але це було тижні три тому. І тема буде продовжувати розвиватись, просто поки що не час, сесія, свята.... І про вилки теж доречно розмова, мені цікаво. Адже ми на цих вилках стрибаємо :vamp:в скором времени....на нашем сайте

Вариантов такая тьма, что даже не знаю, что советовать.хто підскаже нормальний безплатний хостінг, метрів так, хочаб на 50...
От от, а мені навіть ні з ким покататися. Стрибаю на своєму дьорті в себе на кварталі у мотокросовому фулфейсі, а на мене дивляться як на прибульця.... І температура на дворі -7 -8 :vamp: А навкруги на санчятах їздять...А я тут с друганом гонял по модернизированному снегом дёрту,просто улёт ,только попасть на него проблема ,всё время всторону заносит.
Лыжная база,ФОРЕВА,особенно когда подёмник есть.только лыжники и остольные плохо смотрят,думают парни с психушки,2 1колобок
от на мене так само дивились, коли я на лижній базі катався =)
а ще прикольно на трамплінчику там стрибати, приземлення на "авось" та сніг ні як не утоптаний, так слизкьо... відчуття... словами не передати....
Ось ось, наче на прибульця...Лыжная база,ФОРЕВА,особенно когда подёмник есть.только лыжники и остольные плохо смотрят,думают парни с психушки,2 1колобок
от на мене так само дивились, коли я на лижній базі катався =)
а ще прикольно на трамплінчику там стрибати, приземлення на "авось" та сніг ні як не утоптаний, так слизкьо... відчуття... словами не передати....
Та и щас пока ехал,люди меня глазами провожали.
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість