Які змагання в місті були б цікаві Вам?

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Vadim Bus
Які змагання в місті були б цікаві Вам?

Повідомлення Vadim Bus » 17.4.13 23:44

Ось таке запитання виникло, після дискусії з людьми які готові вкладати в розвиток здорового суспільства свої кошти, свій адміністративний фактор впливу.
Є бажання зробити щось не для галочки, ну тіпа щоб не просто тупо попіаритись, а не тупо))).
Отже. Є можливість перекриття достатнього відрізку дороги в Подільському районі для проведення любих за форматом велоперегонів. Вимоги. - справжній інтерес учасників (тобто підтверджений кількістю), видовищність, святкова спортивна атмосфера.
Ухтишка :Yahoo!: Ага .. Дивимося список зареєстрованих шоссерів, і уявляємо скільки їх зареєструється наприклад на критеріум, аж 28.5 ...
Чи варто зусиль? звичайно ні..
А що якщо провести дитячі змагання в форматі участі всією сім'єю (так званий сімейний залік) , але для дітей трішки доросліших ніж беруть участь в "Ми чемпіони"? , з програмою в яку будть входити Драг-рейсінг, розділка, фігурна їзда, а також обов'язкова участь в сімейній естафеті МАМА+ТАТО+ ДИТИНА. Хочеться свіжих облич, справжніх емоцій, перших кроків в спорті. Ті хто бачив дитячі перегони знає про що я.
Скажіть свою думку .
У мене немає комплексного бачення цього питання і саму аудиторію як таку я не сильно уявляю.
Висловіться якщо є що сказати по ділу. Дякую.

MaD_CameL
Стать:чол

Re: Які змагання в місті були б цікаві Вам?

Повідомлення MaD_CameL » 18.4.13 00:06

семейных команд будет еще меньше, чем шоссеров.
ты вот глянь нашу шаражку. есть, конечно, велосемьи, но очень часто муж катает, а у жены другие интересы, а у детей вообще третьи. то есть вряд ли удасться собрать массовое количество участников.
пока у нас массовое только кантре
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 18.4.13 00:09

а ще у нас ох*єть яка масова дитяча гонка
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.4.13 00:13

семейных команд будет еще меньше, чем шоссеров.
ты вот глянь нашу шаражку. есть, конечно, велосемьи, но очень часто муж катает, а у жены другие интересы, а у детей вообще третьи. то есть вряд ли удасться собрать массовое количество участников.
пока у нас массовое только кантре
Сімейний напрямок це класна тема. Людина яка це запропонувала,сказала приблизно таке.. Люди це ліниві (пропущено) і (пропущено) . їм треба щоб з вулиці в хату залетів звук гучномовця котрий би волав щось неполітичне , нереклямне, не про евакуацію від повені - а про спортивні змагання і тоді ця (лінива скотина) вийде подивиться і скаже врешті решт. - і я таке хочу.
Я звичайно сміявся, але по суті вірно.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.4.13 00:19

вірно. але це якщо її до старту привезуть і ще й велік дадуть. інакше - лінь.
яскравий приклад - велодень. людям впадло приїхати з борщаговки до центру та назад. і лише промо та стадний інстинкт товкає таких людей туди. ну й те, що їх візьмуть під білі руки, привезуть, зроблять шоу, і так само з даї колоною завезуть назад. минулого року шоу не зробили(причини цього відкинем), так скільки неприємного запаху потім було. а тут змагання. ще й зад треба підняти всією сім'єю.
це справа дуже корисна, але результати дасть років через кілька. відразу масово не буде. як і велодень. як і дитяча гонка. треба дорости до масовості
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.4.13 01:33

Баба Яга против (с)

Крикс

Повідомлення Крикс » 18.4.13 10:32

людям впадло приїхати з борщаговки до центру та назад. і лише промо та стадний інстинкт товкає таких людей туди
Ну я бы не был таким категоричным. По моим наблюдениям людям скорее хочется чего-то праздничного, особенного, не такого, как серые унылые будни.
А так да - че им пхаться в другой день великами из жопы в центр, чтобы увидеть там тех же зажоплян, только из еще более глубокой жопы. Не у всех же прогулочный маршрут идет через центр.
Spoiler
Show
Лично я, например, частенько утречком в выходной гоняю просто до Дворца спирта, пью там кофий и назад. Но пара-тройка поездок с компаниями в центр меня убедила, что сам я как-то себя безопаснее и спокойнее чувствую, нежели, когда у меня на глазах горячие пустые головы начинают во второй полосе крендели выписывать в наушниках.
Si vis pacem, para bellum.

Nowl
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Nowl » 18.4.13 13:22

а ще у нас ох*єть яка масова дитяча гонка
??? Гонка через месяц, регистрацию уже закрыли, не помещаются желающие.
Детей с великами как раз больше, чем шоссеров.
If you wait for perfect conditions, you'll never get anything done

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.4.13 13:31

а родителей с великами вместе с ними?

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 18.4.13 14:39

а родителей с великами вместе с ними?
Ребят, скептицим - это самое простое.
Давайте думать КАК и ЧТО сделать.
Ведь если делать для кого-то, то можно и ничего не делать. Нужно делать для СЕБЯ. Имха.

Думаю, что конечно сразу массовости не будет. Нужен ПР и Реклама.
Но даже тема на ВК может привлечь людей.
Формат семейного типа - вполне возможен. Даже не на асфальте а в лесу, от конечной троллейбусов до Новой окружной.
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.4.13 14:57

1. я же говорю, что идея это отличная. но если цель сделать сразу массово, чтобы была отчетность, то утопия. Если 2-3 года делать на энтузиазиьме, то на четвертый может быть что-то уровня киевских кантрийных гонок. до детской вряд ли возможно дорасти.
2. как представитель одминистрации, скажу, что этой самой одминистрации очень интересны такие мероприятия, так как они действительно развивают велодвижение. и поддерживать велокиев такое готов(ну при определенных условиях. а то если это все будет под эгидой какой-нить партии, или там в спонсорах вдруг затешется что-то типа "экобренд мороша", то тогда мы пас).

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.4.13 15:44

1. я же говорю, что идея это отличная. но если цель сделать сразу массово, чтобы была отчетность, то утопия. Если 2-3 года делать на энтузиазиьме, то на четвертый может быть что-то уровня киевских кантрийных гонок. до детской вряд ли возможно дорасти.
2. как представитель одминистрации, скажу, что этой самой одминистрации очень интересны такие мероприятия, так как они действительно развивают велодвижение. и поддерживать велокиев такое готов(ну при определенных условиях. а то если это все будет под эгидой какой-нить партии, или там в спонсорах вдруг затешется что-то типа "экобренд мороша", то тогда мы пас).
Кемел, якщо це організують чудакі з кабінетів, то воно буде як ті дитячі майданчики одноразові, а якщо проведемо ми, то буде на довгі роки, навіть якщо тих чудаків після виборів здує вітром.
Вкинути зерно у землю це вже ДУЖЕ БАГАТО! Навіть в єврейських казках для дітей, вчать використовувати бабло неправєдноє на діла правэдниє (зараз лінь шукати, колись цю муштру на зубок знав)..

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.4.13 22:26

вадим, я же не знаю всех вводных данных.
если тебя устроит, что на первый раз приедет 10 команд, то делай. и лично я готов помогать. но если ты берешь обязательства сделать массовое мероприятие, и тебя за то, что вместо меговетусовки приехало 10 команд, сделают евнухом, то может ну его. решать тебе.
у нас в броварах в позапрошлом году проводили эстафету. массовости не было. в прошлом году там же проводили марафон - народу было гораздо больше. в чем суть? тех, что заинтересован и готов поучаствовать не так и мало. но когда дело касается команды, то начинается канитель.

пс

сколько гемора от сотрудничества с бюрократами ради проведения соревнований знаю не понаслышке. но в моем случае без них никак

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.4.13 22:43

Проведемо Андріївський , якщо гівном не закидають . то літом будемо в центрі раз на два тижні шось проводити. Я думаю що це будуть акції в стилі ФЛЕШ, оголошуватимуться за 1 тиждень цього достатньо щоб все підготвувати, основний інвентар по троху збирається.
Моя ціль, - знаходити джерела щоб уникати стартових внесків взагалі. Народ нехай собі вирішує що їм робити стартувати на шару в Києві чи пертися в мухосранск щоб стартонути на рейтинговому рейсі.
І ето. Хтось помітив скільки велосипедистів товчеться на Андрівському останні 10 днів )))... Як в Дубках перед гонкою)).
Питання . Посвячення Андріївського узвозу, у "велотрасу", популяризує спортивний рух як такий ? Гадаю що так.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 18.4.13 22:53

удачи!
нужна будет помощь - обращайся

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 28.4.13 13:51

Мені були б цікаві змагання в межах міста з обов"язковими консультаціями досвідчених "тренерів": приїхав на гонку, перед початком отримав консультацію по посадці, по стратегії, по тактиці, по здоров"ю, і тоді вже ломишся. Потім від "тренера" фідбек, і до наступних зустрічей. Думаю це було б дуже корисним доповнення для тих, хто не спортсмен, але катає. Свого часу, саме завдяки такому алгоритму я дуже добре проїхав спринт на велотреку, хоча і не мав значного досвіду - просто правильно виклався і отримав результат.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 28.4.13 23:24

робота тренера коштує грошей. от нещодавно приїзджав спеціаліст з москви і ставив правильну посадку - 220 євро коштувало.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей