П.С. Мой рост 201см, вес 100кг
Краще підкажи, як оці "100кг" набрать. Тому що актуально
Тепер по темі. Щось нормальне підібрати - це просто п....єц, ненавиджу магазини і шмоттінг, фу плін, шоппінг

Зайопує по саме нємогу. Звиняйте, не втримався, наболіло. Доношую те, що було придбане в ті роки, коли нерви були менш розшатані
Коротше, рекомендації з особистого досвіду:
1. Джинси "Whitney". З кольорами хз, не придивлявся, зазвичай на "класику" цілюсь. Завоз нечастий, довго не залежуються, треба ловити момент. Розміри на бірках (і довжина, і пояс) відповідають реальності. Шиють в Турції. З того самого часу її полюбив )) Якість тканин і покрою - жодних нарікань, стараються як для білих людей

Шукати на речовому ринку "Петрівка", є кілька точок. Де ще можуть в Києві бути - не знаю, краще зразу туди. Ціни (з останнього, що запам"яталося) - від 60-70 у.о., тобто гуманні, дешевше точно не буде.
Все інше, що бачив-щупав (і "троєщіна", і "бренда") - чисто УГ, один хрєн преться з Китаю, тільки бірки різні. Раніше ще Colin's відповідав запитам, але як на мене - споганився
2. Костюми і брюки. ТМ "Alan Verman", шукати в...взагалі рекомендую магазини "Clan", продають правильні і хороші речі ділового стилю, хоча і давно там не був. В основному забігав до їхнього в ТРЦ «Городок», точно ще є пара-тройка в інших ТЦ. Виробництво - Польша, якість - на висоті. Ціни - важко сказати, не порівнював і іншими магами в цьому плані уже не користувався.
До речі, там же знайшов куртку, яка перший раз в житті ідеально на мене сіла. Хоч строга і під костюм - тягаю так, не можна ж на неї просто дивитися і радуватися, час використовувавти за призначенням )
3. Сорочки. Подобалися українського виробництва "Каштан", завжди попадали в розмір. Років 2-3 тому благополучно загнулися, шкода. Причин не знаю. Кажуть, що їхнє виробництво і традиції хтось унаслідував. Теж без подробиць. По іншим виробникам - для мене питання відкрите.
4. Светри. Завжди епопея. Болюча тема. Краще не нагадуйте

Хіба що підкажете самі...так щоб не на дуже товстих, хі
5. Куртки. Важке питання, повне компромісів, раніше зазвичай була "Columbia". Популяризувати зайве. Зараз цінами не дуже радують, знижок не помічав, буду щось думати.
От, що зміг - згадав. Шкарпетки і нижню білизну описувати - поки утримаюсь
пс І скільки ця ваша швачка буде коштувати?