когда котам делать нефиг ониWell,well,well
я не думаю, що нова вилка із алюм.трубою плюс додатковим потвшенням швидше вийде із ладу ніж сталева. Якби там не було, час розставить все по своїм місцям. Трохи почкаємо ревьюшек на сталевого джампера.
Другие "опции" есть. Эта вилка расчитана на DH, в котором нет таких нагрузок как в экстримальном фриирайде. А при неудачном паденииАбо ти є "танцюрист" незграба, або заводський брак, інших опцій не має.
нунасчет лизания ты прав у "котов "язык чешется:-)Dosperado Dh, я не знаю чому там коти облизують шось десь комусь...
І якшо чесно мені глибоко "...." на досвід тих, хто ламає такі речі по дурці. Якшо ти зламав дешеву вилу, то це закономірно, на шо ж ти розраховуєш? От коли так накрилася Дорадо ДХ, от тоді ти замислюєшся на тим від чого. Або ти є "танцюрист" незграба, або заводський брак, інших опцій не має.
Це я так сказав що мрію про Foes, на справді я мрію про інший байк. Я мав на увазі, що фото зламаного байка мене не зупинить(чи частини).to посмотри Chain Reaktion 2 там такую тож сложили,
причём не обезбошенный фрирайдер, а "мирный" даунхилер.
Многовато рам этих ломают, лучше помечтай о чём-нибудь другом
можно то всё но кое-что чтоб сломать надо приложить небольшие усилия. Если часто ломается то я это брать(мечтать) не буду.А що тут казати? Зломати можна усе, тільки треба намагатися
я что-то не очень понял этого выражения к чему бы оноТому, друже, "фільтруй базар"....
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей