Может кто знает где заказать остекление балкона (лучше аллюминий) с раздвижными створками? Классическим створкам мешают бельевые верёвки и моя лайба.
Я намучався з пошуком фірми, яка б за реальну ціну зробила мені потрібну на балкон конструкцію.
По-перше, мені потрібні були "теплі" розсувні вікна. Ринок по таких варіантах у нас катастрофічно нерозвинений.
Восновному пропонуються "холодні" розсувні вікна "на щітках"
По-друге, якісна міцна фурнітура для таких вікон у нас дуже дорого коштує, знову ж таки через те, що продаються такі продукти у нас поки що одиницями. Я заплатив за вікно з однією розсувною секцією 760$. В стандартному поворотно-відкидному варіанті таке вікно обходиться в приблизно 460$. Тобто +300$ за фурнітуру. І це ще вийшов найдешевший варіант. Різні інші фірми гнули за аналогічну конструкцію до 1400$!
Читай цю тему
http://forum.okna.com.ua/viewtopic.php? ... sc&start=0
п.с. Вікно у мене уже успішно стоїть на балконі, який став продовженням кухні - підійшло все ідеально

.
Тільки якщо вікно буде до самої стелі, то ручку варто замовляти не на стандартному рівні 1\2, а на 1\3. інакше буде незручно тягнутись до неї.