Я бы не ел отравленное мясо.первыми будем съедать курящих
конечно же сделать хуже кому-то.Впрочем, врядли это решило бы вопрос дурных манер, грамотности, курения и пр, но... А нам вообще нужно сделать хуже кому-то или лучше себе?
А уж как хорошо решает и насколько упрощает... один хороший автомат...Автоматом решает многие проблемы взаимоотношений и упрошает жизнь.
В тому ж і річ, що такі загальні фрази про "незаважання іншим, взаємоповагу" і т.д. скаже кожен перший, при цьому у кожного розуміння "незаважання" і "взаємоповаги" своє, нерідко йде в розріз з розумінням їх у сусіда. Навіть грамотні рекетири будуть розсипатись такими фразами, при цьому побрязкуючи пістолетом перед обличчям....
...при этом другим людям не мешая получать свои удовольствия, от чистого воздуха например. Вот и вся йога. У меня давно сформировалось кредо жизни: живи, как хочешь, но другим не мешай. Соответственно этим другим нефиг лезть ко мне в душу и давать свои рекомендации, как мне жить. Нормальное кредо, по моему. Автоматом решает многие проблемы взаимоотношений и упрошает жизнь.
Пока люди не вернутся к канибализму - не имеет смысла, столько мяса зря пропадет. А так бы сразу решили еще одну проблему - продовольственную.А уж как хорошо решает и насколько упрощает... один хороший автомат...Автоматом решает многие проблемы взаимоотношений и упрошает жизнь.
Ото нема чого ходити по забігайлівках. В тих закладах, де пахне прокуреним, зазвичай санітарія не на висоті.Чесно, реально іноді важко знайти кафешку де не смердить прокуреним.
Те що ти чогось не бачив - не значить що цього немає.ВОт эта пропаганда, мол: "некурящему вредней дышать выхлопом курящего..". как-то .. ну так скудна эта теория. Никакой статистики нет по курящим и не курящим. Какаято неприязнь соднается лишь в том случае, если человек открыто стоит на остановке под ветром и весь его дым идет на толпу (жлобство натуральное.. и ему пофиг - вот это вызывает агрессию). А когда в сторонке отошел там курит себе - ну пусть.
Та не обов"язковоОто нема чого ходити по забігайлівках. В тих закладах, де пахне прокуреним, зазвичай санітарія не на висоті.
Та все це загальні фрази, які реально нічого не значать... У кожного розуміння "не заважай іншим" своє.Як і будь-яке обмеження, яке нівелює основоположний принцип добросусідського співіснування "роби що хочеш, але іншому не мішай".
Не думаю що менти коситимуть капусту з некурячих в публічних місцях. Більше того, я думаю що на вулиці взагалі ніхто не буде нікого штрафувати в найближчі пару років. А от дратувати в забігайлівках я впевнений що будуть менше, причому значно, чомусь мені здається що це буде чи не єдине місце де реально буде поки відчутна зміна і по-моєму це вже який-не-який позитив.Те саме буде і з законом про паління - менти скосять капусту з тих, хто і так на автобусній зупинці не курив, а хамуваті "товарищі" будуть тебе і далі дратувати свом курінням в забігайлівках.
Ладно, можно вместо них поставить знак (30), и что?Щоб далеко не ходити, поспостерігай, як себе поводять водії після проїзду "лежачого поліцейського", який штучним чином обмежує їхню свободу. Якби того гамна там на дорозі не лежало, ніхто би після нього так не газував, їхали б собі спокійненько.
Да, подвеску жалко, поэтому для, как это говорится, половозрелых (опустим пока пути созреванияОтличаются. Бабулю или велосипедиста я всегда пропущу, а к лежачему полицейскому хочется применить фомку и выковырять его оттуда, он меня нервирует ввиду формального (и необоснованного /дальше объясню, почему/) ограничения обществом моих свобод, не говоря уже о дополнительной нагрузке на подвеску.
Это ты глубоко капнул...Витык, вот я тебе удивляюсь. Ты ж пацифист в душе, а поддерживаешь насильственные методы управления личностью.
Одна особенность в направлениях движений энергий, нарушать которые не стоит: поощряют только за труд, а вот за пофигизм - наказывают.Вместо того, чтобы штрафовать курильщиков, лучше выписывать премии тем, кто не курит.
статистика смертності на перехоодах.Давайте, докажите мне, что это не так. Что без лежачих полицейских существование человечества невозможно.
Я не люблю это словосочетание. Совком попахивает. Мне хватило совкового "счастливого детства": "Прошла зима, настало лето - спасибо партии за это". А труд я признаю только один - творческий. Остальное - рабство. Никогда из-под палки ничего путного не выходило.поощряют ... за труд
100%.Транспортні потоки з різною швидкістю, яка відрізняється на порядок, не повинні взагалі пересікатися. Крапка. Для того треба будувати надземні і підземні переходи.
100%.А пішохідні переходи без світлофора взагалі потрібно відмінити як потенційно небезпечні - із сусіднього ряду розгледіти пішохода через непрозорий автобус абсолютно неможливо.
Cool story... Тільки, хоч убий, незрозуміло які висновки можна з цього винести, крім загадкового і теж беззмістовного "карма!"..У мене є сусідка, яка ганяла курців із східничної клітки, скільки я її памятаю, аргументуючи це тим "в мене дитина вдома, а ви тут курите, мені в хату тягне". Малий підріс, сходив в армію, влаштувався на роботу і смалить тепер сам шо паровоз, по дві пачки в день. І на сходах і вдома. Причому таку хрень, що мені самому носа верне. Карма, однак. Доганялась...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 242 гостей