Щось таке є, буду розбиратись.
А от з рицарством (пишу прозою, бо у Скрю йаду не вистачить, та й дорогий він до холєри - візьміть хоч би абсент

), тут є дуже гарні перспективи.
Скрю, я Національних Бобруйських Університетів не кінчав

, тому не лай за неосвіченість, але на рівні асоціацій - така крута зв'язка виходить.
Рицарі - форма звернення до рицаря - Сер - Англія - англійський чай - чайна церемонія - чайна церемонія з гейшами

.
Тігор, ти уявляєш, гейши

на Дніпровських кручах.
Стоп!!! Я зрозумів про що багато хто зразу

(тварюки з відомого куточка

)
Пояснюю, гейши

- це навіть не гетери. і вже зовсім не путани.
(вивчить напам'ять ці слова і те що між ними є глибока різниця).
Це настільки виховані представниці прекрасної статі

, що вони радіють усьому в житті (зранку до вечора)

(або ж як кажемо ми, комп'ютерники - 24 години на добу, 7 днів на тиждень, .....).
Тому то американці, після 2-ї світової і вивозили гейш у штати, попередньо одружуючись на них. Отож
Так от, гейши на Кручах (нехай сер Скрю не триндить що це неможливо - організуєм, нам усе по плечу, а не по (нижче пояса)

).
Сер Тігор, Ви, як відомий фахівець, повинні написати трактат "Стисла інструкція для гейш по підтиканню кімоно при посадці на шосейник".
Ми будемо їздити пелотоном на чайну церемонію.
Так і назвемо - чайний пелотон. Блін буду, увійде термін в історію, так як чайні кліпери (ми теж будем швидко їздити на чайну церемонію).
А вертушка з гейшами - ну це вже вобше.
Тігор, попадемо в книгу рекордів Гінеса, народ з Тур де Франс буде до тебе проситися, включи нас Тігор до складу Чайного Пелотону.
Тут можна звичайно організувати з ними братання (з обміном велосипедів, їхніх на наші

), ну це вже на розсуд організатора ДК. Ото таке, перепочину, допишу, бо ж думка працює......