Нда...печаль...варення не буде, но будет откат
Хлопці, варення не буде і на це є дві причини. Про одну з них я писала вище - ту партію, яку я везла з допомогою і без через дві області, я вже роздала, а іншої не зварила ще) По-друге, яке може бути варення після того, шо я тут наслухалася))) спочатку мене підозрювали в матримоніальних планах, бо я запросила малознайомого хлопця у велопохід, а потім - у відкатах, бо розповіла всі деталі походу, в який запрошувала
тим паче найбільші аматори варення відсіялися ще до кастингу, прямим текстом відмовившись від походу як "не ЦА"
і да, очевидно, такі, як я, і є цільовою аудиторією цих лайтових походів. я перший раз пішла у велопохід цього літа (60 км, у Вахівку), до останнього сумнівалася, чи їхати і мене всі відмовляли, бо в мене міський велік. але все вийшло і ніхто з нас двох не здох по дорозі
згадався теж анекдот)
- Девушка, а девушка! Пойдемте в поход.
- Какая я вам девушка? Я уже два раза в походе была.
коротше, всім дякую за увагу і за природний відбір)
Искала хлопця, а пока нашла лишь флудеров.
Жизнь - это боль.

«Велосипед — это дьявольская машина! Она развращает молодежь и обольщает ее на то, чтобы кататься по дорогам каждую ночь и по воскресеньям. Отцы и мужчины больше не знают, где их дети и прислуга. Они едут за версты на гулянье и танцы, напиваются и становятся надменными через свой велосипед. ...А дамы — даже замужние и родившие детей,— сидят верхом и выгибаются, в то время как их юбки развеваются далеко за всякими пределами приличия» (с)