Если что-то для поднятия аппетита, почему нет.там ще хор місцевий для велотуристів співає, але я думаю, цим любителів варення і тортів не зацікавиш)))
Кстати про фризби, прорекламирую темку

Если что-то для поднятия аппетита, почему нет.там ще хор місцевий для велотуристів співає, але я думаю, цим любителів варення і тортів не зацікавиш)))
Кстати про фризби, прорекламирую темкуviewtopic.php?f=26&t=156068
а якщо я тут прорекламую велопохід, в який хлопця кличу, і здам всі явки і паролі, то мене забанять за офтоп?Если что-то для поднятия аппетита, почему нет.там ще хор місцевий для велотуристів співає, але я думаю, цим любителів варення і тортів не зацікавиш)))
Кстати про фризби, прорекламирую темкуviewtopic.php?f=26&t=156068
Я, конечно, не могу гарантировать, но думаю вам сделают исключение )))а якщо я тут прорекламую велопохід, в який хлопця кличу, і здам всі явки і паролі, то мене забанять за офтоп?
На лучшего поедателя абрикосового варенья?То кличте вже й усіх, влаштуєте кастинг!
ну, давайте спробуємо)) велопохід буде 22-23 серпня. у село, яке називається Сувид (я млію від назви, але історичних пам"яток там не очікується, взагалі село повністю згоріло за часів ввв). маршрут київ-вишгород-лебедівка-пірново-сувидТо кличте вже й усіх, влаштуєте кастинг!
1. Ну 50км это не велопоход, это так покатушка для новичков, даже для одногодня. Зачем еще бус привлекать?
ну, давайте спробуємо)) велопохід буде 22-23 серпня. у село, яке називається Сувид (я млію від назви, але історичних пам"яток там не очікується, взагалі село повністю згоріло за часів ввв). маршрут київ-вишгород-лебедівка-пірново-сувид
їхати 50 км,....
і так, участь платна, цього літа - 200 грн. організатори велопоходу - Вишгородська РДА, ГО місцеве і АВК. у велопоході є координатор, веломеханік і бус,......
ну, я так не играю! (с). так шо пити, курити і матюкатися в велопоході не можна
попросим отчёт. и поймем, так ведь, мисс абрикоска?:)...... что вся эта история с необъявившимся велосипедистом, придумана в качестве рекламы комерческих походов.
да, я так і думала, шо можуть сприйняти як вдалий піар-хід)) якшо ще буде жива тема до того часу, зроблю вам фотозвіт)Вірусна реклама, що і треба було довести.
З.и. Добре, беру на себе вашу сестру, я їй не гірший "похід" влаштую, та ще й безкоштовно. ))
ну, принаймні я спробувала: зарегілась на форумі, на який він кликав, і написала все про велопохід, в який кликала я. далі вже вирішую не я1. Ну 50км это не велопоход, это так покатушка для новичков, даже для одногодня. Зачем еще бус привлекать?
ну, давайте спробуємо)) велопохід буде 22-23 серпня. у село, яке називається Сувид (я млію від назви, але історичних пам"яток там не очікується, взагалі село повністю згоріло за часів ввв). маршрут київ-вишгород-лебедівка-пірново-сувид
їхати 50 км,....
і так, участь платна, цього літа - 200 грн. організатори велопоходу - Вишгородська РДА, ГО місцеве і АВК. у велопоході є координатор, веломеханік і бус,......
2. Вот платные покатушки на форуме проходят отдельной статьей. Администрация требует обязательного согласования платных походов. Здесь даже начинает закрадываться подозрение, что вся эта история с необъявившимся велосипедистом, придумана в качестве рекламы комерческих походов.
їхати 50 км, це найкоротший велопохід з усіх трьох у Вишгородському районі (інші два, в яких я була, були 60 і 70 км). виїзд о 8.00 від КПП ДАІ на виїзді з Києва в напрямку Вишгорода (вул. Богатирська, 32-Е), пост ДАІ біля заправки ОККО. збори починаються там о 7.00.
у велопоході є координатор, веломеханік і бус, який везе речі всіх учасників
Свинг - это когда ты кого-то еще привел и сменял.Ага. И совсем другое дело свинг вечеринка.
А если рассчитаться фальшивками? В надежде что орг не заметит?Платить за покатушку всё-равно, что платить за секс (с) Triz
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 231 гість