Шоссейник

Все починалося з шосе. Про це ніхто не повинен забути.
Tibor
Аксакал
Аксакал
Re: Шоссейник

Повідомлення Tibor » 10.6.09 09:33

заплесневелая схема Win-Win
Стратегия Вин-Вин подразумевает выигрыш обеих сторон, но описаное тобой - стратегия Вин-Лост :gerl:
Смотря что подразумевать под Вин. Для Финта тоже был бы выигрыш, но в другом ;)
Не бывает двух победителей на футбольном поле. Кто-то побеждает в футбол, а кто-то доказывает, что он "сильный пацан" ;)

Fint
* * * * *
Стать:чол

Повідомлення Fint » 10.6.09 09:58

Не варто думкою багатіти :) Хтось всерйоз думав що я платитиму гроші секунданту, будь-якому?
Тріза дуже поважаю, але на цьому форумі за участь у покатушках грощі не платять.
Я сам за гроші напевно і з дивана б не піднявся. Не у грошах щастя. Всіх все одно не заробиш. :)
Нехай щастить! (читати правильно)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 10.6.09 10:01

Не варто думкою багатіти :) Хтось всерйоз думав що я платитиму гроші секунданту, будь-якому?
Тріза дуже поважаю, але на цьому форумі за участь у покатушках грощі не платять.
Я сам за гроші напевно і з дивана б не піднявся. Не у грошах щастя. Всіх все одно не заробиш. :)
И этим ты сильно всех расстоил. Ага.
По-моему наоборот повеселил, в т.ч. и меня ;)

Но если бы и заплатил, я бы не расстоился. Я выигрывал при любом раскладе. Ведь ты сам выдумал такие забавные условия ;)

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 10.6.09 10:08

Максимум ти міг виграти пляшку пива, якби доїхав швидше. А це ще не факт, і з шосе ти з"їхав. :)
Успіхів на грунтах. А я перемикаюсь на роботу.

Ckopik

Повідомлення Ckopik » 10.6.09 10:11

А це ще не факт, і з шосе ти з"їхав. :)
Такое - это как секс без оргазма... :(

Финт, или жестко настаивай на своей позиции и требуй, или вообще не поднимай вопрос :gerl:

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 10.6.09 10:19

Скорик, при всій повазі, звиняй! Перегоріло.
Та й їхати хочеться в компаніх, або змагаючись з людьми які настроєні аналогічно, а не з тими хто хоче якось змахлювати, погигикати та "зрубити бабло". :)
Але якщо "прогресивна громадськість" жорстко вимагає і підніме Тібора на дербі по шосе - то я готовий.
Навіть за будь-якої погоди, романтик я, блін, дурі вистачає, горілки можна не пити :)
Вік: "Психологический: 55-52=3" (с) - такі речі омолоджують :)
Хто доживе до мого паспортного віку - зможе перевірити на собі :)
(а от за гроші таке не купується :) ) (і дались же ті гроші деяким, аж смішно :) )

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 10.6.09 10:45

Скорик, при всій повазі, звиняй! Перегоріло.
Та й їхати хочеться в компаніх, або змагаючись з людьми які настроєні аналогічно, а не з тими хто хоче якось змахлювати, погигикати та "зрубити бабло".
Welcome to the real world (c)
Але якщо "прогресивна громадськість" жорстко вимагає і підніме Тібора на дербі по шосе - то я готовий.
Навіть за будь-якої погоди, романтик я, блін, дурі вистачає, горілки можна не пити :)
Перегоришь быстро, начнешь сублемировать и превратишься в Тигора ;)
Вік: "Психологический: 55-52=3" (с) - такі речі омолоджують :)
Хто доживе до мого паспортного віку - зможе перевірити на собі :)
До старческого маразма? Пардон за мой французкий, ничего личного :)
(а от за гроші таке не купується :) ) (і дались же ті гроші деяким, аж смішно :) )
Знаешь, кто-то еще кушать любит. И расходники денег стоят. И билеты. И за хату платить надо ежемесячно.
Не поверишь! Все остальное тоже стоит денег! :molba:

Sergio
* * * * *

Повідомлення Sergio » 10.6.09 12:54

А чем отличается "дебилизм в виде шоссе в Одессу" от такого же, только еще дебильнее по грунту? ;)
Тем, что первое ты уже сделал, а второе тебе только предстоит:))

ЗЫ: Ай, забафная дискуссия:)))
матрасничество как ступень эволюции (stage 3)

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 10.6.09 13:20

2Tibor:
Ніколи не жив із-за грошей, мабуть тому й вірші пишуться і брати наші меньші (собаки та кішки) ставляться довірливо, та й не тільки вони.
На життя, житло і їжу та й усі потреби грошей вистачає, навіть синам можу при потребі підкинути.
(хоча вони білше мого заробляють, точними цифрами не цікавлюсь).
"Перетворюсь на Тігора"(с) - ти мені лестиш, куди мені "з суконним рилом у калашний ряд".
Але все одно приємно, бодай напрямок руху правильний.
До речи, про вік, Тігор дав дезу, я сів на вел у 51 (майже). Ну а про маразм...
Розуміоєш, Тібор, можна без маразма бути і в 100 років, а можна стати маразматиком у 16.
Давай прикинемо на наших власних шкурах, кожен на своїй.
Шоссейник Триза я тоже попробую, но ездить не буду, ибо поясницу я уже хардтейлом убил. Аминь.
О губительном влиянии вибраций на организм мы можем посморить, но мы не доктора. Я знаю одно - у меня кисти умирают а в свое время был очень дохлым позвоночный диск. Так и до артрита, а затем и до артроза недалеко. Я честно комбинировал 50/50 весь сезон подвес и ХТ и я знаю о чем говорю. Причина проблем поясницы именно ХТ на грунте.
.....
Тебя поздно чему-либо учить.
Я ще вчусь у тих у кого варто вчитись. Наприклад у Тігора. :)
А чи вчишся ти??? Чи можеш іще вчитись? :(
Твій вчитель Тріз сів на шосер, Петренко з успіхом перемагає в КК на хардтейлі (хоча міг би і на "сосисці", але він знає на чому правильно їздити).
Я оце на вихідних зганяв з Марком на 300 км з поламаною рукою і одужання пришвидшилось.
Такий ефект використовую не вперше, тконини швидше регенеруються.
От тільки маленький секрет - правильна посадка. Дуже чуйно, душевно треба ставитись до власних рук і п'ятої точки. Коли з перебитими руками стрибаеш на шосері з бордюра чи на бордюр - доволі тонка робота. :)
Можна, звичайно, подивитись як Петренко їздить, повчитись у Тігора на велосипеді сидіти...
Ну ти ж Тігора тільки кусаєш та опльовуєш :(
Звичайно, не вміючи правильно сидіти, проїздити стільки й по таким говнам, що аж здоров"я вгробити - це велика сила волі і не привід для кепкування. Ти достатньо відомий велотурист.
Але ж на цей форум приходять люди явно вчитись їздити.
І навіть така, не дуже розумна людина, як я може ой як багато навчитись. ("Вчитись, вчитись і ще раз вчитись" (с) )
Ну а ти???
У мене всі травми заживають пришвидшеними темпами - бо вчусь, а ти тільки констатуєш про своє загублене здоров'я. То хто ж з нас правий, і як там щодо маразму?
А тепер глянемо з іншого боку, про ставлення до людей.
До того ж Тігора народ ломиться, навіть на нереальну, з точки зору багатьох, покатушку "Київ-Одеса-Київ" йому достатньо свиснути за 5 (здається) днів - і піднімаються бійці, і навіть "хворі, кволі та похилі"(це я про себе :) ). І такий отримують майстер-клас, що дах зриває і кайф вставляє від прогулянки. Уже ж Тріз би на фуфло і не смикнувся.
А ти про свої покатушки викладаєш за три місяці і в підсумку їздиш соло. :(
Це така оцінка від людей. Будь простіше, чемніше і привітніше - і народ до тебе потягнеться.
А демонструвати таланти переговорника-шулера - дурна і невдячна справа.
Когось ти надуриш, переламаєш, але ауру це не покращує, а здоров'я погіршує.
Має місце ось такий от зв'язок. :(
Тому прийми мої співчуття :( , і все ж таки успіхів тобі в роботі над собою, поїздках по грунтам та поліпшенні ставлення до людей. А шосе, воно дійсно, більш соціальна штука ніж грунти.
З більш доброзичливим ставленням до людей тобі і на шосе буде гарно.
А якщо правильно сидіти на шосері - то ти про усі свої болячки забудеш раз і назавжди :)

gylka

Повідомлення gylka » 10.6.09 13:32

тібор, я тебе прошу - не відповідай... бо знову почнеться цей долбаний триндьож "з пустого в порожнє"...

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 10.6.09 13:39

тібор, я тебе прошу - не відповідай... бо знову почнеться цей долбаний триндьож "з пустого в порожнє"...
Ок. Каждый ссыт со своей колокольни, я уже ;)
З.Ы. Ответил ему в личку, развернуто и структурировано. Продолжу балаган там.

AVL
* * * * *

Повідомлення AVL » 10.6.09 17:20

Ой, как у вас тут интересно бывает :o
А как всё начиналось миленько - человек выбирал велосипед :gerl:

И как всё скверно закончилось(С) "Волга-Волга"

И что характерно - никто никуда не поехал видимо, и модератор, который обещает потереть все на каждой странице, так ничего и не потер. :anti:
Mountainbiking gives me the best friends in the world! :D

M i k
* * * *

Повідомлення M i k » 11.6.09 08:29

И что характерно - никто никуда не поехал видимо, и модератор, который обещает потереть все на каждой странице, так ничего и не потер. :anti:

А я бы и не тер - пусть лет через 5 почитают свою хрень - мож стыдно станет.
Do or Do Not! There is no try!

