[
ну и поймите же, как бы там оно не было, как бы родители не импонировали этой *яди и директору школы это не есть повод унижать ребенка, оскорблять и бить его!
Ваня , наша вчителька виглядає як Мері Попінс, і вигрібати гнів розлючених мамаш їй приходиться через день, повір мені я це бачив своїми очима. Глянь на анімалпленет як буйволиця захищає молодняк, так от це ніщо по зрівнянню з в край ахрінєвшими мамашами, у нас спеціалізована школа на Оболоні (там пів Нової Макєєвкі вчиться).
у нас була інша проблема . НАш в садочку всіх діток строїв і був в авторитеті, в школі його
стали строїти і принижувати не визнавали ніким, тому що хитрий жлобок, були бійки сльози змови проти нього, в школу йти боявся, трусився, губи від страху чорніли. За один рік все перетерлося, займається спортом (карате), тепер як в садочку, навіть поганяло дали Пахан (Паша), головне не підпускати до дитини логепедів, психологів і прочіх "спеціалістів по шахматам".
Факт побиття, якби було доведено, то вона вже не працювала б.. От в цьому я точно впевнений..
А от при садочок ви не праві.. Дитячий
виправний заклад садочок , це маленька модель
тюрьми амбулторного типу нашої держави, вести в школу без підготовчого курсу молодого бійця вважаю ризикованим для дитини.