Розрахунок простий , такі байкі коштують 2-3 відсоткі місячного доходу середньої людини...
А наш студент може заради керамічних підшипників під групу XTR носити зимою старе захудале взуття і їсти відверти лайно. Ми ще не велонація.
Ну и к чему этот шедевр мысли ?Досвід росіян гарна штука, але як на мене досвід гондландців цінніший , вартість велоспеда для траспортних подорожей не повиинна викликати у людей з походженням із совдепії бажання вкрасти. тобто вартість байка мусить дорівнювати 15-20 поїздкам на громадському траснпорті, аля наша роздовбана україна сінглспід.. А толку від тих пафосних спорт байків вартість кожного з яких перевищує 3 у.е.? Такі великі повний порожняк, іх 100% украдуть - питання часу.
То что к теме о конкретном украденном велосипеде Ваша точка зрения на стоимость велосипеда не имеет никакого отношения
Шо не так?
.
"Борис, ты не прав!" (С)Ми говоримо про конкретну проблему яка вирішується знизу логічним шляхом , або ви маєте роздовбайку для зручності і кидаєте її де завгодно, або ви маєте геморой і кусок вашого серця завжди буде десь припнутий на вулиці в зоні ризику.
Шо не так?
Які вже є, хоче народ понтуватися, за душею нічого не маючи. Молодь таке бачить і на себе досвід перекладає. Зачароване коло. "Купив айфона, жру мівіну..."А наш студент може заради керамічних підшипників під групу XTR носити зимою старе захудале взуття і їсти відверти лайно. Ми ще не велонація.
О!!!Ни ты ни я не застанем то время, когда в Украине велосипедов на дорогах будет как в Голландии ( я скорей поверю в то, что травку у нас легализируют )
Конечно воруют. Но в пересчете на общее количество велов в стране - это мизер! Убежден, что из 100 голландцев 95 никогда с воровством корчей не сталкивались.А в Голландии и Дании "корчи" воруют так, что ты себе представить не можешь
Так, а машину сбагрил уже, я так понимаю? Ну, за ненадобностью по идейным соображениям.До речі , у мене сьогодня 1 місяц і 1 день з тих пір як я не сідав за кермо авта... Я за цей час абсолютно здичавів , і викорастання авта мені здається такою самою тупістю як наприклад носити на собі на роботу акрілову ванну в якій ви миєтесь вдома
та ні, ще є.. вчора на гоночку їздили. Може ще весною поїдемо .Так, а машину сбагрил уже, я так понимаю? Ну, за ненадобностью по идейным соображениям.До речі , у мене сьогодня 1 місяц і 1 день з тих пір як я не сідав за кермо авта... Я за цей час абсолютно здичавів , і викорастання авта мені здається такою самою тупістю як наприклад носити на собі на роботу акрілову ванну в якій ви миєтесь вдома
Пока самым оптимальным вариантом от "нервов" при необходимости часто оставлять велотехнику на улице вижу супер-фолдинговые велики - складываешь и заносишь с собой "в чемодане" практически куда угодно. По времени чуть дольше пристегивания замком, зато насколько спокойнее. И правая рука качается.
Нічого більш геніального в поширюванні "ідей" карщого за християнську експансію не було вигадано. - Я здєелайю Вас лавцами людей! Ось основний меседж якісного просування в масси любої хріні, амвей гербалайф християнство або велосипедизм. Взяти конкретну людину , знести їй мозок, і навчити всьому що необхідно для початку, тількі так можна вплинути на популяцію автомобілстів. А борди це розважалівка яка робить в голові хомнячкам колапс логіки. Хоча то все моє імгоЯ прикидываю так.
Вдоль дорог с наибольшей загруженностью стоят огромные LCD-бигборды, на которые в режиме реального времени выводятся сообщения с этой вот темы, таким образом, сидя в пробке, зрители смогут их прочесть и, возможно, задуматься над смыслом бытия. Почти как в кино на открытом воздухе. А для привлечения внимания между титрами можно запускать картинки с этой темы.
Другого способа донести мессадж тем, о ком речь, нет. Тема в холостую работает, весело дырча, как в той же пробке.
когда-то тоже так думал.А мне кажется Vadim Bus - прав. Основная причина того, что люди неохотно пересаживаются на велосипеды (для повседневного использования) в первую очередь заключается в том, что вел негде оставить без риска, что его сопрут.
Согласен. Вот, давеча, типичная картина возле Ашана:А вот если человек приехал на убитом односкоростном тарантасе (старая Украина, Аист и т.п.), не представляющий никакого интереса для ворюг, да еще и пристегнул его любым замком (от наркоманов), то эта проблема решается. Вел вряд ли будут тырить.
Я сейчас на даче живу, у меня там мой Бергамонт и старый Аист. В магазин - на Аисте, а на покатушку - Бергамонт.
капець, земеля....зародження, зародження... там, де я ріс, транспортний велосипедизм ніколи не кінчався.
Дались вам ті машини. Машини - то зло. Ось майбутнє без пробок, автівок, спітнілих людей у громадському транспорті, матюків і поганого настрою:на тлі довершеного автомобільного дебілізму.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 219 гостей