ГЫ прикольный вопросИ ещё один вопрос (возможно звучащий глупо) - ЭТО ЧТО ВООБЩЕ? Я так и не понял где такое применять
а поклонник у меня один ето Стив Пит
Про якість робіт скажу наступне: такі "штучьки" вже тестує людей так 10, зокрема і дописусувач протягом пів року. На фото вже друге покоління. Переше мало трохи недосконалостей. "Бумеранг" був з надто тонкої сталі і тому мав властивіть згинатися, внаслідок чого інколи відбувалось зіскакування ланцюга. Ще однією недосконалістю було те,що не було "місяців", які грають важливу роль.Название хвирмы впечатляетПроизводственные работы ведутся соответственно?
А как заказать, я хочу...ОЧЕНЬВиконаю попередні замовлення, тоді і поговоримо про наступні. Потужності фірми покищо маленькі, тому думаю десь в середині січня обговоримо.
А покищо чекаємо відгуків нових власників
а поклонник у меня один ето Стив Пит
та я і не збираюся, я не бачу пробелми, прсото мені люди казали, мол фігово, цікаво чути думкиНе ну цепь канешна буит изнашиватся быстрее, НО это не главное, главное... какой будет шум по сравнению с пластиковыми роликами, вот вопрос![]()
ЗЫ
Хотя делают же металлические ролики для переклюков...
ЗЗЫ
Изолента в таких условиях очень быстро пойдёт по женскому половому органу, так, что на неё сильно не расчитывай
-Цепь быстрее не износилась у меня.Не ну цепь канешна буит изнашиватся быстрее, НО это не главное, главное... какой будет шум по сравнению с пластиковыми роликами, вот вопрос![]()
ЗЫ
Хотя делают же металлические ролики для переклюков...
ЗЗЫ
Изолента в таких условиях очень быстро пойдёт по женскому половому органу, так, что на неё сильно не расчитывай
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей