Новые дёрты в дубках

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
Svinec

Повідомлення Svinec » 1.7.04 15:57

щось я прогавив, ну то нічого... Як виздоровлюю так і приїду :)

Screamer
* * *
Стать:чол

Повідомлення Screamer » 1.7.04 19:01

КРАСОТА!!! ахота вживую его увидеть (в смысле трамплинчик ;) )

brazzer
*

Повідомлення brazzer » 1.7.04 20:58

..а в "ДРУГИХ ЗМАГАННЯХ ІЗ БРУД-СТРИБАННЯ" , которые по словам организаторов обязательно состоятся .. этот "пекельный горбИК" будет включен в программу соревнований ?! :D

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 2.7.04 11:16

Думав не казати вам про цю халепу... але так для повчання...

Вчора я так навернувся на цьому трампліні, що зламав відразу 2 ребра біля позвонків...пиз**ець. Помилка була як технічна, з точку зору стрибка - втрата швидкості у повітрі, плюс мокрий грунт розгонки зменшив швидкість, плюс у мене це був лише 7-мий стрибок на цьому трампліні (неприкатаний він ішо і я теж), так і слава Богу, що все так ішо обішлося, бо мене закинуло разом із майже 30 кг. байком на голову, загнуло ноги та рейли від відірваної сідушки ВТБ впилися у спину.
Тому, друзі, такі швидкисні трампліни із чималою висотою досить небезпечні і моє падіння тому приклад.

Висновки. Більше тренувань...ги
Захист - обовязково!!! Я стрибав у 2-х арморах (софт плюс МХ ТЛД 2004)! - і то ребра зламав, точніше просто відламав як платикові полоски.
Якби не фулл-фейс Трой Лі Дезайнз Д2 карбон 2004 - мені б лапті були зшиті відразу ж.
Якщо не впенвений - НЕ СТРИБАЙ!
На змаганнях цей трамплін ми не будемо включати до графіку.
3 тижні тренуйтеся - поки я зрощуватися буду.
Сидушка ВТБ ДХ (якими комплектуються деякі ДХ машини - фуфел чистої води, взагалі була думка на компаню у суд подати, ці падлюки навіть не зашкурили обрізані кінцівки рейлів, начебто колючий дріт! - на спині у мене зараз 2 рвані дири від цієї гидоти) Одним словом - SHIT. для порівняння Авторовські фрірайд сидушки у декілька раз міцніше зроблені від ВТБ ДХ.
ДХ Giant просто супер, витримав удар об мою спину, ЯКБИ ше сідушками нормальними комплектувалися ціні б не було.
RIDE WILD!

Deranged
* * * * *

Повідомлення Deranged » 2.7.04 13:18

Сергей, на тебе ж уже живого места не осталось...
Сростайся побыстрей !!!
Зображення

*Vlad*
* * * *

Повідомлення *Vlad* » 2.7.04 13:21

как говорила Масяня "дык сращивай быстрее у меня еще велосипед необкатанный стоит!" (с) из мульта про ролики ;)
Лучше пожалеть о том что сделал, чем о том, чего не сделал!

Svinec

Повідомлення Svinec » 2.7.04 13:30

Шо можу сказати на цю тему.... виздоровлюй, ти і сам знаєш як треба :) Але ти мабуть щасливий, що нарешті пострибав на цьому горбику. Впевнений цьому не кінець, як встанеш на ноги так знову будуть нові ідеї, щодо стрибків.... Тебе буде не вистачати... 3 SHITові тижня.

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 2.7.04 14:14

Дякую друзяки за підтримку! Як вчора Дімка Зоренко, Артем Шибіка, Льоха та Вовчик мене там не підняли, я б там не знаю скільки б валявся... Оосбливе спасибі Сергію Безвербному, що разом зі мною поїхав щоби я за кермом див не творив...і мій ДХ тягав на собі...

Я вже думаю як той трамплін доробити, він дійсно самий накращий для ДХ, але все рівно є свої недоліки і вони спричнили моє падіння, плюс моя помилка - разом склали бандаж на моїх ребрах...ги-ги, ага ішо є такі збитки: клята сидушка WTB DH (хоча, знаєте, немає нічого вічного, тим більше за таких умов - але все рівно жовтопика сволота на заводі могла б зашкурити ці гострі кути рейлів); плюс зламанаий навпіл Visor TLD (тобто козирьок) від новго фулла. Буду щось майструвать із друзяками із СТО, які пластики клеють... прям Лєго якесь...

Але стрибати так хочеться, що мабуть біль у спині перекрива.
RIDE WILD!

People
* * * *

Повідомлення People » 2.7.04 16:39

Сергей! молодец, желаю выздоровления быстрейшего. и 100% удачных прыжков, самое главное: респект, за желание продолжать прыжки!!!

krdr
* * *

Повідомлення krdr » 2.7.04 22:47

то Атбордер - клас!!!!!!!!!!!!!!

А внас на нортшорах теж недавно(в понеділок) нещастя сталось - один райдер дістав розрив селезінки, операцію робили.......

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей