смысла в таймере нет, ставишь на ночь, утром выключаешь, вот и весь контроль времениНу не знаю. Есть купить йогуртницу с таймером которая будет вдумчиво к 07:00 готовить - то возможно толк есть,
а от тупых "термосов с подогревом", когда на ней только тумблер питания я бы порекомендовал воздержаться.
Потому что ставить будильник в телефоне с напоминалкой "вынуть йогурт" это маркетинговый перегиб.
Гори синим пламенем буржуйская причудадевайс для йогурта вполне заменяется
1) реле температуры одна штука произвадству уркреле 84грн
2) електрогрелка одна штука прозводства ЧИЖ 102грн
3) каструля любая одна штука.
че ей гореть то? в грелке встроенная защита на 50 градусах и термореле отключит при выставленой температуре.
1. для чого потрібний цей контроль (іншими словами індикація поточної температури, термометр)? на що вплине те що ти знатимеш що там зараз 41 градус, а 3 хвилини тому було 40? ти щось зможеш змінити?а вот так. мне известна только одна йогуртница с контролем. вива термомастер.
а остальные делают "на глазок". тоесть температуру не меряют.
а смысле в том что есть абночки и есть подогрев. оыбчно нет автовыключения но есть таймер пищащий(простоотдельный девайс вмонтирован в йогуртницу). иногда есть автоотключение и программа нагрева. но температуру все же не меряет.
Леся, так його кладуть для консистенції, щоб був однорідним, як це роблять додаючи його в фруктові пюре з дитячого харчування. чим той крахмал страшний такий чи шкідливий?в домашние йогурты не кладется крахмал как на фабриках
контроль нужен для выставления РАЗНОЙ температуры соответсвующей культуре йогурта.1. для чого потрібний цей контроль (іншими словами індикація поточної температури, термометр)? на що вплине те що ти знатимеш що там зараз 41 градус, а 3 хвилини тому було 40? ти щось зможеш змінити?а вот так. мне известна только одна йогуртница с контролем. вива термомастер.
а остальные делают "на глазок". тоесть температуру не меряют.
а смысле в том что есть абночки и есть подогрев. оыбчно нет автовыключения но есть таймер пищащий(простоотдельный девайс вмонтирован в йогуртницу). иногда есть автоотключение и программа нагрева. но температуру все же не меряет.
автовыключение не далают ибо это релешка 220вольт. которая ДОРОЖЕ. а просто будильник - это схема за 1 долар.2. що значить "роблять на глазок"? є термостат (грубо кажучи, датчик температури + реле) з виставленою на фабриці температурою яку воно повинно підтримувати. да, для кожної бактерії ідеальна температура для росту на фоні інших може бути +36, для якоїсь +42. але загалом пофіг, на фабриках виставляють якусь середню температуру, одну...
3. підозрюю, що автовимикання не роблять бо в ньому немає потреби. все рівно після закінчення треба покласти продукт в холодильник, тому ти і так підійдеш до йогуртниці, от і вимкнеш сам.
Ну тіпа ж у йогурта одна суміш культур, під 40 градусів, от і не роблять видно інші температури. Кефірниць я поки не бачивконтроль нужен для выставления РАЗНОЙ температуры соответсвующей культуре йогурта.
Ну для йогурта (сквашування болгарською паличкою) температура одна. А так, для інших кисломолочних продуктів які сквашуються іншими штамами - інша, типу кефірна паличка здається при трохи нижчій...типа вы не правы. есть 3 основные температуры.
Не хочеться холіварчику, але що в твоєму розумінні "нормальний йогурт"? Що є в єгипетських чого немає в наших?вкус у них ен одинаковый. у нас в продаже нет вобоще номральных йогуртов. это надо попробыват.вот в Египте есть например.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 41 гість