Тут я с тобой согласен.Значення мають тільки образи. Це те, що не передасиш словами. Нічим не передасиш. Можна тільки зануритися в образ. І відчути!
В чёрный квадрат надо занырнуть и ощутить. Это сильный образ.
Тут я с тобой согласен.Значення мають тільки образи. Це те, що не передасиш словами. Нічим не передасиш. Можна тільки зануритися в образ. І відчути!
Как по мне, то миссия в искусстве не имеет срока.В нём была миссия, которую он выполнил.
Ну вот например Велимир Хлебников.Насправді слова ніякого значення не мають.
У человека короткая память, поэтому история идёт по спирали. Когда очередной цикл завершится, кто-то предприимчивый откроет учебник истории на странице, которую все забыли, и "изобретёт" что-то "новое". Так всё, у чего закончился срок годности, обретёт новое обличье.Как по мне, то миссия в искусстве не имеет срока.
Пиши-пиши... Не відволікайсяПродолжаем тему образа:
А я в литературе не силён. Но ценю образность в стихах и прозе. Есть мастера слова.Пиши-пиши... Не відволікайся. Літературних посилань ти мені ще не накидував
. Час прийшов
.
Одного такого безграмотного гіганта мислі, який знав так мало слів, що мусив свої слова для віршів видумувати - я тобі можу підказати. А з римуванням він взагалі не заморачувався - зате мінімум затратЭто как черный квадрат: минимум затрат и максимум смысла.
Ну знаешь! Мир относительная штуковина.Нехай сідає туди на гальорку, до Малевича. Складе йому достойну компанію. Два чоботи - пара.
Поскольку я как и все адекватные люди больше верю собственной маме, а не ЦРУ, просто пошёл и спросил.«Сенсаційні дані для "русскоязичних патріотів", які говорять, що "Кієф всєгда гаваріл па русскі" нещодавно оприлюднило ЦРУ. Виявляється, у 1954 році 80% киян були україномовними!
Кто как не ты знаешь, что выдумывать слова не является чем-то страшным.знав так мало слів, що мусив свої слова для віршів видумувати
Це саме те, що мене найбільше бісить в русифікації. Чому це вона була "вьінуждена"? Тому що говорити українською було не модно? Тому що відразу отримував непривабливу кличку селюка? Тому що Суслов і компанія в кремлі вирішили всіх зачесати під один іпанутий москальський гребінь? Так от, я зубами вигризу цю русифікацію, але такого більше не буде!Моя мама в 19 лет, когда приехала из запорожских степей в Киев, вынужденна была начать говорить на русском. На украинском говорили в сёлах.
Виртуально.іде врозріз з моєю доброзичливою
Аргументуй.Виртуально.іде врозріз з моєю доброзичливою
Слова не имеет значения.Аргументуй.
Это уже не укладывается в голове, в которой битком набито ума.Я просто висловив своє бачення про їхні роботи, абсолютно не ображаючи їх особисто.
Не займайся плагіатом. Про це писав ще ГрибоєдовЭто уже не укладывается в голове, в которой битком набито ума.
Я всегда крепко задумываюсь над "на самом деле". Почему употребляют это и довольно частоНасправді
Мне больше нравится iз вживання или з вжитку.Давай його викинемо з ужитку.
Не принимаю.Замість нього краще вживати "можливо" або "мабуть". Можливо квадрат Малевича і геніальний витвір.
Ти ж модерніст. А такий варіант з "ужитком" лінгвісти зовсім недавно придумали. Коли я ходив у школу, такої форми цього слова в підручниках ще не було. Так що от. Пожинай плоди модернізмуМне больше нравится iз вживання или з вжитку.Давай його викинемо з ужитку.
В противном случае какие-то ассоциации не хорошие.
Ок. Тоді такий варіант. Який не викликає ніяких сумнівів:Не принимаю.Замість нього краще вживати "можливо" або "мабуть". Можливо квадрат Малевича і геніальний витвір.
Можно просто не доводить ситуацию до того, когда необходимо в конце признавать как оно не самом деле![]()
А слово возможно это когда человек просто сомневается и не знает как оно на самом деле.
Разницу чувствуешь?
Либо человек знает и не говорит сперва, либо просто не знает.
А ты манипулятор 984-го уровня.Ти ж модерніст. А такий варіант з "ужитком" лінгвісти зовсім недавно придумали. Коли я ходив у школу, такої форми цього слова в підручниках ще не було. Так що от. Пожинай плоди модернізму.
Ты любишь пожинать вот и пожинай ты.Пожинай плоди .....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 230 гостей