Між всіх зол, які претендували на посаду Президента - треба було вибрати саме зліше злоТак что замена злого царя на доброго и наоборот ничего по сути не меняет.

Між всіх зол, які претендували на посаду Президента - треба було вибрати саме зліше злоТак что замена злого царя на доброго и наоборот ничего по сути не меняет.
Равно как и нельзя в борьбе против вируса валить экономику, чем наша власть сейчас успешно занимается. А так конечно, любая внешняя угроза, реальная или мнимая, отлично сплачивает общество, вот только кратковременно. Другими словами - "можно долго обманывать немногих, можно недолго обманывать многих, но нельзя бесконечно обманывать всех"Стосовно коронавірусу. Є протиепідемічні міроприємства і є дії зеленої влади. То різні речі. Епідеміологія в пріоритеті. Не можна в боротьбі проти зелених придурків валити епідеміологію.
Навіть якщо вам та зелена влада сильно не подобається, як і мені. Часом, під впливом зовнішніх факторів, навіть попри свою тупорилість - вони приймають правильні протиепідемічні рішення.
Справа не лише в цтому.Хто не голосує проти - той голосує за, навіть якщо він не бере участі у виборах.
https://www.facebook.com/avatorl/posts/2548955925375093Andrzej Leszkiewicz
#коронавірус
Швеція +114✝
Вперше перевалило за сотню, але це не сюрприз, так буває, якщо старанно робити вигляд, що у вас є унікальний патент на безпечні прогулянки під час пандемії.
Нагадаю, що населення Швеції 10 млн. 100 смертей на добу, це як для Італії 600.
Вірні слова. Підтвержую особистою позицією.Справа не лише в цтому.Хто не голосує проти - той голосує за, навіть якщо він не бере участі у виборах.
Я вважаю що той, хто ігнорує вибори без поважної причини, позвабляє себе морального права давати оцінки владі, в виборах якої він не приймав участь. Ані скаржитись що вона погана, ані навпаки хвалити. Стояв осторонь коли ми їх обирали - стій там і далі.
У меня намедни только велопрокат у метро сделали. С одним великом на данный момент.В Берлине из-за короновируса расширили велодорожки...
https://www.facebook.com/dw.ukrainian/v ... 0NTQyNTY2/
Ви думаєте, що хлопці з поліції, які ходять в патруль, поголовно закінчували інститут лісового і садово-паркового господарства? Я також маю сумнів...Ведь лес и лесопарк это по идее разные вещи.
Було б дивно, якби шаховий гросмейстер не використав вдалу для себе ситуацію, яка склалася на дошці. То я про світові процеси.
Для себе зробив висновок
Andrzej Leszkiewicz
5 год ·
найгірший день за весь час пандемії #коронавірус
7300✝ за добу в світі
США - майже 2000✝
В списку країн з більше, ніж 100✝ на добу, з'явилася Бразилія
В таблиці синя колонка - нові випадки за добу, червоно-жовта - смерті за добу.
Ви не те співставляєте. Смертність від грипу мізерна. На фоні ковідки.Це десь на рівні пікової захворюванності від сезонного грипу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 245 гостей