охорона

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
Cannibal_KOR
* * * *
Стать:чол
охорона

Повідомлення Cannibal_KOR » 9.2.04 18:14

сьогодні була така справа... короче каталися ми по ВДНХ, як завжди... ну так стрбили зі схіць біля павільйонів... ну потім приїхала машина охорони... (ми до цього звикли, вони приїжджають, кажуть мол злазьте звідти.... ) але цього разу все було цікавіше трохи....
короче вилазать два дібіли з машина, починають валати. мов на нас йдуть скарги, при тому що заїхали на ВДНХ 10 хвилин тому, і в павільйоні іблизького нікого не було видно... але це вже не головне....
ну ми дропнули, почали їхати спокійно... ті мудили поруч їдуть, вилазить з вікна один з тих жлобів, каже, мол, ви не катайтеся біля павільйонів... ,
ну добре.. але потім воила раптом газує, і різко завертає кермо ліворуч, тиобто до нас... і валає там "щоб не п****ли", це при тому що ніхто з нас ніхто, нічого не казав....
ну ми думаємо, зараз поїдуть ті дібіли, а ми пострибаємо на більш далеких корпусах... почианємо повернтати (ті дауни весь час їдуть за нами) так от коли починається маневр повороту, ота купа лайна нас так весело підрізає, і відрзає дорогу далі.... звичайно було б не дуже важко пизд*нути по машині а потімі з'*батися... але таке місце "покатушок" втрачати дуже не хотілося....

ось такі от справи...

а питання таке, чи є сенс кудись йти скаржитися, адже це пряме порушення прав людини, при тому, що там немає знаку "в'їзд на велосипеді заборонено", і заїджали ми туди не черз "дірку" а через "головний" вхід...
і хто має право нас гнати звідти. алдже м не псуємо майна...
цікаво почути відгуки

П.С я звичайно не виключаю можливість того, що ми були не праві... але ж так наїжджати не можна...

МЕДЕРАТОРАМ: не кидайте цю тему у "бовтушку", бо навряд "матрасники" мають такого роду проблеми....

Гість

Повідомлення Гість » 9.2.04 18:30

Все зафисит от того муниципальное предприятие организовало ВДНХ и кто сейчас владелец - при въезде должены висеть правила т.к. выставка это общественное место, но это все мелочи к которым можно просто прикопацца, везде прописано, что велосепидисты должны передвигацца по специальным велосипедным дорожкам (где они можете меня не спрашивать самому интересно) или по достижении 16 лет по дорогам с соблюдением всех ПДД из этого следует, что даже передвижение по тротуарам является нарушением...

Гість

Повідомлення Гість » 9.2.04 18:32

но они то могут этого и незнать 8))

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 9.2.04 18:56

от-от....
а знаків, то немає (я маю на увазі тих, котрі забаороняли б їздити там на велосипедах)

а щодо "общественного" (як українською перекладається згадати не можу) а Майдан Незележності то не таке місце??? а я там вчора був... і стрибав, і багато стрибав, і по декіолька разів на тому й самому місці стрибав... і біля міліціонерів не раз проїжджав... і нічого...

а взааглі то на яких підставах мене мають гнати звідти, адже я нічого там не руйную... краще б вони різну шваль ловили, а не порядних велосипедистів...

Fzzl
Дядя Хрюша

Повідомлення Fzzl » 9.2.04 19:53

А что еще патрульным делать? Скучно ведь ребятам.

У меня недавно аналогичный был случай. Сидел на вокзале, ждал друга, который звонил по телефону. Подходит троица товарищей в форме (лица блещут интеллектом) и один из них - по-видимому, главный - и спрашивает (ВНИМАНИЕ!):

- С какой целью сидите?
What kind of fool am I?

Screamer
* * *

Повідомлення Screamer » 9.2.04 20:31

Вот Пиииии! У нас тоже почти все спуски к морю заборами перекрывают (крутые катеджи строят)

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 9.2.04 20:38

от поясніть пілз, недалекому, нащо таке робити??? адже ніхто з нас ніочго поганого не зробив тому ВДНХ... а отак пизд*ть...
завтра сто відсотків туди поїдесо... і хай ще щшось скажуть....

і ще забув сказати, що вони погрожували нам... соь такі от пироги....
невже це так цікаво, ходити і чіплятися до людей???

Гість

Повідомлення Гість » 9.2.04 20:38

вряд лиэто можно побороть... трабла эта имеет социальные корни. даже если вы в след. раз возьмете писалку, а кто-то будет снимать издаля, вы наберете кучу компромата и бла-бла-бла.. ну надерете вы задничу конкретным людям, то никто не даст гарантии, что это будет уже все... победа :( будут другие... ктоме того, вам же геморрой на задницы обязательно прибудет, пока вы будете "бороться за правду"... и опять же, у этих лохов обязательно найдуться друзья, которые вернут вам должок... а если бойцов попрут из охраны - то и они сами буду в доле ;)

честно говоря... вряд ли кто скажет вам рецепт, меня пока тьфу-тьфу не трогали :)... но во всех моих эпизодах жизни, когда в них участвовали члены всяких там органов я предлагал им писать протоколы... подавать в суд.. не спорил... не ругался... почему-то ниразу никто не написал протокол :) не знаю почему...

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 9.2.04 21:05

та я навіть і думати не збирався брати потаємного оператора...
тільки людині проблеми знаходити... адже якщо його помітять, то споійно піти не дадуть... а це будуть проблеми не маленькі....

Mut
* *

Повідомлення Mut » 9.2.04 21:18

У меня тоже такой трабл случился, ппс конкретно наезжали и даже угрожали надавать дубиной по КАСКЕ!

Леха

Повідомлення Леха » 9.2.04 21:38

да, каска - это для гопов святое - как же по ней не ударить? проверка боем типа... :(
Дует? Do it!

Че
* * *

Повідомлення Че » 9.2.04 21:44

Вот Пиииии! У нас тоже почти все спуски к морю заборами перекрывают (крутые катеджи строят)
У тебя в городе возле церки дом себе Хотлубей постоил :)
А ты говоришь заборы :)
Patria o Muerte !

Screamer
* * *

Повідомлення Screamer » 9.2.04 22:02

to CHE: А ты откуда знаеш, наш клуб возле той церкви

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 9.2.04 22:15

На нас менти гавкали за те що ми їздимо по газонам (хоч це був кінець осені, і тої трави давно не було)
Але що ви хочете від нашої країни і міліції.....

Tomahawk
* * * *

Повідомлення Tomahawk » 9.2.04 22:22

У меня тоже был случай.
Часто катаясь по Троещине в поисках прикольных "тем" я проезжал мимо нашей районной рады, что на проспекте Маяковского. И всё меня тянуло спрыгнуть с одного красивого парапетика на её фронтальной стороне. И вот в одно воскресенье я всё-таки дропанул там.
Короче стоим мы там и рассматриваем видео. И тут выходит охранник и идёт к нам. Подошёл и говорит, что тут мол по газонам ходить нельзя и всё такое. Кончил он фразой что в следующий раз мне мой шлем не поможет. :)
Интересно, а что бы он сказал будь я в фуле? :D

Короче я считаю что с охраной надо построже. Ну в смысле не лезть к ним, но и не позволять им унижать себя. В моей ситуации я был не прав (скорее всего) но вот насчёт ВДНХ - а может надо быть внимательнее и избегать новых встреч с ними? Можно ведь на байке запросто от них смотаться.

зы. А там всегда на байке свободно впускают?

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 9.2.04 22:55

ребятки самый лучший способ сделать бумагу от гор администрации мол ыв состоите в клубе и все такое и вам разрешенно использовать для тренировок парки идругие постройки если это не портит имущество! чем умнее и длиннее будет бумага и немного затертее вид тем меньше вероятность что ее признают недействительной! главное дать зацепку типа !порчи имущества" обычно пытаются зацепиться за это но отмазаться легко если действительно не ломаете чось.
большенство лохов при исполнении не знают как должна выглядеть такого рода бумага так что хватит хорошего принтера а копию печати гор админ можно скопировать у любого киоскера!

Че
* * *

Повідомлення Че » 9.2.04 22:57

to CHE: А ты откуда знаеш, наш клуб возле той церкви
спиным мозгом чувствую :D
Patria o Muerte !

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 9.2.04 23:43

ну по гащонам їздити не треба, адже це ї псування майна... так шо тут деякі люди не праві... а от
з "тумбочок" стрибати, то спрвав "честі" адже нічого не псується...

а щодо "бумаги" то це дуже ризикована річ, адже якщо прричепиться, то почне розглядати вчяке таке.. а потім якщо щшось роздується, то підробка документів..
дуже ризиковано... якби таку "бумажку" справжню взяти .. ото класно було....

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 9.2.04 23:53

і ще такий прикол був...
коротче йшов я через дорогу, і "випадково" пеерфшов у місці не призначеномоу для цього... ну а там, як мені не пощастило, стояв міліціонер... ну він таки й задоволений, мол валяй сюди придурок патлатий, зараз вигрібеш в мене...
ну короче каже так і так... мол...
потім каже, посвідчення особи пред'явіть, з такоюю пикою, мол зараз я тебе тут потримаю з годинку.. . навчишся в мене переходити... але так сталося, що в мене було свідоцтво про народження... якби ви бачили його пику.... ;)
це оффтоп, але прикольна історія....

доречі на мене охоронуу викликали вже вдруге... перший раз я їх не помітив, крутив гальма... нікого не счпав, і до мене підвалили два таких здоровенних... я думав все... зараз почки відвб'ють і відпустьтять, так шо ви думаєте, віни підйшли і ДУЖе культк\урн опопросили мене не стриьати біля навчального корпусу, бо охоронник нервує... я мало не спав....
от після таких охоронників, я й справді поїхав, і знайшов собі інший дроп....
так що не всі вони такі..
2 Tomahawk
уникати їх не можна... хіба що втікати... але це також не перспектива... адже так ганяти не наганятися...

Dmitrov
* * * *

Повідомлення Dmitrov » 10.2.04 09:30

на меня как-то наехал мент жирный, а за ним хло строем ещё штук 40 :) я недолго думая оттуда с%ебался, хоть он и кричал, мол стой! стой!
Constants are changing

HawK
* *

Повідомлення HawK » 12.2.04 08:14

Порой создается впечатление, что милиция - это те же гопы, только в форме. А то, что на ВДНХ гонять начали - это новость, хотя я еше дропы не делаю, но по ступенькам я там ганял возле биржи, и ничего, и охрана на своей Шкоде мимо ездила........

Wheeler
*

Повідомлення Wheeler » 12.2.04 15:41

Едим с другом по тротуару вдвоем подходит 5 мудаков в форме и говорят типа по тротуару можно ездить только детям до сими лет.

Леха

Повідомлення Леха » 12.2.04 18:25

ага, а по дорогам только с 14 - что делать с 7 до 14?
Дует? Do it!

Fzzl
Дядя Хрюша

Повідомлення Fzzl » 12.2.04 18:31

С 7 до 14 - только в карьере! (2 Wheeler: ну, в том, на Картнаватке. ;-))
What kind of fool am I?

counterfeit
* *

Повідомлення counterfeit » 12.2.04 18:39

А надо собраться и дать всем мусорам мзды(в крайнем случае катать в ментовской форме). :) :) :)
Если серьезно - я всегда извиняюсь, мол, был неправ, они довольные укатывают, а я продолжаю все имущество городское портить.
sex drugs electroclash

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість