Батон магазинный быстро цветет - 2-3 дня .....Этот хлеб лежит неделю -вот и тест
Ох, я бы еще поспорил, что из этого считать положительным аргументом.
сколько бы такой хлеб не стоил - он все равно будет полезнее самого крутого магазинного
Едрен-батон, откуда дровишки? Ну вот в итоге скатываемся в какую-то паранойю. Магазинный магазинному рознь — смотря где брать и какой. Есть не то что магазинный, а заводской очень даже нехилого качества и копеечной цены — жру без ничего килограммами.
За месяц +0. Давайте не мешать котлеты и мух. Бывает хлеб плохой и хороший, а не магазинный и свой.
+0.5 !
Дружина пропрацювала на хлібокомбінаті 11 років. Свіжевипечений хліб заборонено не тільки їсти, а і навіть відгружати. Він після печі має пару годин вистоятися. Саме цю умову мало хто соблюдає, бо треба відгружати скоріше, і поки він доходить до покупця, то вже і проходять, як мінімум ті пару годин. Але чудеса логістики бувають, і в магазині іноді можна купити свіжопривезений гарячий хліб, він і розходиться скоріше, але користі від нього мало.
Правильно сказано, що різні виробники роблять РІЗНИЙ хліб, хоч і називатися він буде однаково. Моя купляла навіть нашого комбінату не кожен раз, бо і на різних змінах він печеться по різному, одна майстриня на совість пече, друга стирить пару тон муки, і щоб вихід був, хліба не допікаються.
Але велика перевага продукції Київхліба в тому, що у них ще стоять неекономічні старі совдеповські печі, і у них хліб дуже добре пропікається, як в сільскій печі. Коли ця піч заводиться після ремонту, вона півдня тільки прогрівається, зараз такі вже не випускаються.
А те що хліб черствіє за пару днів - так і повинно бути. Історична фраза - черствий хліб, вона природня. Нечерствеющий хлеб - такого в літературі не має, це вже щось сучасне, щоб він не черствів, туди добавляють всякі єшки, а покупець і радіє, що раз купив, і два тижні м’який хліб лежить.
Друге діло - картопляна хвороба муки - таке влітку буває, це да, недопустиме.
Подивився ваші рецепти випікання хлібу в хлібопічці - всі інгредієнти натуральні, але одне - дріжжі, напрягає. Очевидно, що вони в пакетику, спеціальні, для хлібопічки. Якщо там будть тільки дріжжі, без єшок, хліб вийде, але через день зачерствіє, і ви будете шукати такі дріжжі, від яких хліб не буде черствіти.
Купляли ми і хліб, той що ціна до 20 грн, - просто понти! Добавлені просто зернята якісь, і позіционується, як здорова їжа, а на вкус все одно хімію чути.
Я люблю хліб Росточок, але не знаю, чи у вас такий продається, він смачинй, навіть черствий. Дуже схожий на цей
http://www.bread.com.ua/catalog/view/cid.11/
А так - хліб Український , батон Колосок, булочки Малятко. Є ще кілька видів хорошого хлібу, але ми купляємо в основному ці. Дуже хороший хліб Макарівського хлібокомбінату, як в тих краях буваємо, стареємося брати кірпічики.