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 11.6.09 08:35

А я бы и не тер - пусть лет через 5 почитают свою хрень - мож стыдно станет.
Ыыыыы.
Ты про меня что-ли? Финт может и поумнеет (бред пишет как на форуме, так и в личке, но даже в личке он аргументов тупо не слышит, общаться с ним как со стенкой, послал нахрен и забил). Мне стыдиться нечего, я "тягаться как пацан" не собирался. Я не идиот ;)

eugenethug
*

Повідомлення eugenethug » 11.6.09 08:44

подскажите, будет ли нормально работать связка:
ручки campagnolo mirage 10 s система shimano sora octalink 8s и кассета shimano 105 10s!!!

Ckopik

Повідомлення Ckopik » 11.6.09 08:45

А якщо правильно сидіти на шосері - то ти про усі свої болячки забудеш раз і назавжди :)
:duma:
Я не идиот ;)
Судя по форумному амплуа, с этим однозначно согласиться сложно ;-)
ручки campagnolo mirage 10 s система shimano sora octalink 8s и кассета shimano 105 10s!!!
10s цепь на 8s звезды - неа, не прокатит :D

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 11.6.09 09:41

Твій вчитель Тріз сів на шосер, Петренко з успіхом перемагає в КК на хардтейлі (хоча міг би і на "сосисці", але він знає на чому правильно їздити).
Петренко ездит на том, что дали , не переключает передач и берет мощнейшей физухой.

вот ты сколько гонок КК проехал, что с таким умным видом размышляешь о том, что подвес для КК хуже хардтейла? ;-)

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.6.09 09:47

я "тягаться как пацан" не собирался. Я не идиот ;)
А я двічи ідіот, кожного робочого дня :)
Вранці на роботу - стартовий ривок. (усугубляю ідіотизм купанням в Дніпрі).
Ввечері з роботи - навпіл з закаткою. Дурням і ідіотам таки жити веселіше. :) :anti:
А бути розумним, без велосипеда - ну вже зовсім паскудно. :(
Хто дотягне до мого віку (вибачайте за нескромність), можливо мене зрозуміє.
Мені у ваші роки взагалі не до велосипеда було, а тим більше шосера - часу не було. Хоча і мріяв.
А тут допався, як дурний до мила. Не судіть строго старенького маразматика :)

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.6.09 09:50

З "беззахисними малолітками" (с) Тібор взагалі не сперечаюсь. Нехай їх мами виховують.

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 11.6.09 09:54

З "беззахисними малолітками" (с) Тібор взагалі не сперечаюсь. Нехай їх мами виховують.
А ты не "сперечайся", лучше педали крути, чтобы "мальчики" на БМХ-ах и МТБ на следующей сотке вперед не уезжали ;)
Хто дотягне до мого віку (вибачайте за нескромність), можливо мене зрозуміє.
Мені у ваші роки взагалі не до велосипеда було, а тим більше шосера - часу не було. Хоча і мріяв.
А тут допався, як дурний до мила. Не судіть строго старенького маразматика
Пиши лучше стихи...

Goth13
* * *

Повідомлення Goth13 » 11.6.09 09:59

лучше педали крути, чтобы "мальчики" на БМХ-ах и МТБ на следующей сотке вперед не уезжали ;)[/quote]
Вот тока не надо снова о "мальчиках на BMX-ах". Тоже самое что и про "Петренко на хардтейле".
Мож и ему подсунуть BMX с правильной касетой, раз уж он не переключается вовсе.
* In the darkness of the world, everyone has no other choice than to be his own light! [ ~ Gotamo Siddharto]

Ckopik

Повідомлення Ckopik » 11.6.09 10:06

вот ты сколько гонок КК проехал, что с таким умным видом размышляешь о том, что подвес для КК хуже хардтейла? ;-)
А ты?
3 - 4? :lol:

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 11.6.09 10:08

Вот тока не надо снова о "мальчиках на BMX-ах". Тоже самое что и про "Петренко на хардтейле".
Мож и ему подсунуть BMX с правильной касетой, раз уж он не переключается вовсе.
это я к тому, что в случае Петренко, он выигрывает скорее за счет мощнейшей физухи и далеко не факт, что если пересадить его на нормальный подвес типа эпика или спарка, то он будет ехать хуже.
И на сотке Дорик на обычном МТБ без всяких извратов типа лежаков, даже без рожек рна руле, без больших звезд 53T на МТБ-шной системе приехал быстрее тигоровской группы и тоже за счет физухи, но это ж не значит, что хардтейл - идеальный снаряд для шоссейных гонок

vile.gnus

Повідомлення vile.gnus » 11.6.09 10:13

А ты?
3 - 4? :lol:
Ну почти угадал, в этом сезоне 4 и в прошлом парочку, в этом сезоне нагоняюсь еще ;)
Я проехал недостаточно, чтобы точно сказать, что для меня лучше ХТ или FS, я до сих пор сомневаюсь ;). Финт же не проехал вообще ни одной, но твердо уверен, что ХТ лучше и полезнее подвеса :molba:

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 11.6.09 10:28

но твердо уверен, что ХТ лучше и полезнее подвеса :molba:
Юра, проблема глубже. Он верит во все, что говорит сам.
Кто больше знает — мудрец или глупец? Конечно, — глупец: мудрец во всем сомневается, а глупец — нет. (с)

Повернутись до “Герої асфальту”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість