Слишком резко дергали камерой, бедняжке не хватало времени на стабилизациюА что, Sony так хреново снимает в движении или это у оператора в глазах двоилось?[/color]
Невже ніхто не вів зйомку нормальної якості деяких епізодів? Адже було з чого знімати: технічки, 3 автобуси. А ще дуже хотілося б поглянути на загальний похід по пр.ПеремогиВот маленькое видео, качество не ахти
http://protivogaz.org.ua/download/1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Загальный похид по пр. Победы напоминал траурную процессию в колоне по трое и скоростью 20 км/ч,Невже ніхто не вів зйомку нормальної якості деяких епізодів? Адже було з чого знімати: технічки, 3 автобуси. А ще дуже хотілося б поглянути на загальний похід по пр.Перемоги
За час цього походу (це справді був похід, а не пробіг чи проїзд) я психологічно втомився більше, ніж за будь-який з етапів, маючи велику честь їхати з шановним товаристом з міста-героя Одеси :smt021 Отак о!Загальный похид по пр. Победы напоминал траурную процессию в колоне по трое и скоростью 20 км/ч,Невже ніхто не вів зйомку нормальної якості деяких епізодів? Адже було з чого знімати: технічки, 3 автобуси. А ще дуже хотілося б поглянути на загальний похід по пр.Перемоги
что-то на манер B2W. Ничего интересного, приехали только из уважения к организаторам...![]()
Мало того, что еле ехали, так еще и холодно было. И сбоку ехaла машина, из которой орали под руку, что не так едеш, прижмись вправо! А куда вправо, когда там и так четверо или пятеро едут?За час цього походу (це справді був похід, а не пробіг чи проїзд) я психологічно втомився більше, ніж за будь-який з етапів, маючи велику честь їхати з шановним товаристом з міста-героя Одеси :smt021 Отак о!Загальный похид по пр. Победы напоминал траурную процессию в колоне по трое и скоростью 20 км/ч,Невже ніхто не вів зйомку нормальної якості деяких епізодів? Адже було з чого знімати: технічки, 3 автобуси. А ще дуже хотілося б поглянути на загальний похід по пр.Перемоги
что-то на манер B2W. Ничего интересного, приехали только из уважения к организаторам...![]()
Та нормально ми їхали, достатньо щоб зігрітись. Чи вам мало було гонок із самого Криму?Мало того, что еле ехали, так ещеи холодно было.
Не наганялись!!! А-а-а-а!!! І навряд чи коли-небудь наганяємось #volna2вам мало було гонок із самого Криму?Мало того, что еле ехали, так ещеи холодно было.Не наганялись?
TIGOR писал(а):
А что, Sony так хреново снимает в движении или это у оператора в глазах двоилось?
Дякую-дякую-дякую за вашу присутність у м. Києві. Я розумію що ви мали повне право, а найголовніше - можливість не їхати на Майдан, і що на моє прохання ви приїхали. Я дякую вам усім. Для мене це було дуже важливо.TIGOR 22.9.08 12:28
Загальный похид по пр. Победы напоминал траурную процессию в колоне по трое и скоростью 20 км/ч,
что-то на манер B2W. Ничего интересного, приехали только из уважения к организаторам...
В данном случае, символ % читается как процентное отношение высоты к длине, а не как градусы.10см на 1м. кажется так
Повернутись до “Герої асфальту”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей