вартість байка мусить дорівнювати 15-20 поїздкам..(отделена

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Vadim Bus
вартість байка мусить дорівнювати 15-20 поїздкам..(отделена

Повідомлення Vadim Bus » 4.10.12 07:06

Досвід росіян гарна штука, але як на мене досвід гондландців цінніший , вартість велоспеда для траспортних подорожей не повиинна викликати у людей з походженням із совдепії бажання вкрасти. тобто вартість байка мусить дорівнювати 15-20 поїздкам на громадському траснпорті, аля наша роздовбана україна сінглспід.. А толку від тих пафосних спорт байків вартість кожного з яких перевищує 3 у.е.? Такі великі повний порожняк, іх 100% украдуть - питання часу.
Зображення
Розрахунок простий , такі байкі коштують 2-3 відсоткі місячного доходу середньої людини...
А наш студент може заради керамічних підшипників під групу XTR носити зимою старе захудале взуття і їсти відверти лайно. Ми ще не велонація.
Востаннє редагувалось 4.10.12 07:24 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Трям
Мауглi
Мауглi
Стать:чол

Re: вот и у меня украли велоипед! Trek 2012 3500 Disc

Повідомлення Трям » 4.10.12 07:18

Досвід росіян гарна штука, але як на мене досвід гондландців цінніший , вартість велоспеда для траспортних подорожей не повиинна викликати у людей з походженням із совдепії бажання вкрасти. тобто вартість байка мусить дорівнювати 15-20 поїздкам на громадському траснпорті, аля наша роздовбана україна сінглспід.. А толку від тих пафосних спорт байків вартість кожного з яких перевищує 3 у.е.? Такі великі повний порожняк, іх 100% украдуть - питання часу.
Ну и к чему этот шедевр мысли ? :duma:
Велосипед у девочки за 3к. грн - дешевле приличных не бывает :unknown:
На велосипеде за 3к. у.е в банк никто не ездит и к забору не пристёгивает.
Ни ты ни я не застанем то время, когда в Украине велосипедов на дорогах будет как в Голландии ( я скорей поверю в то, что травку у нас легализируют ) :p
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.10.12 07:28

Ми говоримо про конкретну проблему яка вирішується знизу логічним шляхом , або ви маєте роздовбайку для зручності і кидаєте її де завгодно, або ви маєте геморой і кусок вашого серця завжди буде десь припнутий на вулиці в зоні ризику.
Шо не так?
Проблема тількі в тому що байк для душі може залишиться не затребуваним.
писи: прилічний байк можно купити за 200- 300 грн це як раз те про що я казав, стара але ще жива продукція харківського велопрому

Нажаль те в що віриш ти ніяк не впливає ні на що.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 4.10.12 07:37

Шо не так?
.
То что к теме о конкретном украденном велосипеде Ваша точка зрения на стоимость велосипеда не имеет никакого отношения 8-)
А посему я опять осмелюсь Вам предложить сосредоточиться на организации соревнований и меньше писать всё подряд везде подряд
Зображення

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 4.10.12 09:09

Ми говоримо про конкретну проблему яка вирішується знизу логічним шляхом , або ви маєте роздовбайку для зручності і кидаєте її де завгодно, або ви маєте геморой і кусок вашого серця завжди буде десь припнутий на вулиці в зоні ризику.
Шо не так?
"Борис, ты не прав!" (С)
Вот тебе и свежак на эту тему, воруют все.
Аналогичная тема была пару месяцев назад, когда воровайка спер стартон и навернулся с него.
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 5&t=120182
А в Голландии и Дании "корчи" воруют так, что ты себе представить не можешь, а в Украине столько велов за весь год не продается.
Взял- проехал- выкинул. Все просто.
В Копенгагене меня поразили озера, заваленые велами. Думаешь их хозяева отправили на дно?

Сорри за офтоп.
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

Trion

Повідомлення Trion » 4.10.12 10:50

Классно девушке помогли!

Трям
Мауглi
Мауглi

Re: вартість байка мусить дорівнювати 15-20 поїздкам..(отдел

Повідомлення Трям » 6.10.12 17:17

Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 6.10.12 20:05

Можно було і потерти . Хоча напрямок для обговорення дуже цікавий, особливо тим у кого життя не закінчується на покатушках вихідного дня одним посереднім МТБ ...

і будь він неладний цей вихідний день, - зранку виїжджаєш під міст на хорошому байку на гарних кулесах, вертаєшся домів , сідаєш на зимовий шосер і крутиш вирішіувати проблеми оргазації гоні, потім вертаєшся міняєш байк сідаєш на хлам і їдеш в Гіпермаркет на закупівлю продуктів .... Як його все вмістити в один супер хіппі байк , який не шкода лишати де завгодно ?
Скількі байків сами раз...

чи є перспективи розвитку Хіппі-байкінгу в Україні

До речі , у мене сьогодня 1 місяц і 1 день з тих пір як я не сідав за кермо авта... Я за цей час абсолютно здичавів , і викорастання авта мені здається такою самою тупістю як наприклад носити на собі на роботу акрілову ванну в якій ви миєтесь вдома))) Їздити на авто ще зручніше , його габарити ще більші ))) Ги ...

Varyat

Повідомлення Varyat » 6.10.12 23:56

Так это, многие уже давно с этой темой определились - на покатушку для своего удовольствия, когда велик все время с тобой - можно и поприличнее велосипед взять, а по делам по городу ездить, на пиво, на работу, чтоб спокойно оставлять пристегнутым - хватит и затертого, ну, может, не ашанабайка, но малоценного велосипеда (шоб только передачи переключались). Обычно на него сваливают всё барахло, оставшееся после апдейта хорошего и дорогого велика. Профит.
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.10.12 00:32

пан комісар має рацію.

Tolstiy )
* * *

Повідомлення Tolstiy ) » 7.10.12 13:12

А наш студент може заради керамічних підшипників під групу XTR носити зимою старе захудале взуття і їсти відверти лайно. Ми ще не велонація.
Які вже є, хоче народ понтуватися, за душею нічого не маючи. Молодь таке бачить і на себе досвід перекладає. Зачароване коло. "Купив айфона, жру мівіну..." :lol:

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 7.10.12 22:07

Ни ты ни я не застанем то время, когда в Украине велосипедов на дорогах будет как в Голландии ( я скорей поверю в то, что травку у нас легализируют ) :p
О!!!
Теперь есть цель для протестного мероприиятия? http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 15&t=91715 Готов поехать даже без трусов
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Nostromo81
* * *

Повідомлення Nostromo81 » 8.10.12 02:38

А мне кажется Vadim Bus - прав. Основная причина того, что люди неохотно пересаживаются на велосипеды (для повседневного использования) в первую очередь заключается в том, что вел негде оставить без риска, что его сопрут. Охрану возле велопарковок ставить - нереально. Замки - не помогут. Либо колесо скрутят, либо фару с мигалкой, либо замок покоцают.

А отсутствие велодорожек - это все же пока второстепенная причина. В большинстве случаев в магазин можно доехать и по тротуару (что неоднократно наблюдал возле Метро на Троещине).

А вот если человек приехал на убитом односкоростном тарантасе (старая Украина, Аист и т.п.), не представляющий никакого интереса для ворюг, да еще и пристегнул его любым замком (от наркоманов), то эта проблема решается. Вел вряд ли будут тырить.

Я сейчас на даче живу, у меня там мой Бергамонт и старый Аист. В магазин - на Аисте, а на покатушку - Бергамонт.
А в Голландии и Дании "корчи" воруют так, что ты себе представить не можешь
Конечно воруют. Но в пересчете на общее количество велов в стране - это мизер! Убежден, что из 100 голландцев 95 никогда с воровством корчей не сталкивались.
Ударим роком по этой дыре!

Trion

Повідомлення Trion » 8.10.12 08:03

До речі , у мене сьогодня 1 місяц і 1 день з тих пір як я не сідав за кермо авта... Я за цей час абсолютно здичавів , і викорастання авта мені здається такою самою тупістю як наприклад носити на собі на роботу акрілову ванну в якій ви миєтесь вдома
Так, а машину сбагрил уже, я так понимаю? Ну, за ненадобностью по идейным соображениям.

Пока самым оптимальным вариантом от "нервов" при необходимости часто оставлять велотехнику на улице вижу супер-фолдинговые велики - складываешь и заносишь с собой "в чемодане" практически куда угодно. По времени чуть дольше пристегивания замком, зато насколько спокойнее. И правая рука качается.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.12 09:10

До речі , у мене сьогодня 1 місяц і 1 день з тих пір як я не сідав за кермо авта... Я за цей час абсолютно здичавів , і викорастання авта мені здається такою самою тупістю як наприклад носити на собі на роботу акрілову ванну в якій ви миєтесь вдома
Так, а машину сбагрил уже, я так понимаю? Ну, за ненадобностью по идейным соображениям.

Пока самым оптимальным вариантом от "нервов" при необходимости часто оставлять велотехнику на улице вижу супер-фолдинговые велики - складываешь и заносишь с собой "в чемодане" практически куда угодно. По времени чуть дольше пристегивания замком, зато насколько спокойнее. И правая рука качается.
та ні, ще є.. вчора на гоночку їздили. Може ще весною поїдемо .
Велосипеди зі складною рамою непогані але їх вартість і міцність рами для використання первезення корисної ваги, не підходять для наших умов..
Я просто хочу трішкі взламати мозок тим, хто думає що на велику не можна перевезти якусь довгу або незручну річ, або важку річ.
Це все справа технікі , в перерахунку на єкономію часу і грошей на утримання машини - ДУЖЕ ВЕЛИКА ДОЦІЛЬНІСТЬ. Звичайно все це виглядає по дикунські коли на велику везеш щось супер габаритне і на тебе пялять очі гомодебілуси, для цього адаптивного періоду є захисні реакцї , тикати всім факі або банальну українську дулю.. Згодом, на людей перестаєш реагувати, ти стаєш для них взірцем і віриш в це.
А машина іноді дуже потрібна, і це іноді трапляється 1 чи 2 рази на 2 тижня... В основному те що я бачу це - автомобільний стіль життя, всі як змовившись, прокинулися вранці, випили каву, залізли в авто і стали в пробку .. Якби ці люди не знали що вранці вони стоятимуть в пробці , я б думав що вони хочуть їхати з комфортом,, а так я думаю - що просто люблять такий стиль життя - стояння в пробках.

Trion

Повідомлення Trion » 8.10.12 09:27

Я прикидываю так.
Вдоль дорог с наибольшей загруженностью стоят огромные LCD-бигборды, на которые в режиме реального времени выводятся сообщения с этой вот темы, таким образом, сидя в пробке, зрители смогут их прочесть и, возможно, задуматься над смыслом бытия. Почти как в кино на открытом воздухе. А для привлечения внимания между титрами можно запускать картинки с этой темы.
Другого способа донести мессадж тем, о ком речь, нет. Тема в холостую работает, весело дырча, как в той же пробке.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.12 09:38

Я прикидываю так.
Вдоль дорог с наибольшей загруженностью стоят огромные LCD-бигборды, на которые в режиме реального времени выводятся сообщения с этой вот темы, таким образом, сидя в пробке, зрители смогут их прочесть и, возможно, задуматься над смыслом бытия. Почти как в кино на открытом воздухе. А для привлечения внимания между титрами можно запускать картинки с этой темы.
Другого способа донести мессадж тем, о ком речь, нет. Тема в холостую работает, весело дырча, как в той же пробке.
Нічого більш геніального в поширюванні "ідей" карщого за християнську експансію не було вигадано. - Я здєелайю Вас лавцами людей! Ось основний меседж якісного просування в масси любої хріні, амвей гербалайф християнство або велосипедизм. Взяти конкретну людину , знести їй мозок, і навчити всьому що необхідно для початку, тількі так можна вплинути на популяцію автомобілстів. А борди це розважалівка яка робить в голові хомнячкам колапс логіки. Хоча то все моє імго

cunnilinux

Повідомлення cunnilinux » 8.10.12 13:14

А мне кажется Vadim Bus - прав. Основная причина того, что люди неохотно пересаживаются на велосипеды (для повседневного использования) в первую очередь заключается в том, что вел негде оставить без риска, что его сопрут.
когда-то тоже так думал.
но на самом деле основное — лень и отвратительная физуха.
3/4 населения мегаполисов не в состоянии проехать на мускульной тяге 100м без одышки.
так же как и пройти пешком километр, не передохнув на лавочке.
и транспорт с мотором нужен этим 3/4 инвалидов для того, чтобы просто ощущать себя полноценными.
ктулху прийде — порядок наведе

F1-FAN
новичок
новичок

Повідомлення F1-FAN » 8.10.12 14:37

А вот если человек приехал на убитом односкоростном тарантасе (старая Украина, Аист и т.п.), не представляющий никакого интереса для ворюг, да еще и пристегнул его любым замком (от наркоманов), то эта проблема решается. Вел вряд ли будут тырить.

Я сейчас на даче живу, у меня там мой Бергамонт и старый Аист. В магазин - на Аисте, а на покатушку - Бергамонт.
Согласен. Вот, давеча, типичная картина возле Ашана:

Зображення
Зображення

Тут еще и психологический момент влияет: нужно приехать на трэшбайке, и быть готовым уйти пешкарусом.
На такое можно решиться либо от безысходности либо по идейным соображениям.
Кстати, свои велы аналогичным образом использую.
Сложение реакционных идей с революционными чувствами дает в результате фашистский тип личности. -Вильгельм Райх.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.12 14:45

Фоточкі зачьотні,

ці фоткі і є свідотством зародження транспортного велосипедизму, на тлі довершеного автомобільного дебілізму.

cunnilinux

Повідомлення cunnilinux » 8.10.12 15:28

зародження, зародження... там, де я ріс, транспортний велосипедизм ніколи не кінчався.
ктулху прийде — порядок наведе

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.12 15:54

зародження, зародження... там, де я ріс, транспортний велосипедизм ніколи не кінчався.
капець, земеля....

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.10.12 23:29

на тлі довершеного автомобільного дебілізму.
Дались вам ті машини. Машини - то зло. Ось майбутнє без пробок, автівок, спітнілих людей у громадському транспорті, матюків і поганого настрою:

phpBB [video]
Востаннє редагувалось 8.10.12 23:33 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.

Maksym

Повідомлення Maksym » 8.10.12 23:31

Теж мені майбутнє. Літаючі автівки будували ще 50 років тому. І щось вони не прижилися.

Varyat

Повідомлення Varyat » 8.10.12 23:34

Грошенят за них багато хочуть. А то я би собі вже завтра купив. Абсолютно не народний транспортний засіб.

Ось спрощений і дешевший варіант, проте не менш функціональний:
Spoiler
Show
phpBB [video]
А цього автожира взагалі із кит-набору в гаражі можна зібрати і ціна як в автомобіля (і пробок на дорозі не створює, хіба що на заправці :)):
Spoiler
Show
Зображення
І взагалі, скільки можна протиставляти автомобілі і велосипеди? Це абсолютно різні девайси з різними цілями і задачами. Навіть якщо вони зустрічаються на одній вулиці... З точки зору збереження екології простіше вбити один чадящий 20-річний Камаз, ніж пересадити на велосипед сотню автомобілістів.
При тому я ніколи не розумів людей, які кашляючи вихлопними газами, пробують отримати задоволення на велосипеді, ганяючи загазованим містом. На щастя, ще не всі ліси повирубували і я маю де без торохтіння мотора і вдихання вихлопу насолодитись велосипедом. А на дороги не поїду, хіба щоб тільки добратись до лісу. І пофіг мені ті хвалені велодоріжки, я все одно ними користуватись не буду. А в лісі велодоріжки мені не потрібні... Аргументація байк-ту-ворк також мене не надихає - згідно старій єврейській традиції на роботу треба їздити ліфтом, а не добиратись через усе місто на транспорті. Робота і житло мають бути в одному кварталі, найдалі - в сусідньому. І не потрібна тоді ні автівка, ні байктуворк, ні галерея матів по дорозі на роботу і з роботи. По крайній мірі, для себе я це питання таким чином вирішив. Тому авто в мене більше для загородніх поїздок. А до найближчого супермаркета я можу й пішки дійти. Хоча інколи приходиться і постояти в пробках на автомобілі. Бо громадський транспорт з його тіснявою, роздратованим натовпом та підпахвовою аромотерапією я сприймаю, як ще більше зло, ніж засилля на дорогах приватних автомобілів. Отак от грубо і без дипломатії, зате щиро і від душі.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 219 гостей