Повідомлення Cannibal_KOR » 16.5.04 22:46
хм... давно я тута не був....
щодо баби - катались ми якось тама, до нас мєнт підійшов (непомытно так, ми колесо чуву качали), мол п*здюйте звідсіля і т.п., не культурно....
ну ми трохи спустилися.... (там трохи нижче ще як рівень стежчка йде), потім бац нас нас біжить пень з дубцем, ну ми у низ з баби з'їхали - відчуття - жирно, але там трохи розколбасний спуск =))
щодо палацу Україна, то теж окремий випадок... нас там частенько ганли (зараз вже майже не катаємо у місті)
коротче хто там був мабуть зрозуміє. коли їхати зі сторони либідської, там є такий спукусливий прикол, газон, як виліт, ну його відповідно і використовували по призначенню... =))
а потім через деякий час там повісили лЄнточку, мол щоб не стрибали.... зірвати її так руки і не дійшли, а тут її вже і не стало....
ще кои я там приїзжаю ніколи не пропускаю такий прикол - той амий виліт але в нішу сторну. тоюто баніком через бардюр, маласеький прольот (десь пів метру) і м'якеньке, але ефектне приземлення на газон.... дуже прикольно....
досперадо, ти прям рембо... мол крутий такий....
п'яточок все правильно зробив, (я маю на увазі що зупинився), гроші звичайно давати не треба було.... але що було то загуло....
а від тих самих мєнтів віткти буе не дуже легко.... якщо я правильно зрозумів о то було на набережнемо шосе, чи біля нього - якщо так то про втечу там і дімати немає сенсу, бо фіг втечеш, хіба що ти супер-пупер шосейник трансформер....
і доречі машина дуже ефективна річ у залякванні лісапедиста... як у мене блуо (у першому постінгу)
дуже стрьомно коли така штука несеться, ще й звернути нікуди практично...
взагалі - піпєц, від цього нікуди не дінешся...
ще доречі зараз почав вілі лабати, так коли по дорозі їду бля всі якісь тупі, якого біса стіки шуму створювати....
ще мЄнт якийсь з тротуару влав раз... піпєц просто, де у ПДР написано що не можна їздити на одному колесі?