трошки скажу в тему...
1)Національний комплекс "Експоцентр України" є структурним підрозділом (ніколи не здогадаєтесь!) Адміністрації Президента! Правда, не знаю, як це допоможе шановним стрибунцям захищати свої права... Листи писати Медведчуку чи що...

)
2)Якщо заборонних табличок немає -- то так прямо і кажіть охороні: "ЩО САМЕ я порушую? ДЕ написано, що це заборонено?? Покажіть мені ту статтю в Кодексі про адм.правопорушення!"
Головне, ІМХО, показати, що ти свято віриш в статтю 1 Конституції -- "Україна є... правова держава"

В мене нещодавно подібна розмова була з охоронцями якоїсь буржуйської резервації на березі о.Міністерка. Заїхав я туди по льоді, катаюся собі, як у Швеції якійсь... сосенки, мерседесики, особнячки з двома гаражами та купою сателіток на стрісі... коли - БАЦ - на дорозі КПП, причому я під"їхав до нього з внутрішного боку. Виходить чувак і ставить геніяльне питання: "ви откуда?" я показую рукою в напрямку, звідки під"їхав, і кажу: "оттуда!"

)
Розмова закінчилась тим, що ЩО КОНКРЕТНО я порушив він сказати не зміг, але сказав що в браму мене не випустить і що най я їду звідки прибув... ну я й поїхав, не битися ж з ним

)
Отака от історія. Може, комусь допоможе;)