Тут викладено чорновик першого етапу Бревету 1200К -"Українські Карпати 2009"
Here's the 1st stage of Brevet 1200K "Ukrainian Carpathians-2009", map draft presented
Randonneurs Ukraine by Serhiy Popoff
туда і обратно це прикольно , і перевалів достатньо, просто шик. хочю хочю . ( от тіки нелюблю повертатись по тій самі дорозі шось моя природа проти таких тренувань і часто тренуюсь їдучи по кругу). саме так працює мій мозг при складанні якогось маршруту . думаю шо це замітно.Тут викладено чорновик першого етапу Бревету 1200К -"Українські Карпати 2009"
Randonneurs Ukraine by Serhiy Popoff
Бревет тепер несе назву "Карпати-Поділля - 2009". Змушений був це зробити, бо виїхав за зону Українских Карпат.Петя, ......Фінальну карту згаданого кільця скоро викладу.
Кроме всего прочего снаряжения необходимо обязательно иметь паспорт для прохождения пограничных постов на дорогахПетя, тут наведений перший етап Бревету. Буде другий і третій по ~400 км. Рух бревету буде здійнюватись в одному напрямку, по великому кільцю. Ніяких реверсів. Маршрут розроблений по територіях Чернівецької, Тернопольської та Львівської областей. Фінальну карту згаданого кільця скоро викладу.
Повернутись до “Герої асфальту”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей