Гадаю, просто всім треба цим вірусом мрій "перехворіти", а там все ОК буде.
Може зробити галерею таких лісапєтів, хто про шо мріє...ги
Dan, а накому лісапєті я би .... !!!виглядає вражаючим, просто ТАНК, проте не варто так розстроюватися...

Я читал про эту кону на форуме пинкбайка - райдер врезался в дерево на большой скорости. Думаю на такие нагрузки рама рассчитана не была.слухайте, а ви згадайте, що сталося з КОНОЮ.... (в якій тем і точно не пам'ятаю, але думаю що багато з вас згадає саме те, що я маю на увазі)
так судячі по "згину" рами, райдер клюнув носом
та я проти кони нічого не маю....Я читал про эту кону на форуме пинкбайка - райдер врезался в дерево на большой скорости. Думаю на такие нагрузки рама рассчитана не была.слухайте, а ви згадайте, що сталося з КОНОЮ.... (в якій тем і точно не пам'ятаю, але думаю що багато з вас згадає саме те, що я маю на увазі)
а чеж вилу то не сложилоЯ читал про эту кону на форуме пинкбайка - райдер врезался в дерево на большой скорости. Думаю на такие нагрузки рама рассчитана не была.слухайте, а ви згадайте, що сталося з КОНОЮ.... (в якій тем і точно не пам'ятаю, але думаю що багато з вас згадає саме те, що я маю на увазі)
от я також не розумію...а чеж вилу то не сложилоЯ читал про эту кону на форуме пинкбайка - райдер врезался в дерево на большой скорости. Думаю на такие нагрузки рама рассчитана не была.слухайте, а ви згадайте, що сталося з КОНОЮ.... (в якій тем і точно не пам'ятаю, але думаю що багато з вас згадає саме те, що я маю на увазі)
так судячі по "згину" рами, райдер клюнув носомгониво
це не у нас в КиєвіДа, ну у вас там в Киеве и запросы!!!!
Хфирма NoName "рулит"
Не паримся с фирмами там всякими, а пуляем себе на здоровье
и отрабатываем фишки, а то будем думать в
какой день по лунному календарю лучше начинать строительство
ребята не у всех байкеров есть деньги на байк что нить навесить а вы издеваетесь брендами лопат! говорю это не теряя чувства юмора!А ну, заценіть наши лопати! Звісно це не "лямборджіні", але риє така ляля з суперовою швидікстю, метал - казка, виробництво - Фінляндія.
Шо скажете?
http://www.fiskars.com/products/large/garden/9658.jpg
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей