а поклонник у меня один ето Стив Пит
Ага, тока та двухкоронка для кросскантри всего то и рассыпется на молекулы от одного жёстого пробоя. Камнями не бросать, патамуша так оно и есть.Да кстати, чуть не забыл, могу предложить свою 2х коронку за 250 с набором комплектухи на ЛЮБОЙ ремнт, и вес всего 1.9 кг при 170мм ходу
поздоровляюну короче я на все забил:) и купил перебраную рок шокс Боксер:) можете меня поздравлять:)
значит МТБр не является авторитетным изданием, ибо до сегоднешнего дня (а ездит она уже 05года) с ней не НИКАКИХ проблем.Ага, тока та двухкоронка для кросскантри всего то и рассыпется на молекулы от одного жёстого пробоя. Камнями не бросать, патамуша так оно и есть.
ЗЫ
Это я МТБРа перечитал
И нифига такого тама нет, разбирается и собирается в домашних условиях без каких либо проблем, вот
так ти тепер буржуй, на боксері катєсся
ПС. щодо ремонту боксеру, скжау таку річ. на скікльки мені відомо в Києві його розібрати а потім нормально зібрати не реально....
знайомі мені казали, що в боксері якась фігня, котру треба заприсовувати при зборці, і для цього потрібен спеціальний інструмент, якого в києві нема...
а якщо його перебрати руками, то потім вона вже не працює так, як працювала
може хтось шось з цього приводу знає?
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість