Где продают одежду на высоких парней?

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
sad1121
* * *
Стать:чол
Где продают одежду на высоких парней?

Повідомлення sad1121 » 29.2.12 21:15

Знаю, что на велокиеве есть товарищи, которым повезло с высоким ростом. Поделитесь опытом и наблюдательностью при покупке гардероба.
Честное слово, иногда хватает нервов носиться по всему городу подискивая длинную джинсу, либо рубашку с подходящей длинной рукава, кофту и тд. С курточками легче, но всё равно приходиться очень бегать за ними.
Давайте делиться брендами выпускающими штаны 36(true),37-38 роста, длиннорукавной одежды для верхней половины тела, деловой одеждой высокого роста и тд. , адресами магазинов, сайтами, где такое счастье можно заказать, портными у которых шьетесь
В Питере есть магазин для высоких, там довольно большой выбор, но туда 25 часов езды+ расходы по дороге, в итоге получаеться турецкие шмотки по цене армани
П.С. Мой рост 201см, вес 100кг

Oleksiy

Re: Где продают одежду на высоких парней?

Повідомлення Oleksiy » 29.2.12 22:36

а давайте найдём швею, которая нас, нестандартных, обшивать будет?
думаю так проще будет...
якось так...

MultiTAB
* * *

Повідомлення MultiTAB » 29.2.12 23:22

Так вот эти же ребята с форума кажись http://www.roket.com.ua/. Сам к ним еще не ездил, но думаю скоро поеду. А народ с форума точно у них бывал.

Tolstiy )
* * *

Повідомлення Tolstiy ) » 29.2.12 23:46

Краще підкажи, як оці "100кг" набрать. Тому що актуально :D

Тепер по темі. Щось нормальне підібрати - це просто п....єц, ненавиджу магазини і шмоттінг, фу плін, шоппінг 8) Зайопує по саме нємогу. Звиняйте, не втримався, наболіло. Доношую те, що було придбане в ті роки, коли нерви були менш розшатані :lol:

Коротше, рекомендації з особистого досвіду:
1. Джинси "Whitney". З кольорами хз, не придивлявся, зазвичай на "класику" цілюсь. Завоз нечастий, довго не залежуються, треба ловити момент. Розміри на бірках (і довжина, і пояс) відповідають реальності. Шиють в Турції. З того самого часу її полюбив )) Якість тканин і покрою - жодних нарікань, стараються як для білих людей :good: Шукати на речовому ринку "Петрівка", є кілька точок. Де ще можуть в Києві бути - не знаю, краще зразу туди. Ціни (з останнього, що запам"яталося) - від 60-70 у.о., тобто гуманні, дешевше точно не буде.

Все інше, що бачив-щупав (і "троєщіна", і "бренда") - чисто УГ, один хрєн преться з Китаю, тільки бірки різні. Раніше ще Colin's відповідав запитам, але як на мене - споганився :(

2. Костюми і брюки. ТМ "Alan Verman", шукати в...взагалі рекомендую магазини "Clan", продають правильні і хороші речі ділового стилю, хоча і давно там не був. В основному забігав до їхнього в ТРЦ «Городок», точно ще є пара-тройка в інших ТЦ. Виробництво - Польша, якість - на висоті. Ціни - важко сказати, не порівнював і іншими магами в цьому плані уже не користувався.
До речі, там же знайшов куртку, яка перший раз в житті ідеально на мене сіла. Хоч строга і під костюм - тягаю так, не можна ж на неї просто дивитися і радуватися, час використовувавти за призначенням )

3. Сорочки. Подобалися українського виробництва "Каштан", завжди попадали в розмір. Років 2-3 тому благополучно загнулися, шкода. Причин не знаю. Кажуть, що їхнє виробництво і традиції хтось унаслідував. Теж без подробиць. По іншим виробникам - для мене питання відкрите.

4. Светри. Завжди епопея. Болюча тема. Краще не нагадуйте :crazy: Хіба що підкажете самі...так щоб не на дуже товстих, хі *oops*

5. Куртки. Важке питання, повне компромісів, раніше зазвичай була "Columbia". Популяризувати зайве. Зараз цінами не дуже радують, знижок не помічав, буду щось думати.

От, що зміг - згадав. Шкарпетки і нижню білизну описувати - поки утримаюсь :mosking:

пс І скільки ця ваша швачка буде коштувати? :)

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 1.3.12 07:35

Краще підкажи, як оці "100кг" набрать. Тому що актуально :D
+1

пс І скільки ця ваша швачка буде коштувати? :)
краще ходити у коротких штанцях?
якось так...

Tolstiy )
* * *

Повідомлення Tolstiy ) » 1.3.12 09:31

краще ходити у коротких штанцях?
Зі штанцями якраз усе гаразд. Джинси і брюки вказаних марок нормально підбираються. Під мене, іншим не гарантую. А от далі... %)

До речі, колишня одногрупниця розповідала, що у неї хлопець з розміром лапи 47, коли знаходить у магазинах взуття на себе - згрібає все що бачить, на всяк випадок :mosking:

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 1.3.12 09:34

а у мене проблема якраз зі штанцями - 28 розмір при 183 росту...
якось так...

sad1121
* * *

Повідомлення sad1121 » 1.3.12 09:45

Краще підкажи, як оці "100кг" набрать. Тому що актуально
У мена обратная ситуация- склонность к полноте, удерживаю себя в рамках 98-102кг. В планах сбросить до 95.
А набрать килограммы можно с помощью граммотного посещения тренажерки и одновременного потребления увеличенной дозы белка и углеводов (в простонародье- гейнера), но повторюсь- ГРАММОТНОГО
По джинсам спасибо, прогуляюсь по петровке.

Grinya
сусанин из болота

Повідомлення Grinya » 1.3.12 18:16

RATIBOR
* * * *

Повідомлення RATIBOR » 1.3.12 19:36

Tolstiy ), коламбию по скидкам и балам иногда можно недорого купить в Спортмастере.

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 1.3.12 20:35

Tolstiy ), коламбию по скидкам и балам иногда можно недорого купить в Спортмастере.
ключевое слово - иногда!!!!!!!
якось так...

sad1121
* * *

Повідомлення sad1121 » 22.3.12 14:47

Тема завяла!
Заказал себе деловой плащик из мембранки по индивидуальному пошиву в http://www.roket.com.ua/, на следующей неделе заберу, посмотрим что получиться!
Нарыл сайтец http://www.gap.com, есть несколько брендов, любые удлиненные размеры, разные стили одежды (расчитано начиная от "покера" до "брутальщика"), цены радуют, а главное- Украина присутствует в списках "шипинга". С зарплаты хочу попробовать заказик сделать

Велослоник
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Велослоник » 26.3.12 09:44

в продолжение: джинсы Whitney, Prodidgy на петровке и троещине уже лет семь ношу только их. тк остальные если отшивают 35-36 длину, то она какая-то китайская, GAP отдал папе - 34 длина имеет inseams честных 84см что для человека ростом от 195 не приемлемо, ну разве что с короткими ногами, иногда можно встретить коламбию и ранглер в 36 длине, но они не везутся больше 42 объёма( мне мало)
по курткам и всякой верхней одежде - на ебее есть бренд OldNavy можно брать удлинённые размеры - соответствуют заявленным
деловые костюмы Nina O'Nil бутики в квадратах, это одесса, может даже и малая арнаутская, но у меня 4 костюма их и штук 12 рубашек, вроде ничё носятся и длина как положено.
смокинг и фрак надо только шить, есть закройщик, мудак редкостный и дорогой, шо леонид ильич, но сидит всё, как влитое, даже на нестандарте, то есть мне. могу дать телефон
Демократическое правление предполагает дискуссию, но эффективным оно может быть лишь в том случае, если вы способны заставить людей замолчать.(с) Клемент Эттли

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 228 гостей