тобто читати з екрану і читати з планшету - різні речі? Фізичний розмір літер у них же майже однаковий. Який сенс читати літери на відстані 90см, і ці ж літери на 30см?І часто ви монітор розглядаєте з 30 см? У мене до монітору сантиметрів 90 набереться. А смартфон на відстані саме 30 см розглядаю. Тому різниця таки є.
не зовсім зрозумів що ти маєш на увазі.Одне з двох: або PPI низький, тому не можна відмалювати інтерфейс дуже тонко, або інтерфейс просто відмалювали хріново (у мене стійке враження, ніби там викручений зум на 150%, хоча я нічого не чіпав).
Ну покажи мені такі планшети... Так роблять на телефонах, бо їх тримають інакше, а з планшетів я поки знаю такий тільки один - iPad Mini. Ось якраз брат два тижні тому купив такий, тому можу порівнювати. З однієї сторони це круто, рамка маленька, більший екран, а з іншої сторони - не дуже зручно тримати. Якщо ти бачив їхні реклами то його тримають отакб) здоровенна рамка навколо екрану (а я вже звик до того, що екран займає більше 90% фронтальної поверхні у абсолютної більшості сучасних пристроїв)

мені здається інформація ще не знайшла себе і не робить що їй серце підказує...Тільки у мене таке враження, ніби інформації тісно на екрані?
Шож вам покоя не дает "межпиксельное пространство"?А вот меня на 6" экрана читалки с разрешением 800х600 почему-то совсем не раздражают. Может быть из-за отсутствия межпиксельного пространства?

Ну как это не умеет?Так читалка и планшет - все же разные вещи... Меня читалки тоже не раздражают, только они малофункциональные. А я как-то запал на универсальных солдат... Вот и сейчас, жду пациента, подключился к вайфаю на работе, на форум зашел. Читалка этого не умеет. Хотя и кушать не просит, но вес и объем таки занимает и поэтому постоянно тягать её с собой немного напрягает.
Моє повідомлення точно читали?З приводу рамки навколо екрана: я навіть монітор собі вибирав, щоб рамка була якнайтоншою. До товстих рамок в мене відраза ще з епохи перших телевізорів і перших мобільних телефонів, це як в анекдоті "посередині маленькі очі, а все, що навколо - срака".
Читав. Може воно й зручно, але коли я беру до рук девайс з товстими рамками, в мене завжди створюється враження, ніби виробник мене обманув, підсунувши хрень з маленькою матрицею (щоб зекономити на розходах), а щоб воно не виглядало надто маленьким, напакував навколо купу дешевої пластмаси. От такий психологічний феномен. Це єдиний раз, коли дизайн в моїй свідомості поборов зручність і функціональність... А може й не поборов... Головна задача планшета таки показувати візуальну інформацію і чим більший екран при тих самих зовнішніх (транспортних) розмірах, тим більше тої інформації він одномоментно покаже. То називається еквівалентний розмір екрана. А розглядати пластмасу замість зображення, яке би могло там поміститись, якось не тойво...Моє повідомлення точно читали?

Не те словоМеня крайне раздражает зависимость всех современных девайсов от розетки.

Беспроводной-относительно телефона.Так Варят же хотів бездротовий варіант, а тут он вкладиші на дротах.

А ссылку где они есть, или название модели?Ээээ,а что мешало взять Жабровский "медальйончик"с управлением воспроизведением,стерео,возможностью подключить хорошие наушники,водонепроницаемостью,более удобным форматом но для аудиокниг,один из штатных "вкладышей" просто отрезать?![]()
Пока еще мне не удалось столько часов в день слушать аудиокниги через гарнитуру, чтобы до вечера разрядить её в ноль. Да и, собственно, проблемы не вижу - я что, не смогу пользоваться телефоном в обычном режиме, если гарнитура сядет? Пришлось, правда, гарнитуру доработать напильником, в смысле, бором, бо в месте перехода резинка-пластмасса эта пластмасса имела очень тонкий край, а при моей чувствительной коже, это как ножом по... Наловчился останавливать проигрывание музыки ввиду отсутствия оного управления с гарнитуры - нажимаю последний звонок и тут же сбрасываю. Музон или аудиокнига останавливается. Не невесть что, но не приходится потом искать, где слушал, если на телефоне забыл выключить.Главный вопрос: время жизни в режиме прослушивания?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей