Красный свет на регулируемом пешеходном переходе.

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.

Я один в этом городе останавливаюсь на красный на регулируемых пешеходных переходах?

Да. Вот дебил. Если б ты не спросил, я б и не знал, что такие существуют.
11
15%
Нет. Я тоже останавливаюсь. Просто наши маршруты не совпадают, поэтому ты меня не видел.
60
85%

Всього голосів: 71

AlexGer
* * * * *
Стать:чол
Re: Красный свет на регулируемом пешеходном переходе.

Повідомлення AlexGer » 13.7.15 19:44

В принципе понятно, двойные стандарты...
Ту должна быть какая-то умная фраза, но будет абыр...

Wityk

Повідомлення Wityk » 14.7.15 13:58

Так уже разобрались как стартануть с того светофора вдвоём?
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Trion

Повідомлення Trion » 14.7.15 18:14

Обязательно разберёмся как только сороконожка ответит с какой ноги начинает шаг.

Wityk

Повідомлення Wityk » 15.7.15 15:48

Дело в том, что сороконожку надо как-то спросить об этом.
Фантомас.

OGOOGO
* *

Повідомлення OGOOGO » 20.7.15 01:25

Вот и подумал, может, я чего не знаю или просто дурак?
не останавливаются как минимум по двум причинам:
-нет пешеходов
-трудно стартовать не мешая машинам

june-Y
* * *

Повідомлення june-Y » 20.7.15 09:59

Зупинятися треба обов'язково. Далі почекати поки пішоходи пройдуть і їхати.

SilverS
ничего не осталось
ничего не осталось

Повідомлення SilverS » 20.7.15 13:39

А на машине так можно? А на мотоцикле? А на скутере? А почему?

Maksym

Повідомлення Maksym » 20.7.15 13:41

Вчера. Дримтаун. Пешеходный переход (зебра). ПО ЗЕБРЕ!!! едет МОТОЦИКЛ (спорт беленький) и СИГНАЛИТ пешикам чтобы его на ПЕШЕХОДНОМ ПЕРЕХОДЕ пропустили ПЕШЕХОДЫ!!! (там как рза уже толпа людей собралась и шли довольно кучно так). Это он так, понимаете ли, дорогу пересекает по пешеходному переходу.

june-Y
* * *

Повідомлення june-Y » 20.7.15 16:13

А на машине так можно? А на мотоцикле? А на скутере? А почему?
Тому що тоді буде анархія. Велосипедист це не та маса і не та небезпека. Велосипедист блокує рух потоку, сам наражається на небезпеку коли стартує разом з автомобілями.

Uda4nik

Повідомлення Uda4nik » 20.7.15 16:20

ПО ЗЕБРЕ!!! едет МОТОЦИКЛ (спорт беленький) и СИГНАЛИТ пешикам чтобы его на ПЕШЕХОДНОМ ПЕРЕХОДЕ пропустили ПЕШЕХОДЫ!!! (там как рза уже толпа людей собралась и шли довольно кучно так).
Однажды кто-то может помочь ему упасть...

Maksym

Повідомлення Maksym » 20.7.15 16:35

Велосипедист блокує рух потоку, сам наражається на небезпеку коли стартує разом з автомобілями.
По-перше в стані алкогольного сп’яніння, виляючи по усіх смугах, у нас заборонено перебувати за кермом велосипеда правилами дорожнього руху. Перебуваючи ж у тверезому стані мені важко уявити як може велосипедист комусь заважати, знаходячись відповідно до правил дорожнього руху якомога правіше. Тверезий велосипедист ніякий рух не блокує і не може його блокувати. Тому дотримуйтесь Правил дорожнього руху й буде вам щастя.

june-Y
* * *

Повідомлення june-Y » 20.7.15 18:49

Я не їзжу якомога правіше. Точніше їзжу, коли це необхідно.
Алкоголь це не до мене.

OlegV
* *
Контактна інформація:

Повідомлення OlegV » 30.7.15 13:55

..... Тверезий велосипедист ніякий рух не блокує і не може його блокувати. дотримуйтесь Правил дорожнього руху й буде вам щастя.
«Ми не блокуємо дорожній рух — ми і є дорожній рух».
[spoiler]0. Для тих хто їздить без шолому - обов`язково читайте [url]http://velokyiv.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=23344&p=1929794#p1929794[/url]
1. [b]Закінчився тур.газ? [/b]- допоможу з заправкою газових Epi-Gas, Easy clic plus катриджів.

ppau
* * *

Повідомлення ppau » 30.7.15 15:37

мені важко уявити як може велосипедист комусь заважати, знаходячись відповідно до правил дорожнього руху якомога правіше.
Всім заважає :unknown:
Зазвичай, праві смуги на наших дорогах не надто широкі. Згідно з правилами вони повинні бути "не менше 2.75 м", але буває і менше. Для велосипедиста потрібно мінімум 1 м, залишаєтся всього 1.75 м,
чого явно недостатньо для безпечного, хоча б з інтервалом 1 м проїзду автомобіля.
Вони змушені пригальмовувати і об'їзджати його.
Приклад: вул. Кирилівська (мин. Фрунзе) і багато інших.
Ой на Горі та й женці жнуть
А попід Горою яром-долиною Козаки йдуть
Гей долиною гей широкою Козаки йдуть!

Maksym

Повідомлення Maksym » 30.7.15 15:53

Ага, згадайте ще Московський міст. Те, що є багато вулиць, де перша полоса в півтора рази ширша, ніж друга, бачити відмовляємося?

sliperry
* *

Повідомлення sliperry » 30.7.15 16:15

Не останавливаюсь в местах, где никому не мешаю, а в особенности в местах где никому не мешаю и проезд на красный дает мне возможность сделать безопасный маневр. Например если ехать вверх в сторону метро Дружбы Народов есть светофор, после которого поворот направо на бульвар Леси Украинки. Пешеходов на переходе нет практически никогда либо пару человек, которые спокойно проходят. Проехав на красный я спокойно заезжаю вверх мимо поворота на бульвар и еду прямо. Отстояв в пустоту на красный я еду вместе с плотным потоком, который поворачивает на бульвар. Я мешаю им, они мешают мне. Что из этого следует - тупое следование правилам не всегда хорошо. А пдд или законы любой страны не аксиома того, что они идеальны.

Vani4
* * * *

Повідомлення Vani4 » 30.7.15 16:33

....Что из этого следует - тупое следование правилам не всегда хорошо....
поділіться, будь ласка, Вашою думкою про "організм", який їде на 4х колесах, і ігрноруючи червоне світло, не зупиняеться на піщохідному переході, на якому "майже нікого немає"... для повноти картини, Ви в цей час збираетесь переходити дорогу, за руку з дитиною...
в чому різниця? тільки в тому, що цей організм на "4-х колесах"... а як же рівенство на дорозі? і вимога від водіїв виконувати правила? яка може бути повага до велосипедистів, якщо "індивідуали" їздять як їм зручно, а не так як потрібно!

перефразую....
як мені пояснити дитині, чому якийсь мудак тулить на червоне світло(не важливо... на своїх двох, на самокаті, чи повзе), коли в правилах - заборонено.

sliperry
* *

Повідомлення sliperry » 30.7.15 16:47

to Vani4

Не останавливаюсь в местах, где никому не мешаю

Подчеркну. Если ты или любой другой человек будет идти через пешеходный переход я его пропущу и какой то угрозы с моей стороны не будет.
перефразую....
як мені пояснити дитині, чому якийсь мудак тулить на червоне світло(не важливо... на своїх двох, на самокаті, чи повзе), коли в правилах - заборонено.
Поясни, что мы живем в очень чудесной стране. И мудень нарушает правила дабы не намотаться на колеса.

Wityk

Повідомлення Wityk » 30.7.15 18:52

А что ребёнок видит только лишь светофоры?
Фантомас.

Speedfire
* * * * *

Повідомлення Speedfire » 30.7.15 20:40

Господа, мы ж у Эвропе! ;)
А какие жлобы в Эвропе соблюдают ПДД и останавливаются на какой-то там красный?! :D :ROFL:

Посмотрите на манеру езды шоссейников - обалдеете.
Ну, ещё мона видео про фиксы в Нью-Йорке. ;)
Inside my shell I wait and bleed...

Lady Sheep
* * *
Стать:жін

Повідомлення Lady Sheep » 30.7.15 20:43

Самое поразительное, что народ не только нарушает правила, стыдливо об этом умалчивая, а еще и отстаивает перед другими свое право на нарушение этих правил.
Все люди равны, но некоторые равнее © :dash2:

П.С. а детям надо говорить правду :D

june-Y
* * *

Повідомлення june-Y » 30.7.15 21:47

Зупинятися необхідно. Може бути обмежена видимість або хтось надумає перебігати дорогу. Перетинати перехід треба зі швидкістю пішохода. Ситуація, коли велосипедист пропускає пішоходів нагадує ту, коли так само автомобіль при повороті пропускає пішоходів і далі повертає. Але зупинятися/скидати швидкість до нуля треба.

Якщо поговорити як треба їздити по пішохідному переході не спішуючись, але це звісно вже інша тема. То так само зі швидкістю пішохода і, уважно спостерігаючи за авто, що повертають. Але в такому разі увага концентрується на авто, а на пішохода можна наїхати. Отже швідкість має бути майже нульова. Причому, коли перетинаєш дорогу по пішохідному переході, машина може повертати звідки її зовсім не очікуєш. Ситуація їзди велосипедистом по пішоходному переходу на швидкості аналогічна перебіганню дороги (перебігати дорогу, як відомо, також заборонено). Плюс велосипедисту важче зупинитися, ніж пішоходу, особливо це небезпечно при з'їзді з бровки.

M.G.Ferrum
* *

Повідомлення M.G.Ferrum » 30.7.15 23:05

Отстояв в пустоту на красный я еду вместе с плотным потоком, который поворачивает на бульвар. Я мешаю им, они мешают мне.
а чому не проїхати таки на зелений. Відїхати 10 м. від світлофора/стати за 10 м.до поворота. Зачекати доки світлофор перекриє поток і так само проїхати спокійно? Якщо поворот з-під світлофора то проблеми взагалі немає. Всунувся в "голову" стоячих. Вони тебе бачать. Їдеш перший.

ppau
* * *

Повідомлення ppau » 31.7.15 10:36

Самое поразительное, что народ не только нарушает правила, стыдливо об этом умалчивая, а еще и отстаивает перед другими свое право на нарушение этих правил.
Все люди равны, но некоторые равнее © :dash2:

П.С. а детям надо говорить правду :D
Та ні, просто народ керується ПДР, де написано, що велосипед повинен рухатися "по правій крайній смузі якомога правіше" і нікому він там заважати не буде. До речі, з цим згодні і багато хто з форумчан. А якщо так, то давно вже треба, принаймні на Т-перехрестях, поставити такий знак:
Зображення
Востаннє редагувалось 31.7.15 10:53 користувачем ppau, всього редагувалось 1 раз.
Ой на Горі та й женці жнуть
А попід Горою яром-долиною Козаки йдуть
Гей долиною гей широкою Козаки йдуть!

sliperry
* *

Повідомлення sliperry » 31.7.15 10:49

Отстояв в пустоту на красный я еду вместе с плотным потоком, который поворачивает на бульвар. Я мешаю им, они мешают мне.
а чому не проїхати таки на зелений. Відїхати 10 м. від світлофора/стати за 10 м.до поворота. Зачекати доки світлофор перекриє поток і так само проїхати спокійно? Якщо поворот з-під світлофора то проблеми взагалі немає. Всунувся в "голову" стоячих. Вони тебе бачать. Їдеш перший.
Все равно не удобно. Но я с недавних пор решил вопрос - езжу на работу по другому маршруту, длиннее, но без вот таких вынужденных маневров.

ПС. У меня тут назрел вопрос к моралистам и законникам. А чего вы не создаете темы с негодованием про то, что на этом форуме регулярно создаются и проводятся поездки с нарушением пдд. Тренировки шоссеров в колоне по 2, районные с такой же манерой езды, просто пвд с количеством людей больше 10, которые не делятся на колоны по 10 человек? Ссылочек накидать? Или проблема только в светофорах? :crazy:

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 239 гостей