не останавливаются как минимум по двум причинам:Вот и подумал, может, я чего не знаю или просто дурак?
А на машине так можно? А на мотоцикле? А на скутере? А почему?Зупинятися треба обов'язково. Далі почекати поки пішоходи пройдуть і їхати.
Тому що тоді буде анархія. Велосипедист це не та маса і не та небезпека. Велосипедист блокує рух потоку, сам наражається на небезпеку коли стартує разом з автомобілями.А на машине так можно? А на мотоцикле? А на скутере? А почему?Зупинятися треба обов'язково. Далі почекати поки пішоходи пройдуть і їхати.
Однажды кто-то может помочь ему упасть...ПО ЗЕБРЕ!!! едет МОТОЦИКЛ (спорт беленький) и СИГНАЛИТ пешикам чтобы его на ПЕШЕХОДНОМ ПЕРЕХОДЕ пропустили ПЕШЕХОДЫ!!! (там как рза уже толпа людей собралась и шли довольно кучно так).
По-перше в стані алкогольного сп’яніння, виляючи по усіх смугах, у нас заборонено перебувати за кермом велосипеда правилами дорожнього руху. Перебуваючи ж у тверезому стані мені важко уявити як може велосипедист комусь заважати, знаходячись відповідно до правил дорожнього руху якомога правіше. Тверезий велосипедист ніякий рух не блокує і не може його блокувати. Тому дотримуйтесь Правил дорожнього руху й буде вам щастя.Велосипедист блокує рух потоку, сам наражається на небезпеку коли стартує разом з автомобілями.
«Ми не блокуємо дорожній рух — ми і є дорожній рух»...... Тверезий велосипедист ніякий рух не блокує і не може його блокувати. дотримуйтесь Правил дорожнього руху й буде вам щастя.
Всім заважаємені важко уявити як може велосипедист комусь заважати, знаходячись відповідно до правил дорожнього руху якомога правіше.
поділіться, будь ласка, Вашою думкою про "організм", який їде на 4х колесах, і ігрноруючи червоне світло, не зупиняеться на піщохідному переході, на якому "майже нікого немає"... для повноти картини, Ви в цей час збираетесь переходити дорогу, за руку з дитиною.......Что из этого следует - тупое следование правилам не всегда хорошо....
Поясни, что мы живем в очень чудесной стране. И мудень нарушает правила дабы не намотаться на колеса.перефразую....
як мені пояснити дитині, чому якийсь мудак тулить на червоне світло(не важливо... на своїх двох, на самокаті, чи повзе), коли в правилах - заборонено.
А что ребёнок видит только лишь светофоры?як мені пояснити дитині, чому якийсь мудак тулить на червоне світло(не важливо... на своїх двох, на самокаті, чи повзе), коли в правилах - заборонено.
а чому не проїхати таки на зелений. Відїхати 10 м. від світлофора/стати за 10 м.до поворота. Зачекати доки світлофор перекриє поток і так само проїхати спокійно? Якщо поворот з-під світлофора то проблеми взагалі немає. Всунувся в "голову" стоячих. Вони тебе бачать. Їдеш перший.Отстояв в пустоту на красный я еду вместе с плотным потоком, который поворачивает на бульвар. Я мешаю им, они мешают мне.
Та ні, просто народ керується ПДР, де написано, що велосипед повинен рухатися "по правій крайній смузі якомога правіше" і нікому він там заважати не буде. До речі, з цим згодні і багато хто з форумчан. А якщо так, то давно вже треба, принаймні на Т-перехрестях, поставити такий знак:Самое поразительное, что народ не только нарушает правила, стыдливо об этом умалчивая, а еще и отстаивает перед другими свое право на нарушение этих правил.
Все люди равны, но некоторые равнее ©![]()
П.С. а детям надо говорить правду
Все равно не удобно. Но я с недавних пор решил вопрос - езжу на работу по другому маршруту, длиннее, но без вот таких вынужденных маневров.а чому не проїхати таки на зелений. Відїхати 10 м. від світлофора/стати за 10 м.до поворота. Зачекати доки світлофор перекриє поток і так само проїхати спокійно? Якщо поворот з-під світлофора то проблеми взагалі немає. Всунувся в "голову" стоячих. Вони тебе бачать. Їдеш перший.Отстояв в пустоту на красный я еду вместе с плотным потоком, который поворачивает на бульвар. Я мешаю им, они мешают мне.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 239 гостей