10.13 10:49

Про безпеку - всі гірки ввечері практично без машин і абсолютно безпечні, із відносно стрьомних ділянок - проїзд по набережному шоссе до Тімірязєвської і пара спусків. Але їх можна їздити спокійно і акуратно.

Вадим справді їздить безбашенно, імхо любе кантрє і половина гравіті безпечніші за його їзду по місту - на червоне світло, без шолома і мигалок.

!! Розшукую викрадену в 2014 році Merida TFS 100, сіра, вібрейки, мавіки, рекон. НАГОРОДА 2000 ГРН !!

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 31.10.13 10:53

За два місяці відчутно підтягнув свою форму.
Было бы странно, если бы не подтянул )
Любые регулярные физические нагрузки, особенно с выходом за порог быстро улучшают показатели всего.
Другой вопрос, что анаэробные нагрузки 3 раза в неделю для неподготовленного любителей, особенно перед сном полезны так себе.

У тебя есть доступ к литературе, там все описано, какие нагрузки как влияют на организм, сколько нужно восстанавливаться между ними и т.п.
Про периодизацию опять же почитай, информация то вся доступна: Фрил, Аллен / Когган, Слимейкер пишут, в общем, все одно и то же, разными словами, но фундамент подхода одинаковый. У них даже раскад типов тренировок по дням недели одинаковый

Опять же, правильные тренировки - это только 1/3 от результата, важно еще правильное восстановление и питание. Не вижу в этой теме ни одного поста хотя бы о том, что стоит закрыть углеводное и белковое окна в течение 20 минут после тренировки, что нужно делать растяжки и т.п.

Юра, я проходил подобную тему в 2011 году, когда херячил интервалы зимой, такие, что хотелось блевать и больше никогда не садиться на вел. Набрал отличную форму весной, круто проехал пару марафонов, а потом от недовосстановления словил такие вафли, что с середины июня до октября вообще не мог на велосипед смотреть

Вот кстати статья в тему как раз о том, как провести зиму с максимальной пользой для следующего лета http://www.hunterallenpowerblog.com/201 ... ation.html

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.10.13 11:39

Зображення

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 31.10.13 11:44

Вадиме, якщо відкласти в бік ваші з Гнусом ніжні стосунки, то в його останньому пості можна побачити корисну інформацію :yes

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.10.13 11:54

Вадиме, якщо відкласти в бік ваші з Гнусом ніжні стосунки, то в його останньому пості можна побачити корисну інформацію :yes
Ти перебільшуєш.. Гнус досить талановитий троль. І якщо він написав схожу на "розумну" замануху, це означає що зараз буде вивалена купа гівна.. Це недолік інтерент спілкування.. В реалі, він чемний, тактовний, і готовий лизнути.
Будьте розумніші, не годуйте троля. Якщо потрібна інфа по харчуванню або стретчінгу, пошукай іі в першоджерелах, і з нами поділися.
Коли буде час, я опишу з фізиологічної та анатомічної точки зору про зміни до яких прводять подібні тренування та про ризики..
Про своє. за рік у мене об'єм легень збільшився на 350 мл. Це є виключно результатом робіт з досягненням максимальної вентиляції легень. 2-3 хв

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 31.10.13 12:02

Кстати, подобный подход описывает тот самый Кармайкл в своей книге
Зображення
Анаэробная работа 3-4-5 раз в неделю короткими отрезками на уровне МПК.
Плюс - достаточно быстро набирается хорошая форма
Так же быстро теряется после достижения пика

По отзывам тех, кто оттренировался по этой методике, результаты получаются хорошие, но очень нестабильные.

Boris78
* *

Повідомлення Boris78 » 31.10.13 13:20

....
Востаннє редагувалось 31.10.13 13:21 користувачем Boris78, всього редагувалось 1 раз.
краще ледь дихаючи чекати з пляшкою пива тих хто відстав - ніж їхати насолоджуючись комфортом.

Boris78
* *

Повідомлення Boris78 » 31.10.13 13:21

По отзывам тех, кто оттренировался по этой методике, результаты получаются хорошие, но очень нестабильные.[/quote]
Життя саме по собі штука хороша проте дуже нестабільна((( Пробачте суті суперечки такі не вловив))))) Сам формат мені подобається проте не частійше раз на тиждень можу. завжди приємно катати із тими кто катає сильнійше (а на ОФП хлопців вистачає) Що до світлофорів то тут може і є сенс у критиці
Вчора загубився. знову піднявся на ДН і лише тоді зрозумів де ви зрізали. доганяти не став-не так я ту Шовковичну і люблю ))) натомість ще разок пройшовся Тимірязівською (бо здалося недопрацював її)
краще ледь дихаючи чекати з пляшкою пива тих хто відстав - ніж їхати насолоджуючись комфортом.

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 31.10.13 13:51

Вчора загубився. знову піднявся на ДН і лише тоді зрозумів де ви зрізали. доганяти не став-не так я ту Шовковичну і люблю ))) натомість ще разок пройшовся Тимірязівською (бо здалося недопрацював її)
Вибач, трохи негарно вийшло. Ми останнім часом регулярно там через перехід зрізаєм, щоб на розв'язку не пхатись. Ти ломанувся, ми вирішили тебе почекати на початку підйому, а потім побачили як ти ломиш вгору повз нас, не докричались. Я шовковичку теж не люблю, коли на шосері. Коліс шкода.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.10.13 15:33

Так же быстро теряется после достижения пика

По отзывам тех, кто оттренировался по этой методике, результаты получаются хорошие, но очень нестабильные.
Юра що ти хочеш? Якщо можеш напиши як "правільно" треба тренуватися, можливо ми тебе почуємо.. А ще краще зроби щось сам, так щоб людям було зручно і цікаво , і вони не відчували себе ОБРАЖЕНИМИ..
У мене до тебе упереджене ставлення, яке склалося протягом 3 років вивчення твої дій і творів.
Був би вдячний як би ти реалізовував свій інтелект во благо, десь в іншій темі. ДЯКУЮ .

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 31.10.13 16:37

А я ж тебе, Бус, з найкращих міркувань попереджав, як міг, навіть по телефону дзвонив!
І як ти наді мною посміявся з теперішнім броварським безробітним, якими словами обзивав нізащо.
А життя воно своє показує, можливо не зразу. :yes
Нехай щастить! (читати правильно)

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 31.10.13 16:53

Засрали тему зовсім. Тут - про ОФП покатушки.
Про ваші особисті проблеми і дитячі травми - будь-ласка в подушку особисті повідомлення. Прохання до модера почистити, включно з моїми оффтоп повідомленнями.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 31.10.13 18:05

Засрали тему зовсім. Тут - про ОФП покатушки.
Про ваші особисті проблеми і дитячі травми - будь-ласка в подушку особисті повідомлення. Прохання до модера почистити, включно з моїми оффтоп повідомленнями.
Дитинко, мій пост про істину, передбачуваність і недалекоглядність.
Воно поширюється на все.
Не вказуй дитинко старшим про якісь проблеми і травми, можливо ти судиш по собі.
Здоров''я тобі, хлопчику.
Нехай щастить! (читати правильно)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.10.13 18:08

Мля.. мені пороблено.. Чому?????????????? :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Давайте краще на фейсбуці.. бо це ніколи не закінчиться..
Давайте в цій темі писати тільки - +1 ....

Spoiler
Show
Завтра у мене корпоратив, тому я вдень катаю. Сьогодні на Андріївському з 19.00 роблю 20 виїздів в дуже повільному темпі, дихання + кругове педалювання.
Приєднуйтеся :friends:

Сорі за спортивний ОФФ топ в цьому срачі

Юра Юра
* * *

Повідомлення Юра Юра » 31.10.13 18:49

Мля.. мені пороблено.. Чому??????????????
Вадиме, ти дуже радикальний, гострий на язик і не терпимий до відмінних від твоєї точок зору. Цим ти довів деяких нестійких індивідів до такого стану, що вони стартують на твоє ім'я, як бики на червоне. :D

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 31.10.13 18:52

финт ближайшую неделю будет отписываться исключительно на фейсбуке и пелотоне, а здесь ушел в бан
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Re: vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Повідомлення Moderator » 31.10.13 19:34

:duma:

Тебе это действительно интересно ?
Потому что если да, то ( вырезано модератором)
А если нет, то Бус прав и ты конкретный троль

лично я не могу понять что ты забыл в этой теме
кому нравится - ездят
кому не нравится - не ездят
все вроде взрослые люди
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

vile.gnus

Re: vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Повідомлення vile.gnus » 31.10.13 20:13

Тебе это действительно интересно ?
Мне не интересно, почему не приезжают, мне интересно мнение Вадима по этому поводу, при чем именно в такой формулировке
Разные ж вещи 8-)

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 174 гостей